Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان در نشست خبری که صبح امروز یکشنبه ۸ فروردین با حضور خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به بیانات رهبر معظّم انقلاب در آغاز سال گفت: فهم ما از این کلام این است که صرف حضور در انتخابات که انجام تکلیف است کفایت نمی‌کند بلکه با یک انتخاب درست می‌توانیم به مسیر درستی برای حل مشکلات رأی بدهیم که البته طبیعی است که این گزینه انتخاب مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما بر اساس چارچوب فکری معتقد به این هستیم که ویژگی و انتظاراتی که مورد نظر مردم است و جزو مطالبات مقام معظم رهبری است انتخاب شود و شخص باید در خود این توانایی را ببیند و بعدا وارد عرصه شود و به مسئولیت‌های سنگین ریاست جمهوری واقف باشد.

این فعال سیاسی ادامه داد: بخش عمده مشکلات ناشی از نوع مدیریت ما و مسئولیت مدیران ما است که باید در آن تحول جدی صورت گیرد.

متکی افزود: شورای وحدت پیگیری‌های خود را حوزه انتخابات شورا‌ها داشته و بر این اساس قریب به ۳۰۰ نفر در روند شورای وحدت برای شورای شهر تهران ثبت نام کردند که این افراد با توجه به مشارکت تشکل‌هایی که تشکیل دهنده شورای وحدت هستند و اضلاع بعدی یعنی اقشار و جامعه روحانیت معرفی شدند.

وی تاکید کرد: هیئتی برای داوری و رسیدگی به این نامزد‌ها تشکیل شد که اعضای این شورای داوری متشکل از سه ضلع تشکیل دهنده شورای وحدت یعنی احزاب، اقشار و جامعه روحانیت می‌شود.

متکی با بیان اینکه کسانی که ثبت نام کردند در بررسی‌های ابتدایی به ۱۰۴ نفر کاهش پیدا کرده و هم اکنون شورای داوری و هیئت اجرایی انتخابات شورا‌ها در حال بررسی است که این لیست ۱۰۴ نفر را به عدد ۶۳ نفر برساند که سه برابر کرسی‌های شورای شهر تهران می‌شود.

سخنگوی شورای وحدت تاکید کرد: با رسیدن نامزد‌ها به این تعداد مرحله بعدی رسیدن به ۴۲ نفر و نهایتا به ۲۱ نفر است که فهرست نهایی شورای وحدت است.

متکی افزود: در بین نامزد‌ها شاخص‌هایی که از نظ تدین، انقلابی و مردمی بودن و تخصص تعریف شده و لیست نهایی که منطبق با نیاز‌های شورای شهر تهران است انتخاب خواهند شد.

وی با بیان اینکه بعد از نهایی شدن فهرست این لیست در اختیار مردم عزیز قرار خواهد داد، خاطرنشان کرد: در یک ماه گذشته ۱۹ کمیته در شورای وحدت تشکیل شده که این کمیته‌ها اقشاری و موضوعی هستند که یک هسته مرکز ۲۱ نفره دارند و یک مجموعه چند ۱۰۰ نفره مرتبط با برنامه‌های این کمیته‌ها می‌شوند و در طول ماه اسفند ۵ همایش از اقشار مختلف برگزار شد و ادامه همایش‌ها در نیمه دوم فروردین و نیمه دوم اردیبهشت برگزار خواهیم کرد و اولین همایش در ۱۶ فروردین خواهد بود. ما در ۲۸ استان کشور شورای وحدت را تشکیل دادیم که مرکب از ۱۴ نفر از نمایندگان احزاب، اقشار و جامعه روحانیت شکل گرفت و در هر مرکز استان هیئت اجرایی ۲۵ نفره‌ای را ایجاد می‌کند که مامور تشکیل کمیته‌های متناظر هست.

وی افزود: ما الان تقریبا بین ۱۵ تا ۱۹ کمیته‌هایی را که داریم استان‌ها نیز می‌توانند همین کمیته‌ها را در مرکز استان تشکیل دهند.

متکی با بیان اینکه در تک تک شهرها، بخش‌ها و استان‌ها شورای اجرایی داریم که تعدادشان ۲۵ نفر است و می‌توانند کمیته‌های متناظر را تشکیل دهند، بیان داشت: با چنین تقسیم بندی جمعیت ۲۰۰ هزار نفره‌ای را از اعضای تشکیلاتی شورای وحدت در سامانه شورای وحدت کشور خواهیم داشت که هر یک شناسه‌ای در فضای مجازی خواهند داشت؛ بنابراین به لحاظ ارتباطات مجازی نیز کار ارزشمندی صورت گرفت.

سخنگوی شورای ائتلاف اشاره کرد: در فروردین ماه برگزاری نشست سراسری شورای وحدت به صورت حضوری و مجازی است به طوری که نمایندگانی است استان‌ها به تهران می‌آیند و دیگر اعضا به شکل وبینار در نشست حاضر می‌شوند.

متکی با تاکید بر اینکه شورای وحدت مسئولیت بخشی از حضور پرشور مردم در انتخابات را ایفا خواهد کرد، تصریح کرد: شرایط کلی را اینطور می‌بینیم که با توجه به اقدامات مثبتی که در سال‌های گذشته در قوه قضاییه صورت گرفته و با توجه به فعالیت‌های مثبتی که مجلس یازدهم در یک سال گذشته داشته می‌توانیم این امیدواری را داشته باشیم که به افق روشنی که مقام معظم رهبری در نظر گرفته اند دست پیدا کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درمورد تعامل شورای وحدت با سایر ساختار‌های انتخاباتی تصریح کرد: ما برای انتخابات این آمادگی را داریم که بتوانیم یک هماهنگی را با شورای ائتلاف ایجاد کنیم.

وی افزود: مجموعه شورای ائتلاف مانند یک مجموعه بیمارستان صحرایی است و در انتخابات‌ها وارد می‌شود و فعالیت‌های خود را دارد، ولی شورای وحدت قصد دارد که به شکل ساختارمند و بلند مدت فعالیت کنند.

متکی ضمن تاکید بر اینکه رسیدن به نامزد واحد یکی از راهکار‌های رسیدن به وحدت برای دو تشکل شورای ائتلاف و شورای وحدت است، خاطرنشان کرد: بنابراین در نگاه شورای وحدت همکاری با شورای ائتلاف در انتخابات پیش رو مدنظر است، ولی در عین حال پیشرفتی به نسبت قبل در این حوزه صورت نگرفته است.

وی افزود: برخی نامزد‌ها از ظرفیتی برخوردارند که اگر وارد عرصه شوند عملا این وحدت را بوجود می‌آورند و اگر هم ستاد‌های مشترک تشکیل ندادند برای یک نامزد واحد فعالیت می‌کنند.

متکی درخصوص خبر جایگزینی یک خانم به جای مرحوم رهبر در انتخابات میان دوره‌ای مجلس اظهار داشت: این تصمیم شورای وحدت است که جایگزین مرحومه خانم رهبر یک خانم باشد، اما درباره مصداق هنوز در شورای وحدت شروع نشده و به محض نهایی شدن اعلام خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه از وحدت جبهه‌ای برای انتخابات پیش رو حمایت می‌کنیم، بیان دا‌شت: توصیه و ترجیح ما وحدت گروه‌های مختلف اصولگرایی است یا نامزدی می‌تواند زمینه وحدت را ایجاد کند و یا شرایط میدانی می‌تواند عاملیت این وحدت را میسر کند.

وی درباره انتخابات شورای شهر نیز بیان داشت: روندی که الان در جریان است این است که دو مجموعه در حال نهایی کردن لیست‌های خود هستند.

متکی تاکید کرد: مراد ما از وحدت در انتخابات هم انتخابات ریاست جمهوری و هم شورای شهر است و اگر اراده عملی برای وحدت بوجود بیاید مذاکرات برای رسیدن لیست واحد می‌تواند شکل بگیرد.

سخنگوی شورای وحدت تاکید کرد: ممکن است برای انتخابات شورای شهر یک لیست واحد داشته باشیم که این مهم بستگی به اراده عملی طرفین دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای وحدت اصولگرایان انتخابات 1400 شورای ائتلاف سخنگوی شورای شورای وحدت شورای شهر نامزد ها کمیته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا

فرارو- سال ۲۰۲۴ می‌تواند غیرعادی‌ترین انتخابات ریاست جمهوری باشد و از جهاتی نیز همین طور است. با این وجود، احتمال مشخصی وجود دارد که این انتخابات بتواند امریکا را به سوی مسیر‌هایی سوق دهد که پیش‌تر هرگز رخ نداده بود مسیر‌هایی که عواقبی بالقوه فاجعه بار را برای آن کشور به همراه خواهند داشت. در ادامه به پنج سناریوی عجیب و محتمل در این باره خواهیم پرداخت:

۱- ممکن است یک تساوی در آرای الکترال یا کالج انتخاباتی وجود داشته باشد: در میان تحلیلگران سیاسی اتفاق نظر کلی وجود دارد که برنده ریاست جمهوری ۲۰۲۴ توسط هفت ایالت نوسانی تعیین می‌شود که مجموعا ۹۳ رای الکترال دارند: جورجیا (۱۶ رای)، کارولینای شمالی (۱۶)، پنسیلوانیا (۱۹)، میشیگان (۱۵)، ویسکانسین (۱۰)، نوادا (۶) و آریزونا (۱۱). یک نامزد ریاست جمهوری برای پیروزی به ۲۷۰ رای از ۵۳۸ رای الکترال نیاز دارد. بنابراین، اگر دو نامزد هر کدام ۲۶۹ رای کسب می‌کنند به تساوی دست می‌یابند. آبا این امر امکان رخ دادن خواهد داشت؟ بله، اما از زمان تصویب دوازدهمین متمم قانون اساسی ایالات متحده در سال ۱۸۰۴ میلادی که روش انتخاب رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور را اصلاح کرد تنها انتخابات ۱۸۲۴ هیچ برنده‌ای در کالج انتخاباتی نداشت. با توجه به الگو‌های رای گیری فعلی تحلیلگران تصور می‌کنند جو بایدن رئیس جمهور فعلی با احتمال داشتن ۲۲۶ رای الکترال وارد انتخابات می‌شود در حالی که دونالد ترامپ ۲۱۹ رای دارد و در نهایت ۹۳ رای ایالت‌های نوسانی هستند که برنده را تعیین می‌کنند. اگر بایدن پیروز شود و برای مثال ارای الکترال کارولینای شمالی، جورجیا و آریزونا را از آن خود سازد، اما در مقابل ترامپ نیز ارای میشیگان، پنسیلوانیا، ویسکانسین و نوادا را تصاحب کند هر دو ۲۶۹ رای الکترال کسب می‌کنند. در سناریویی دیگر اگر بایدن آرای الکترال ویسکانسین، نوادا، جورجیا و آریزونا را از آن خود سازد و ترامپ برنده آرای پنسیلوانیا، کارولینای شمالی و میشیگان شود باز هم نتیجه ۲۶۹ رای مساوی بود.

۲- نامزد سوم می‌تواند نتیجه انتخابات را تغییر دهد: رابرت اف کندی جونیور نامنزد سوم که بیش‌ترین صحبت در مورد او مطرح شده مستقل است. علاوه بر این، "جیل استاین" نامزد حزب سبز در انتخابات سال ۲۰۱۶ دوباره به دنبال نامزدی به نمایندگی از حزب سبز است و "کورنل وست" مستقل و احتمالا یک نامزد حزب لیبرتارین نیز در عرصه رقابت انتخاباتی حضور خواهند داشت. نامزد‌های سوم یا حزب ثالث برای ورود نام شان به برگه رای هر ایالت فرآیندی را طی می‌کنند. در حال حاضر نام کندی صرفا در فهرست نامزد‌ها برای رای گیری هاوایی، میشیگان، یوتا حضور دارد، اما کارزار کندی اعلام کرده که در شش ایالت دیگر در فاصله‌ای نزدیک با نامزد‌های دیگر قرار دارد. سه ایالت از ایالت‌های ذکر شده میشیگان، کارولینای شمالی و نوادا می‌باشند که ایالت‌های نوسانی هستند. کندی و استاین می‌توانند آرای بیش تری نسبت به حاشیه پیروزی برای بایدن یا ترامپ در یک یا چند مورد از این ایالت‌ها به دست آورند. این وضعیت به طور مشابه پیش‌تر رخ داده بود زمانی که رقابت انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۰ میلادی به فلوریدا رسید. جورج دبلیو بوش با ۵۳۷ رای از "ال گور" معاون رئیس جمهور پیشی گرفت. با این وجود، رالف نادر نامزد حزب سبز ۹۷۴۸۸ رای در فلوریدا به دست آورد. اگر نادر در رقابت حضور نداشت اکثر حامیان او به ال گور رای می‌دادند یا در خانه باقی می‌ماندند و احتمالا ال گور پیروز می‌شد.

تازه‌ترین نتیجه نظرسنجی Real Clear Politics نشان می‌دهد که کندی بین ۷ تا ۹ درصد آرا را در چهار ایالت جورجیا، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین کسب کرده است. با این وجود، تفاوت در نتایج نظرسنجی‌ها در این باره که حضور کندی بیش‌تر به بایدن آسیب وارد خواهد ساخت یا ترامپ دیده می‌شود. نکته این است که کندی و شاید استاین می‌توانند باعث تاثیرگذاری در شانس بُرد برای نامزد برنده در یک یا چند ایالت شوند.

۳- رای دهندگان "بی وفا" می‌توانند نتیجه را تغییر دهند: در ۴۸ ایالت انتخاب کنندگان به نامزدی رای می‌دهند که برنده ایالت مربوطه خود شده است. دو ایالت دیگر می‌توانند رای را تقسیم کنند. با این وجود، انتخاب کنندگان اصطلاحا "بی وفا" بوده و هستند که به شخصی غیر از برنده ایالت خود رأی داده اند. این اتفاق در طول تاریخ انتخابات امریکا رخ داده است از جمله برای ده نفر (دو جمهوری خواه و هشت دموکرات) در جریان انتخابات ۲۰۱۶ میلادی. سی و سه ایالت از انتخاب کنندگان خود می‌خواهند که به برنده ایالت رای دهند در حالی که ۱۷ ایالت به آن‌ها اجازه می‌دهند رای خود را تغییر دهند، اما ممکن است مجازاتی را برای این منظور اعمال کنند. از میان ایالت‌های نوسانی جورجیا و پنسیلوانیا هیچ قانونی برای منع انتخاب کنندگان بی وفا از رای دادن ندارند در حالی که میشیگان آرای تغییر یافته انتخاب کنندگان بی وفا را شمارش می‌کند. بنابراین، ممکن است در یک تساوی ۲۶۹ رای یک یا چند انتخاب کننده بی وفا بتوانند رای متفاوتی از ایالت خود به صندوق بیندازند و شمارش شود بنابراین آن رای تعیین کننده خواهد بود که کدام نامزد برنده انتخابات است. برخی ممکن است به یاد داشته باشند که "مارتین شین" بازیگر در سال ۲۰۱۶ در آگهی‌ای ظاهر شد و انتخاب کنندگان ترامپ را ترغیب به انجام آن کار کرد.

۴- مجلس نمایندگان ممکن است برنده ریاست جمهوری را تعیین کند: اگر هیچ یک از نامزد‌های ریاست جمهوری ۲۷۰ رای الکترال یا تعداد آرای بیش تری را کسب نکند انتخابات به مجلس نمایندگان منتقل می‌شود جایی که هر ایالت دارای یک رای است. در حال حاضر، جمهوری خواهان مجلس نمایندگان ایالات بیش تری نسبت به دموکرات‌ها را کنتنرل می‌کنند. در نتیجه، در صورتی که آن سناریو عملی شود ترامپ احتمالا برنده خواهد شد. با این وجود، رای گیری نه در مجلس با ترکیب فعلی بلکه در مجلسی که در ژانویه سال ۲۰۲۵ میلادی سوگند یاد می‌کند انجام خواهد شد. مجلس نمایندگان ممکن است در سال آینده تحت کنترل دموکرات‌ها درآید حتی اگر ایالت‌های بیشتری تحت رهبری جمهوری خواهان باشند.

۵- سنا ممکن است معاون رئیس جمهور را به عنوان برنده تعیین کند. بر اساس متمم دوازدهم سنا به معاون رئیس جمهور رای می‌دهد چرا که هر ۱۰۰ سناتور یک حق رای دارند. در حال حاضر سنا توسط دموکرات‌ها کنترل می‌شود، اما ممکن است سال آینده تغییر کند، زیرا تعداد سناتور‌های دموکرات بسیار بیش تری نسبت به جمهوری خواهان در انتخابات حضور دارند. با این وجود، اگر سنا در سال ۲۰۲۵ به طور مساوی ۵۰ به ۵۰ تقسیم شود "کامالا هریس" معاون فعلی، به عنوان رئیس سنا تا زمان تحلیف رای تعیین کننده را خواهد داد. آیا او رای برنده را برای خودش به صندوق می‌اندازد که منجر به ریاست جمهوری یک رئیس جمهور جمهوری خواه و یک معاون دموکرات خواهد شد؟

مطمئنا امکان تحقق تمام سناریو‌های ذکر شده بعید به نظر می‌رسد، اما دست کم می‌توان گفت امکان آن هر چند اندک، اما وجود دارد. با توجه به این که این انتخابات امریکا تاکنون نتای عجیب کم نداشته نمی‌توانید احتمالات ذکر شده را رد کنید.

منبع: هیل

دیگر خبرها

  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • پسکوف: روسیه پیروز جنگ است