Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@07:01:40 GMT

چیزی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۷۲۲۶

چیزی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در حال حاضر عده‌ای به نام طب اسلامی مشکلات جدی را برای بیماران به وجود آورده‌اند.

حسین شهریاری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا پیرامون طرح تشکیل سازمان طب اسلامی اظهار کرد: مراجع عظام تقلید بارها اعلام کرده‌اند که چیزی به نام طب اسلامی وجود ندارد همچنین در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نیز تنها طب سنتی و ایرانی قید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری وزارت بهداشت و درمان مکلف به ایجاد دانشکده طب ایرانی و سنتی شد و تا امروز این دانشکده‌ها توانسته است تعداد زیادی متخصص طب سنتی پرورش دهد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بنده با طرح تشکیل سازمان طب اسلامی مخالفم زیرا چیزی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد.

شهریاری تصریح کرد: در حال حاضر متولی سلامت کشور وزارت بهداشت و درمان است و اگر قرار است در این کشور تصمیم در حوزه سلامت گرفته شود باید به تأیید این دستگاه برسد، متأسفانه در حال حاضر عده‌ای از شارلاتانیسم به نام طب اسلامی مشکلات جدی را برای بیماران به وجود آوردند و به طب سنتی و ایرانی هم ضربه زده است.

وی ادامه داد: فردی که مدعی طب اسلامی بود و کتاب هاریسون را آتش زد پس از محکومیت در دادگاه تحت پیگرد قانونی قرار گرفت و در حال حاضر نیز از ایران فرار کرده است، زیرا این فرد با ادعای طب اسلامی نام اسلام را خدشه دار کرد.

کد خبر 483344

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسینعلی شهریاری مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی طب اسلامی سازمان طب اسلامی ایرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بهداشت و درمان حال حاضر طب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور