Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ماهنامه فکه در دویست و پانزدهمین شماره به بررسی فعالیت های جهادی طلبه ها در مقابله با کرونا پرداخت و با حجت الاسلام حسن مرادی مسئول موسسه جهادی و تبلیغی بلاغ مبین گفت و گو کرد. در ابتدای این مصاحبه آمده است: در یک سالی که کشورمان درگیر بیماری همه گیر کرونا بوده، گروه های جهادی بسیاری برای مقابله با این بیماری و کنترل آن وارد عرصه خدمت رسانی به مردم شده اند و یکی از این گروه ها موسسه جهادی و تبلیغی بلاغ مبین است که در حال حاضر یک شورای ۱۰ نفره از طلبه ها این موسسه را اداره می کنند و هیچ کدام شان حقوق بگیر جایی نیستند و همه مشغول درس و بحث هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مصاحبه حجت الاسلام مرادی با اشاره به روند شکل گیری گروه بلاغ از سال ۸۲، فعالیت های این گروه برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان ها و تجهیز اموات در بهشت زهرا را تشریح کرده است.

مردم میان کرونا و گرانی، کرونا و موج سهمگین اربعین، کرونا؛ آزمون جهانی، جدال با تاجدار،‌ در مسیر بهشت (روایتی از شهیدان مدافع سلامت)، رنگین کمان حضور (گزارش عملکرد بسیج طلاب تهران بزرگ سپاه محمد رسول الله «ص» در دوران کرونا و من امیر حسینم از دیگر مطالب این ماهنامه است که به صورت اختصاصی به موضوع کرونا پرداخته است. 

جبهه ای سخت به نام کرونا عنوان دیگری از این ماهنامه است که به روزشمار اخبار شیوع بیماری کووید ۱۹ از بهمن سال ۹۸ تا اسفند ۹۹ پرداخته و تیتر ۱۸۰ خبر از مهمترین خبرهای بیش از یک سال را منتشر کرده است. 

بسیج؛ پای کار مرم عنوان گفت و گویی با حجت الاسلام محمد نعیمی نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله (ص) است و حجت الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گزارشی از فعالیت های سازمان اوقاف و امور خیریه را برای مقابله با ویروس کرونا بر شمرده است. 

گشایش جبهه جدید در مقابله با کرونا عنوان گفت و گویی با حکیم حسین تاج بخش و امیر رحیمی از فعالان حوزه طب اسلامی است و گفت و گو با مادر مهین خسروی تبار شهید مدافع سلامت با عنوان پایانی خوش، مزدی به وسعت بهشت در این نشریه منتشر شده است. عطر یاس، ملکوت بیداری عنوان گزارشی دیگر است که به مصاحبه با اکرم سادات سعیدی ابراهیمی، همیار سلامت و تطهیرکننده جهادی اموات کرونایی اختصاص یافته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا رسانه ویروس کرونا رسانه اخبار کنکور حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: برای مردمی کردن اقتصاد تلاش‌های بسیاری در استان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مهدی هنری امروز پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت در نشست خبری که در کارگاه اشتغالزایی بسیج سازندگی در روستای حاجی آباد بیرجند برگزار شد، با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب سال جاری را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کرده اند، اظهار کرد: بسیج سازندگی در این راستا برای مردمی کردن اقتصاد در استان قدم‌های مناسبی برداشته که یکی از بهترین آنها ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه در روستاها با مشارکت خود مردم است.

وی با بیان این که تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده، افزود: در مجموع ۴۰ هزار نفر عضو این صندوق‌ها هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی تصریح کرد: ۴۱ میلیارد تومان سرمایه این صندوق‌ها است و تا امروز ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده است.

وی با بیان این مطلب که دو هزار و ۷۶۰ اشتغال مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد بسیج سازندگی در این خصوص ایجاد شده گفت: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم در سال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده و رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی امسال با هدف شناسایی ظرفیت‌های موجود در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود.

هنری گفت: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم تدوین شده و ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که در مسیر عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری کرده ایم.

وی تصریح کرد: در سامانه اطلس جهادی استان ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه آن تاکنون انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی از صدور ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی خبرداد و افزود: ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی هم موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین در این خصوص شده‌اند.

وی ادامه داد: ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده توسط آنها حدود ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به برگزاری نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر در ۱۳ شهریورماه که به نام روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی در تقویم ثبت شده است، گفت: در مراسم سال جاری نیز ۶۰ خانواده شهدای جهادگر حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به سیل سیستان و بلوچستان ادامه داد: علاوه بر اعزام گروه‌های جهادی استان در این خصوص، ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی هم توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل زیرکوه هم گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگری بودند که به یاری سیل زدگان شتافتند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با ۲۸۰ میلیارد تومان در قالب تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی مختلف اجرا کردیم که از این تعداد ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان تمام شده است.

وی درباره برنامه‌های بسیج سازندگی گفت: در اردیبهشت ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

هنری ادامه داد: ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و با اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر در این هفته افتتاح می‌شود.

کد خبر 750150

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • رفع مشکلات ثبتی ۳۰ ساله به همت ۲۰ گروه جهادی در استان یزد
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند