Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@03:57:11 GMT

چرا شوراهای کارگری ضعیف شدند

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۶۹۲۵

آفتاب‌‌نیوز :

اکبر شوکت (عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی)، در خصوص آسیب‌شناسی کارگرانِ قرارداد موقت گفت: متأسفانه عقد قراردادهای موقت فرهنگ بدی را در جامعه حاکم کرد و تبعات مختلفی داشت. ببینید کارگران رسمی در دهه ۶۰ و ۷۰ بهره‌وری بیشتری داشتند، همچنین رفتار این کارگران در محیط کار، اجتماع و حتی در درون خانواده زمین تا آسمان با رفتار کارگرانِ قرارداد موقت فرق داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگرانی که با قراردادهای سه ماهه و با ترس و لرز کار می‌کنند، امید به آینده‌ی کمتری دارند و این موضوع تأثیراتِ مخربی بر بهره‌وری آن‌ها می‌گذارد.

او ادامه داد: کارگرانی که اطمینان ندارند آیا سه ماه دیگر در محیط کارِ کنونی‌شان باقی خواهند ماند یا نه، دیگر شجاعت و جسارتِ کارگران رسمی را ندارند. کارگرانِ امروز با این ترس و نگرانی مواجه هستند. متأسفانه قراردادهای موقت، فرهنگ عمومی جامعه‌ی ما را هم تغییر داده است. امروز مؤلفه‌هایی چون شجاعت، انگیزه و امید به آینده از فرهنگ ما رفته است؛ دیگر هیچ کارگری در هیچ محیط کاری جرأت ندارد از نیازش به تشکل‌های کارگری بگوید.

عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: چرا به سمت تشکل‌های یک‌نفره به جایِ تشکل‌هایی که دارای هیأت مدیره بودند، می‌رویم؟ چرا تا این میزانِ با ریزشِ شوراهای اسلامی کار مواجه بوده‌ایم؟ چرا علی‌رغم اینکه در قانون کار از سال۷۰، بحث انجمن‌های صنفی و هیأت مدیره‌هایشان مطرح شد اما جز یکی دو صنفِ رانندگان و کارگران ساختمانی، به این سمت نرفتند؟ چون کارگرانِ قرارداد موقت شجاعت خود را از دست داده‌اند.

چرا شوراها تضعیف شدند؟

شوکت با تأکید براینکه شوراهای ما در کارخانه‌ها از قدرتِ فوق‌العاده‌ای در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ برخوردار بودند، گفت: ریزش این شوراها همزمان با گسترشِ قراردادهای موقت، تنها به کارگران ضربه وارد نکرد بلکه کارفرمایان و اقتصاد کشور هم آسیب دیدند. از جمله دلایلی که در کشورهای پیشرفته‌ی دنیا تشکل‌ها را به رسمیت می‌شناسند و آن‌ها را تقویت می‌کنند، این است که آن‌ها به این باور رسیده‌اند که وجود تشکل‌های قوی و مستقلِ کارگری و کارفرمایی، یکی از دلایل ریشه‌کن کردنِ فساد در جامعه است. هرجا تشکل‌هایِ کارگری قوی باشد، رانت و واسطه کمتر و به تبعِ آن میزانِ فساد هم پایین‌تر است.

او ادامه داد: در حالِ حاضر، اکثر اعتراضاتی که منجر به حق‌خواهی و درست شدنِ یک مسیر می‌شود یا توسط بازنشستگان انجام می‌شود و یا گروه‌هایی که در حوزه و حرفه‌ی خدمات هستند؛ متاسفانه بخش صنعت ما خیلی ضعیف شده است و دود اینها هم به چشم جامعه‌ی کارگری، هم دولت و هم کارفرمایان می‌رود. کارفرمایان فکرمی‌کنند با ترساندنِ کارگران، بهره‌وری را بالا می‌برند، اما این بهره‌وریِ کاذب است و در میان‌مدت و بلندمدت کارفرما را به زمین خواهد زد.

شوکت گفت: وقتی بهره‌وری نباشد حتی کارفرمای بخش صنعت هم به تدریج از این حوزه به سمت حوزه‌ی دلالی و واسطه‌گری می‌رود؛ یعنی‌عدم توجه به نیروی کار و نیروی انسانی، که در کشورهای پیشرفته به عنوانِ اصلی‌ترین سرمایه‌های کشور مورد توجه قرار می‌گیرند، باعث شده است که به جایِ حرکت در مسیرِ صنعتی‌شدن، واسطه‌گری و دلالی در اکثر بخش‌های اقتصادی کشور حاکم شود.

عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی با بیانِ اینکه قرادادهای موقت، ضرباتِ فوق‌العاده بنیادینی به کشور وارد کرده است، گفت: من برای آینده‌ی سازمان تامین اجتماعی با تصمیماتی که به خصوص در دو سه سال اخیر گرفته شده است، نگرانم. اگر تشکیلات فوق‌العاده قدرتمندی داشتیم آن‌ها اجازه نمی‌دادند چنین تصمیماتی گرفته شود. اگر وضعیت به همین روال پیش برود، برای چند سال آینده، روزهای وحشتناکی هم برای تامین اجتماعی و هم جامعه‌ی کارگری پیش‌بینی می‌کنیم.

اکبر شوکت در خصوص علت افزایشِ قرارداهای موقت گفت: دلیلِ اصلی آن فشار بیش از اندازه‌ی تیم‌های اقتصادی دولت‌ها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و متأسفانه ناآگاهیِ جامعه‌ی کارفرمایی است که با این تیم‌های اقتصادی، که اکثرا تیم‌های رانت و واسط هستند، کار می‌کنند. کارفرمایان هم که به دنبال سودِ چندروزه و چندمرحله‌ای هستند، به بلندمدت نگاه نمی‌کنند.

طرح‌هایی که ناکام ماند!

او ادامه داد: تشکل‌هایِ کارگری برای نجاتِ کشور از دستِ این افراد، پیشنهادهایی ارائه داده‌اند، مثل بحث تعاونی‌هایِ کارگریِ جایگزینِ پیمانکاران. ۲۰درصد از جمعیت کارگری کشور در حوزه‌ی پیمانکاری هستند و ما می‌توانیم پیمانکاران و این شرکت‌ها را حذف و در قالبِ تعاونی‌های کارگری به کارگران واگذار کنیم. ما این طرح را نوشته و به نمایندگان و وزارت کار ارائه دادیم اما متأسفانه دریغ از پیگیریِ! ببینید در بخش تعمیر و نگهداری یکی از پتروشیمی‌ها، این کار اجرا شد، کسی باور نمی‌کرد اما ما در آنجا پیمانکار را حذف و کار را به کارگران در قالب تعاونی دادیم و همین باعثِ سه برابر شدنِ حقوق کارگران شد. ببینید آن پیمانکار چه پولی را به جیب می‌زد!

عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی افزود: دومین اقدام، پیشنهادی تحت عنوان سامانه‌ی جامع کار ایران بود البته نه این سامانه‌ای که وزارت کار راه انداخته است، بلکه فوق العاده قوی‌تر از این بود که متأسفانه راه نیفتاد و برای اینکه ما را ساکت کنند، سامانه‌ی جامع روابط کار را اجرایی کردند که هنوز هم بعد از گذشت ۶ سال ناقص است؛ یعنی بر سرِطرحِ بزرگی که ما دادیم، کوبیدند و یک خروجی با هزار ایراد بیرون دادند!

 

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شوراهای کارگری تامین اجتماعی قرارداد موقت عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی ی سازمان تامین اجتماعی فوق العاده ی کارگری بهره وری تشکل ها جامعه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۶۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از احتمال اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان در سال جاری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی حسین رعیتی‌فرد در آیین بزرگداشت روز جهانی کارگر، کارگران را به مثابه ستون فقرات تولید کشور توصیف کرد و اظهار داشت: وظیفه ما این است که دغدغه و مطالبات جامعه کار و تولید را تا حصول نتیجه دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه از دیدگاه اسلام ارزش ذاتی کار مهم است و به آن همیشه پرداخته شده، گفت: بوسه پیامبر(ص) بر دستان کارگر، گویای این مدعاست و نقش کار در نظام اسلامی را نشان می‌دهد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: اگرچه از کارگر به عنوان یک ابزار در نظام سرمایه داری یاد می‌شود، اما در نظام جمهوری اسلامی امامین انقلاب تاکید زیادی بر نقش کارگران و عمل صالح آنها دارند.

رعیتی‌فرد در خصوص امنیت و ثبات شغلی جامعه کار و تولید هم عنوان کرد: در دولت سیزدهم تلاش زیادی شد تا مطالبات سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شود که 220 هزار میلیارد تومان با پیگیری نمایندگان مجلس و شرکای ما به سازمان تامین اجتماعی داده شد تا خدمات بهتری در حوزه درمان و خدمات مستمری بگیران به جامعه کار و تولید ارائه شود.

وی ادامه داد: در حوزه امنیت، ثبات و پایداری شغلی هم رهبرمعظم انقلاب تأکید زیادی دارند که در این راستا احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال در دستور کار قرار گرفت و تلاش شد تا از ظرفیت‌های مختلف کمک گرفته شود تا کارخانه‌های راکد و نیمه فعال به چرخه تولید بازگردند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب برای اولین بار به 8.1 را یک اقدام مطلوب دانست.

رعیتی‌فرد به امنیت شغلی و قانون کار هم اشاره و بیان کرد: پس از تصویب قانون کار در سال 69، قرارداد‌های کار به قرارداد‌های موقت سوق پیدا کردند که سال‌های سال این مهم دنبال شد و طی دو سال گذشته تلاش شد تا بعضی از مواد اقانون کار بازنگری و اصلاح شوند.

وی با تأکید بر اینکه باید توازن بین کارگر و کارفرمایان برقرار شود، ابراز امیدواری کرد که لایحه امنیت شغلی هرچه سریعتر در مجلس به تصویب برسد.

معاون وزیر تعاون به موضوع حقوق و دستمزد و نحوه اجرای آن هم اشاره کرد و گفت: پیگیری‌های خوبی از سوی جامعه کارگری کشور و کانون عالی بازنشستگان در این باره انجام شده و هفته آینده پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی به دولت خواهد رفت.

رعیتی‌فرد اعلام کرد: احتمالاً امسال برای اولین بار حق تأهل برای کارگران به میزان 500 هزار تومان در حقوق لحاظ خواهد شد.

وی در خاتمه سخنانش عنوان کرد: نزدیک به 60 میلیون نفر در کشور از طرح کالابرگ الکترونیکی استفاده می‌کنند که امید است این طرح توسط دولت تداوم یابد.

بسیاری از کارخانه‌های فارس با کمبود کارگر مواجه هستند

استاندار فارس نیز دز ادامه این مراسم ضمن تبریک روز جهانی کارگر، اظهار داشت: امسال سه کارگر نمونه کشور از استان فارس انتخاب شده‌اند که نشان از انگیزه بالای آنها دارد.

محمدهادی ایمانیه با اشاره به تحقق 100 درصدی سهمیه اشتغال استان فارس در سال گذشته، گفت: امسال 25 درصد از اختصاص سهمیه اشتغال از بین فارغ‌التحصیلان خواهد بود.

وی به فعال شدن کارخانجات راکد و نیمه راکد فارس در سال گذشته اشاره و بیان کرد: امروز با کمبود کارگر برای بسیاری از کارخانه‌ها مواجه شده‌ایم.

استاندار فارس با اشاره به اینکه تلاش شده تا در کنار کارخانه‌های بزرگ، شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی واحد‌های مسکونی ویژه کارگران احداث شود، اعلام کرد: تفاهم‌نامه احداث تعدادی واحد‌های مسکونی در جوار کارخانه‌ها با کمک بانک رفاه هفته گذشته منعقد شد.

ایمانیه به موضوع پیگیری راه‌اندازی فروشگاه‌های تعاونی مصرف کارخانه‌ها برای کاهش واسطه‌ها هم اشاره کرد و افزود: امید است امسال، سال شکوفایی تعاونی‌های مصرف باشد.

وی به موضوع سلامت و امور درمان و بهداشت جامعه کارگری هم گریزی زد و عنوان کرد: با جدیت ساخت بیمارستان شماره دو تامین اجتماعی در دست احداث است. درمانگاه‌های تامین اجتماعی نیز در شهرستان‌ها در دست بهره‌برداری قرار دارد.

استاندار فارس از مجلس شورای اسلامی خواست که اجازه توزیع نیروی انسانی پزشک متخصص را در مراکز تأمین اجتماعی و بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح برای سپری کردن طرح آنها بدهد تا درمان مستقیم تقویت شود.

حقوق مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده افزایش یابد

علی راستگو هم در این مراسم بیان کرد: تشکلات کارگری فارس با وحدت و همدلی در کنار هم فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه تشکلات کارگری فارس یکی از همدل‌ترین و استوارترین تشکلات کارگری کشور محسوب می‌شود، افزود: حضور گسترده آنها و خانواده‌ ایشان در این مراسم نشان از این مدعاست. کارگران اگرچه با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما طی چهار دهه گذشته همراه نظام بوده و هستند.

دبیر اجرایی خانه کارگر فارس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مطالبه امروز جامعه کارگری تصریح کرد: جامعه کارگری هیچگاه چیزی اضافه‌تر از قانون نخواسته اند.

راستگو با تأکید بر اینکه افزایش 35 درصدی حقوق کارگران در سال جاری با تورم فعلی جامعه همخوانی ندارد، گفت: عدم اجرای ماده 96 موجب دلخوری بازنشستگان تامین اجتماعی شده است.

وی به همسان حقوق بازنشستگان که موضوع همیشگی جلسات بزرگداشت روز جهانی کارگر است هم اشاره کرد و گفت: 130 هزار میلیارد تومان برای این مهم اختصاص داده شده که انجام آن با تأخیر مواجه شده است.

دبیر اجرایی خانه کارگر فارس با تأکید بر این نکته که باید اعتماد و باور جامعه کارگری را با رفع چنین مسائلی افزایش داد، افزود: وضعیت سازمان تامین اجتماعی و استقلال آن مناسب نیست و از طرفی هم توقع نداریم که بگویند حقوق کارگران، تورم‌زاست.

راستگو از افزایش وام اعطایی به بازنشستگان به میزان 30 میلیون در سال جاری خبر داد و تاکید کرد: ما خواهان اجرای دقیق قانون الزام درمان رایگان مستند ماده 54 قانون تامین اجتماعی هستیم.

وی از تعامل خوب تشکلات کارگری فارس با مدیران کار، تعاون و رفاه اجتماعی و تامین اجتماعی در فارس سخن گفت و خواستار حل مشکلات سه کارخانه مخابرات راه دور، زیمنس و روغن نباتی شد.

دبیر اجرایی خانه کارگر فارس خاطرنشان کرد: چند دولت تغییر کرده، اما همچنان مشکلات کارخانه مخابرات راه دور برقرار است، زیمنس که سنوات کارگران را نداده است و روغن نباتی هم سه کارگر ما را شب عید اخراج کرده است.

راستگو در خاتمه سخنانش خواستار افزایش حقوق مراقبین سلامت طرح پزشک خانواده شد.

خروج نیروی کار و متخصص و ورود اتباع بیگانه به برخی کارخانجات 

بهرام ذنوبی تبار نیز در بخشی از این مراسم بیان کرد: در حالی که بیشترین منویات رهبرمعظم انقلاب به امنیت شغلی باز می‌گردد، اما سالهاست که گریبان‌گیر این موضوع هستیم و حتی هنوز قرارداد‌های موقت هم به طور کامل حذف نشده است.

وی که تصویب حقوق کارگران کمتر از نرخ تورم نهایی را امری صحیح نمی‌داند، گفت: بعضی موارد از جمله تصویب قوانین، آیین نامه‌ها و …موجب معضل جامعه کارگری شده و سازمان تامین اجتماعی هم هر روز قوانین و موادی برای خود اعمال می‌کند.

رئیس کانون هماهنگی شورا‌های اسلامی کار استان فارس با بیان اینکه شاهد خروج نیروی کار و متخصص و ورود اتباع بیگانه به برخی کارخانجات هستیم، تاکید کرد: بستر حضور نیرو‌های جوان در کارخانجات تسهیل شود.

ذنوبی تبار ادامه داد؛ عدم استفاده از بازنشستگان و مشاوره آنها در صنایع موضوعی است که باید به جد دنبال شود.

وی خواستار توسعه بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تامین اجتماعی در سطح کشور شد و گفت: 80 درصد کارگران مسکن ندارند.

تشکلات کارگری فارس روز‌های خوبی را سپری می‌کنند 

وحید خداپرست هم ضمن تبریک روز جهانی کارگر بیان کرد: به گواه نمایندگان جامعه کارگری و کارفرمایی، تشکلات کارگری فارس روز‌های بهتری را سپری می‌کنند اگرچه مطالبات زیادی هم دارند که تحقق آنها به تلاش ما باز می‌گردد. مسکن، معیشت و درمان کارگران سه مولفه مهمی است که امسال به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه بیشترین خواسته و مطالبات کارگران به مسائلی باز می‌گردد که مربوط به حوزه قانون و قانونگذاری است، از نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی خواست تا مشکلات جامعه کارگری که به اصلاح و تغییر و بازنگری قوانین باز می‌گردد را در دستور کار قرار دهند.

بازگشت 220 هراز میلیارد تومان از بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی

ابراهیم عزیزی نیز ضمن تبریک روز جهانی کارگر بیان کرد: اصلاح قانون سن بازنشستگی از جمله موضوعاتی است که باید در مجلس داوزدهم مورد بررسی قرار گیرد. بنده مخالف تصویب این قانون بودم و معتقدم جزو اولویت‌های جدی و قطعی مجلس دوازدهم، باید اصلاح این قانون و بازگشت به سن 30 سال و کمتر باشد.

وی تأکید کرد: باید به فوریت لایحه امنیت شغلی کارگران را دولت به مجلس بفرسد و مجلس هم باید دوفوریتی تصویب و به کارگران هدیه کند.

نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رئیس جمهور هم قول دادند که این اقدام را به فوریت انجام دهند، به اجرای کامل بدهی‌های دولت به سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و افزود: 220 هراز میلیارد تومان از بدهی دولت را به سازمان تامین اجتماعی بازگرداندیم.

عزیزی با تأکید بر اینکه دولت نباید دست در جیب تامین اجتماعی و دولت کند، خواستار اجرای ماده 96 حقوق و دستمزد تأمین اجتماعی شد.

وی در خصوص افزایش حقوق مراقبین سلامت طرح وزشک خانواده هم گفت: آنها حرف حق می‌زنند و امروز هم مذاکراتی انجام شده و باید حق و حقوق آنها در طرح پزشک خانواده پرداخت شود.

اگر حقوق کارگر به درستی پرداخت نشود، رشد 8 درصدی محقق نمی‌شود

علیرضا پاک‌فطرت، نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: سال گذشته در برنامه هفتم توسعه در بحث حقوق بازنشستگان خیلی بحث شد. در این برنامه مطرح شده بود که حقوق بازنشستگان باید 90 درصد حقوق شاغلین هم‌تراز باشد که این موضوع نیز تصویب شد.

وی ادامه داد: دولت هم اعلام کرد که در یک سال نخست افزایش حقوق امکان پذیر نیست، اما ظرف سه سال این کار انجام خواهد شد و در سال اول افزایش 40 درصد تضمین خواهد شد، اما زمان تصویب بودجه، دولت محل پرداخت این مهم را اعلام نکرد و نهایتاً مجلس بودجه را تصویب نکرد و دولت یک هفته بعد، یک درصد مالیات ارزش افزوده را افزایش داد و محل 40 درصد افزایش مشخص شد، اما هنوز حکم صادر نشده و مجلس این موضوع را دنبال خواهد کرد.

نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بارنشستگان، آیینه دورنمای کارمندان امروز هستند، افزود: اگر دولت به آنها توجه نکند کارمند هم با رغبت و حس مسئولیت کار نخواهد کرد.

پاک‌فطرت اضافه کرد: وقتی از رشد اقتصادی 8 درصدی سخن گفته می‌شود که 2.8 درصد آن حاصل از بهره‌و‌ری است، نباید فراموش کرد که بهره وری توسط کارگر انجام می‌شود.  اگر قرار باشد حقوق کارگر به درستی پرداخت نشود، معلوم است که راندمان کاری پایین می‌آید و رشد 8 درصدی محقق نمی‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیچ کجای دنیا دولت به تنهایی حقوق کارگر را تعیین نمی‌کند، افزود: حقوق کارگران در استان‌ها و مشاغل مختلف باید فرق داشته باشد. هیچ کارفرمایی امروز تابع حقوقی که ادارات و وزارت کار تعیین کرده نیست، چون اگر بخواهند چنین حقوق بدهند، کسی کار نخواهد کرد.

وی همچنین با بیان اینکه بیش از 70 درصد اقتصاد ما دولتی است، گفت: اگر اقتصاد تعاونی حاکم شود هم مشکل حقوق کارگر و هم معیشت و مسکن و درمان آن حل خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی به نیرو‌های شرکتی هم اشاره کرد وگفت: مجلس سال گذشته تصویب کرد که تمام شرکت‌های وابسته را حذف و نیرو‌ها قرارداد کار معین شوند. این قانون با تأیید مجمع تشخیص مصلحت نظام توسط مجلس به دولت ابلاغ خواهد شد.
 
انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر