Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، نتایج نظرسنجی اسفند ماه یک مرکز معتبر دانشگاهی نشان می دهد که نزدیک به نیمی از پرسش شوندگان در انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه شرکت خواهند کرد و ممکن است این عدد به بیش از ۶۰ درصد هم برسد.

بر اساس این نظرسنجی که در پایان اسفند 99 توسط یک مرکز معتبر دانشگاهی انجام شده است آقایان رییسی، احمدی نژاد، قالیباف، سید حسن خمینی و محمد جواد ظریف دارای محبوبیت بیشتری از سایر نامزدهای احتمالی خرداد ماه هستند و بیشتر از بقیه مورد توجه و اقبال جامعه قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین محبوبیت سید محمد خاتمی به ۷/۱۷ درصد و درصد بی علاقه ها به او با افزایش چند درصدی نسبت به تابستان گذشته به حدود ۲۸ رسیده است. سایر نامزدهای احتمالی با فاصله بیشتر و معنادار در رتبه های بعدی قرار دارند.

از نکات مهم این نظرسنجی وضعیت نامناسب دولت حسن روحانی در افکارعمومی است. جدا از اینکه رأی مثبت یا محبوبیت روحانی به ۸ درصد در اسفند ۹۹ رسیده، ناراضیان از دولت او شامل بسیار ناراضی و تا حدی ناراضی به بیش از ۷۰ درصد رسیده اند در حالی که بسیار راضی و تا حدی راضی از دولت روحانی حدود 28 درصد پرسش شوندگان را تشکیل می دهند.

در بخشی از نظرسنجی درباره نقش عوامل مختلف در وضعیت اقتصادی، جدا از تحریم ها و سایر موارد، بیشترین سهم در نابسامانی اقتصاد کشور را دولت روحانی با 44 درصد دارد.

در این نظرسنجی، درباره روابط ایران و آمریکا در دوران بایدن هم سوال شده است. در حالی که در دی ماه 99 حدود 40 درصد مردم معتقد بودند که این روابط بهتر می شود در روزهای پایانی سال این عدد به حدود 30 درصد کاهش یافته و از خوش بینی جامعه نسبت به بایدن کاسته شده است. در عین حال تعداد افرادی که معتقد بودند این روابط بهتر نخواهد شد با کاهش اعتماد مردم به حدود 60 درصد افزایش پیدا کرده اند. نیمی از پرسش شوندگان در عین حال نسبت به قدرت های بزرگ بی اطمینان هستند اما در عین حال با برهم خوردن برجام هم مخالفند.

در این نظرسنجی امیدواری به مجلس برای حل مشکلات کشور که شامل بسیار و تا حدی می باشد 67 درصد است. ضمن آنکه بیش از 50 درصد از پرسش شوندگان از عملکرد مجلس و قوه قضاییه رضایت دارند. این در حالی است که میزان رضایت از عملکرد دولت بسیار پایین تر از دو قوه مورد اشاره است.

در این نظرسنجی به صورت مفصل درباره نگرش جامعه به نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری پرسش  شده  و افرادی چون رییسی، احمدی نژاد، قالیباف، سید حسن خمینی و ظریف در صدر نظرسنجی قرار دارند و بیشتر از سایر نامزدهای احتمالی مورد اقبال جامعه آماری قرار دارند. همچنین محمد جواد ظریف ، احمدی نژاد و حسن خمینی  بیشترین آرای منفی را که بیش از 20 درصد می باشد، بین نامزدهای احتمالی دارا هستند. آقایان رییسی و قالیباف آرای منفی زیر 20 درصدی را دارند.

از نتایج مهم این نظرسنجی می توان به این نکته اشاره کرد که در بین نامزدهای مشهور جریان اصول گرا، آقایان رییسی و قالیباف قادر خواهند بود بر نامزدهای شاخص اصلاح طلب و اعتدالی همچون محمد جواد ظریف و سید حسن خمینی پیروز شوند. برای مثال در رقابت دوقطبی میان قالیباف و ظریف یا رییسی و ظریف، قالیباف و رییسی می توانند بیش از 50 درصد آرا را نصیب خود کنند. وضعیت در رقابت میان این دو چهره جریان انقلاب با سید حسن خمینی هم مشابه شرایط رقابت با ظریف است.

در این نظرسنجی بیش از 50 درصد از مردم به نامزدی رای می دهند که توان مدیریت بالا و جلوگیری از سوءمدیریت ها را داشته باشد در حالی که حدود 30 درصد به کاندیدایی مایل هستند که توانمندی مذاکره و رفع تحریم ها را داشته باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: نامزدهای احتمالی سید حسن خمینی پرسش شوندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات