Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمد حسین مقیمی درباره اهمیت حضور و نقش مردم در جمهوری اسلامی گفت: حضور مردم و اسلامیت هر دو اصل و پایه نظام ما هستند؛ نظام حکومتی ما بر مبنای رای مردم است و خبرگان رهبری با رای مردم انتخاب می‌شوند و این خبرگان منتخب مردم، رهبری را انتخاب می کنند.

باید تلاش کنیم مردم حضور مستمر در صحنه‌ها داشته باشند
وی با اشاره به انتخاب رییس جمهوری، نمایندگان مجلس و اعضای شوراهای شهر و روستا با رای مستقیم مردم، تصریح کرد: مردم بالاترین نقش را در نظام حکومتی ما دارند و همه ما باید تلاش کنیم که مردم در صحنه حکومت و نظام و انقلاب حضور مستمر، پایدار و دائمی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پیشین وزارت کشور گفت: هر حرکت، جهت گیری، برنامه و اقدامی باعث دلسردی مردم برای حضور در صحنه‌های انقلاب و نظام باشد در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی نیست بنابراین همه باید مشارکت و حضور مردم را تقویت کنیم.

مقیمی با اشاره به برگزاری انتخابات‌های متعدد در جمهوری اسلامی گفت: مردم در سرمای زمستان و گرمای تابستان با علاقه‌مندی در خیلی از انتخابات‌ها شرکت کردند که در بعضی انتخابات‌ها مثل انتخابات تعیین تکلیف نظام رقم بالایی از مشارکت را رقم زدند و در بعضی انتخابات‌ها کمتر آمدند.

در عرصه بین‌المللی با رییس جمهوری که رای بالایی دارد تعامل بهتری دارند
وی با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیری برای مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری افزود: رییس جمهوری که با رای بالای مردم انتخاب شود پشتیبانی بیشتری از مردم دریافت خواهد کرد و در سطح بین المللی حضور مردم معنی دارد و محافل سیاسی دنیا به این حضور نگاه می کنند و تعامل بهتری با رییس جمهوری دارند که رای بالایی از مردم گرفته است.

میدان انتخاب مردم را بازترکنیم/ زیر ذره‌بین نگاه مردم هستیم
مقیمی با اشاره به نقش مجریان و ناظران انتخابات را در تقویت مشارکت مردم گفت: طبیعی است هر چقدر میدان رقابت را بازتر کنیم که همه مردم بتوانند فردی متناسب با علایق مشروع و قانونی خود را در میان نامزدهای انتخابات پیدا کنند، میزان مشارکت در انتخابات بالاتر خواهد رفت.

وی از ناظران انتخابات و به طور خاص شورای نگهبان خواست تا معیارهای ارزیابی یکسانی را برای همه داوطلبان انتخابات از جناح‌های سیاسی مختلف درنظر بگیرند و افزود: وقتی می‌خواهیم داوطلبان را ارزیابی کنیم باید مترمان برای ارزیابی یکسان باشد و اگر موضوعی باعث رد کسی می شود باید باعث رد دیگران هم بشود و باید بدانیم زیر ذره بین دیده‌های کنجکاو مردم هستیم.

نماینده مردم خمین در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هیچ کس نباید خود را بالاتر از قانون ببیند زیرا قانون اساسی همه چیز را مشخص کرده و در مواردی هم که ابهامی باشد، راه‌های برون رفت را نشان داده است.

مقیمی خاطرنشان کرد: مردم ما سال‌ها با رژیم پهلوی مبارزه کردند که به نظر و رایشان اهمیت داده شود و قانون اساسی این شرایط را فراهم کرده و ما هم باید شرایط اجرای قانون را فراهم کنیم و از برداشت‌های شخصی که باعث می‌شود تعداد زیادی از داوطلبان از صحنه خارج شوند، پرهیز کنیم.

انتخابات مجلس یازدهم را آسیب‌شناسی کنیم
وی خاطرنشان کرد: همانطور که مردم نظام جمهوری اسلامی را مستقر کردند، می‌توانند رییس جمهوری و نماینده و شورای خود را هم انتخاب و مستقر کنند. بنابراین باید مردم را برای رای دادن، آزاد بگذاریم و بررسی کنیم چرا در انتخابات مجلس یازدهم به ویژه در تهران مردم کمتر رای دادند.

استاندار پیشین استان مرکزی خواستار تعریف رجل سیاسی از سوی دستگاه‌های مسئول شد و گفت: رجل سیاسی را باید تعریف کنیم و رجل سیاسی تعریف دارد و سوابق و عملکردها و فعالیت‌های سیاسی-اجتماعی افراد ملاک است.

نقش احزاب فقط هزینه دادن نیست
مقیمی یادآورشد: کسانی هستند که هزینه فعالیت سیاسی را داده‌اند. قبل از انقلاب زندان رفته‌اند و بعد از انقلاب هم به نفع مردم موضع گیری کرده‌اند و نمی‌توان گفت احزاب فقط برای هزینه دادن هستند. اینها هزینه پرداخت کرده‌اند تا طبق قانون احزاب در مسائل سیاسی ورود کرده و برای آینده کشور کادرسازی کنند.

وی گفت: بعد از ۴۰ سال، خیلی از افرادی که اول انقلاب مسئول بوده‌اند الان هم همان مسئولیت اول انقلاب را دارند و این برای کشور ما خوب نیست و باید به گردش نخبگان در کشور توجه کنیم و اگر به احزاب میدان می‌دادیم، اکنون بسیاری از نخبگان جوان در راس امور کشور بودند.

هرکس کار تخصصی خود را انجام دهد
این فعال سیاسی در عین حال با آسیب شناسی فعالیت حزبی در کشور گفت: ما در کشور یک حزب فراگیر نداریم و به احزابی که هستند میدان ندادیم؛ کار سیاسی را به احزاب بسپاریم و دیگرانی که وارد کار سیاسی شده‌اند هم بروند کار تخصصی خودشان را انجام دهند و اگر کسی علاقه‌مند به فعالیت سیاسی است حزب تشکیل دهد، فعالیت سیاسی کند و به مردم و نظام هم پاسخگو باشد.

اگر نگاه دولت به خارج بود با وجود ترامپ نمی‌توانست کشور را اداره کند
مقیمی در بخش دیگری از این گفت و گو درباره انتقادات از دولت در زمینه حل مسائل و مشکلات کشور گفت: نگاه به داخل نباید شعاری باشد؛ اگر نگاه این دولت به خارج بود که نمی‌توانست با روی کار آمدن ترامپ کشور را اداره کند، این دولت ممکن است در جاهایی برای اداره امور از تعاملات خارجی هم بهره برده باشد ولی مجری سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی بوده است.

وی در ادامه بر لزوم شفاف بودن نظرات و دیدگاه‌های نامزدهای انتخابات در قبال مسائل حساس گفت: شفاف و صریح بودن مواضع نامزدهای انتخابات در مسائلی مانند برجام یا FATF باعث ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات می شود از سوی دیگر اگر مردم پاسخ شفافی از نامزدها نگیرند ممکن است مشارکت پایین بیاید.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره آرایش سیاسی اصلاح طلبان در انتخابات آینده نیز گفت: باید صبر کنیم ببینیم وضعیت تاییدها چطور می‌شود؛ معمولا افراد کمتری از اصلاح طلبان تایید می‌شوند ولی در نظر داشته باشیم که مردم باید خواسته‌ها و مطالبات خود را در نامزدها ببینند و بدانند در سطح داخلی و خارجی چه سیاست‌هایی در پیش خواهند گرفت.

مقیمی با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی دروغ، تبعیض، تهمت، افترا وغیبت و امثال اینها نداریم، یادآور شد: وقتی می‌گوییم فرهنگ اسلامی حاکم باشد، باید بدانیم صداوسیما به همه مردم تعلق دارد اما از هشت سال قبل که دولت تدبیروامید روی کار آمد چه رفتاری با خدمات دولت شد! آیا نقاط قوت و ضعف دولت را بر مبنای شاخص‌ها برای مردم تشریح کرد یا در چارچوب تامین نظر برخی محافل سیاسی کار کرد.

موضع منتقدان برجام متناقض است
مقیمی، برعکس جلوه دادن دستاوردهای دولت در حوزه اصلاح شاخص‌ها در دولت اول را یادآور شد و افزود: رفتار منتقدان برجام در آن مقطع بسیار متناقض بود به طوری که از یک طرف برجام را توافقی به ضرر مردم و نظام عنوان می‌کردند و از طرف دیگر شکایت داشتند که چرا آمریکا از برجام خارج شده است.

وی رویکرد استانداردهای دوگانه برخی جریان‌های سیاسی در برخورد با مسائل کشور را عامل دلسردی مردم دانست و گفت: مردم انتظار دارند که از دولت منتخبشان حمایت شود تا بتواند برنامه‌هایش را اجرا کند. طبیعی است که هرگونه مانع تراشی در راه اجرای برنامه‌های دولت موجب دلسردی و سرخوردگی رای دهندگان می‌شود.

رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خاطرنشان کرد: ما شاهد هستیم که در ایام دهه فجر یا هفته دولت صدا و سیما به طور گسترده خدمات دولت را برای مردم تبیین می کند اما از زمانی که دهه فجر و هفته دولت تمام می‌شود، دیگر ۱۰ ماه از ناکارآمدی دولت سخن می‌گوید و این رویکرد متناقض مردم را ناراحت می کند.

مقیمی، سکوت صدواسیما در مقابل هدر رفتن سرمایه های ارزی میلیاردی کشور در دولت‌های نهم و دهم را یادآور شد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت تدبیروامید، روزی نبوده که صداوسیما برنامه‌ای در انتقاد از دولت پخش نکرده باشد.

وی گفت: همه مشکلات اقتصادی را دولت ایجاد نکرده و سیاست‌ها و تصمیمات حاکمیتی و اظهارنظرها و مواضع دیگر مقامات در سطح بین المللی و داخلی اثرگذار است و دولت هم مجری سیاست‌های نظام است.

قائم‌مقام معاون اجرایی رییس‌جمهوری در دولت سازندگی خواهان توجه به کارهای مثبت دولت در کنار انتقاد از ایرادات شد و افزود: زمینه تمامی اقدامات مثبت از جمله پروژه‌های انجام شده در کشور را دولت فراهم کرده اما شاهد هستیم که پروژه را به اسم دیگران تمام می کنند.

کسانی که برای دولت هزینه می‌تراشند به تورم دامن می‌زنند


مقیمی، بخشی از پرونده‌های فساد نمایش داده شده در تلویزیون را متعلق به دولت‌های قبل از دولت تدبیر و امید دانست و گفت: مردم از صبح تا شب درباره فساد می‌شنوند و تلویزیون نمی‌گوید که در چه زمانی این فسادها و توسط چه کسانی انجام شده است و به نوعی نمایش داده می‌شود که انگار این فسادها تازه و در این دولت رخ داده در حالی که بسیاری از فسادها به قبل از این دولت مربوط می‌شود.

وی با اشاره به تکالیف بودجه ای ایجاد شده توسط مجلس یازدهم برای دولت گفت: وقتی منابع درآمدی دولت محدود است، چرا این همه طرح و تکلیف هزینه‌ای برای دولت ایجاد می کنیم. کسانی که برای دولت هزینه می‌تراشند در واقع دستشان را در جیب مردم کرده اند و به تورم دامن می‌زنند.

خیلی از تکالیف دولت مربوط به دوره‌های گذشته است

معاون عمرانی پیشین وزارت کشور با یادآوری تغییر شاکله بودجه پیشنهادی دولت در مجلس گفت: خیلی از تکالیفی که این دولت بر عهده داشته مربوط به دولت‌های قبل است و اگر به شکل درست نظارت شده بود الان این دولت مجبور نبود برای اتمام کارهای دولت‌های گذشته هزینه دهد.

قوای سه گانه در کار یکدیگر دخالت نکنند
قائم مقام پیشین وزیر کشور درباره ورود قوای مختلف به حوزه وظایف یکدیگر ابراز نگرانی کرد و گفت: کار قوه مقننه تصویب قوانین و نظارت بر اجرای آنهاست و کار دستگاه قضایی قضاوت است و آنها نباید کار اجرایی انجام دهند و در عزل و نصب‌های دولت دخالت کنند و این وضعیت باعث دلسردی مردم نسبت به کارآمدی نظام می شود.

استاندار پیشین خوزستان افزود: مردم به کسی در انتخابات رای می دهند که بگوید بخش خصوصی را تقویت و حضور و نقش‌آفرینی سازمان‌های حکومتی و دولتی و شبه‌دولتی در اقتصاد را کم می کند زیرا الان بخش‌های مهمی از اقتصاد کشور دست مردم نیست.

برخورد ریشه‌ای با فساد یعنی جلو رانت را بگیریم
مقیمی تصریح کرد: خصوصی شدن یعنی اینکه مالکیت و مدیریت واحدهای اقتصادی با مردم باشد و در چارچوب سیاست‌های نظام و دولت و مصوبات مجلس کار کنند و باید بدانیم مردم از اینکه بخش دولتی در حال بزرگ شدن است و رقیب بخش خصوصی است، ناراحت هستند.

وی، برگزاری دادگاه های مبارزه با فساد را برای ریشه کنی فساد از جامعه کافی ندانست و گفت: اگر دولتی بیاید که با فساد برخورد ریشه‌ای و کارشناسی کند مردم با امید پای صندوق خواهند آمد. اینکه چند نفر را در تلویزیون محاکمه کنیم فساد به صورت ریشه‌ای حل نمی شود و برخورد ریشه ای یعنی جلوی رانت‌ها را ببندیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مقیمی شورای نگهبان صدا و سیما جمهوری اسلامی رییس جمهوری انتخابات ها برای دولت رای مردم سیاست ها ریشه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه خرم‌آباد در مصلای الغدیر این شهر در سخنانی با سفارش همگان به رعایت تقوای الهی و با تأکید بر لزوم حمایت دولت، حاکمیت و قوای سه‌گانه از نماینده خود یعنی استاندار، اظهار داشت: برای حل مشکلات استان، استاندار نیازمند حمایت ویژه برای تحقق تحول همراه با جهش است.

لزوم انتخاب افراد شایسته در انتخابات

وی عنوان کرد: حمایت‌هایی که تابه‌حال شده قابل‌تقدیر است، اما با این میزان، مشکلات استان لرستان حل نمی‌شود، راز موفقیت نماینده دولت این بوده که ابتدا هیئت دولت و سپس حاکمیت در بیرون از استان حمایت کامل از استاندار داشته باشند، این حمایت و همکاری نیز در درون استان باید وجود داشته باشد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در برخی حوزه‌های انتخابیه از جمله خرم‌آباد و چگنی، افزود: این انتخابات به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود، بارها از تریبون نمازجمعه عرض شده که اگر کسانی بدون ملاحظه شایسته‌سالاری و… به کسی رأی بدهند، خیانت به خدا، رسول خدا و مؤمنین است و گناهی نابخشودنی است.

حجت‌الاسلام شاهرخی ادامه داد: انتخاب بهترین‌ها و شایسته‌ترین‌ها یک امر شرعی، دینی، عرفی، منطقی و عقلی است، نگاه قبیله‌ای، قومی و… که بدون توجه به معیارهای اسلامی و خدمتگزاری و شایسته‌ترین‌ها باشد، امری غیرقابل‌قبول و آسیب‌زا است.

با تخلفات انتخاباتی برخورد شود

وی تصریح کرد: برگزارکنندگان انتخابات نیز نقطه وسط دایره هستند، نسبت آنها به همه مساوی است، این افراد امین و امانت‌دار مردم و نظام هستند، حفاظت و صیانت از رأی مردم بر عهده اینها است و باید به‌عنوان یک واجب الهی این وظیفه خود را انجام دهند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه مسئولان که طبق قانون حق دخالت در انتخابات را دارند، انتظار می‌رود که در نهان و آشکار از قانون پیروی کنند، در غیر این صورت کمیته رصد و رسیدگی به تخلفات انتخاباتی اعلام کرده که با چنین متخلفانی اعمال قانون می‌کند و در مسئله تخلف در انتخابات، جای ترحم به کسانی که تخلف می‌کنند یا کرده‌اند، نیست. پس از نهایی‌شدن حکم در صورت اجازه قانون، اطلاع‌رسانی شود تا جنبه بازدارندگی از تخلف محفوظ بماند.

حجت‌الاسلام شاهرخی در ادامه سخنان خود، تأکید کرد: همچنین منصوبان نماینده ولی‌فقیه، وظیفه شأن گفتمان‌سازی انقلابی و دعوت به عملیاتی‌کردن چهار راهبردی است که مقام معظم رهبری اعلام کردند، نسبت منصوب به ولی‌فقیه نیز به همه مساوی است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به سالروز تشکیل ورزش زورخانه‌ای، عنوان کرد: این ورزش با یاد اهل‌بیت و آمیخته بافرهنگ جوانمردی، ولایت‌مداری، کمک‌رسانی به نیازمندان است، باید این ورزش را با این خصوصیات حفظ کرد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان همچنین با اشاره به سالروز شهادت شهید استاد آیت‌الله مطهری و روز معلم، عنوان کرد: ایشان اسلام‌شناسی کامل بودند و در آثار ایشان شناخت عمیق از جریانات گوناگون سیاسی، عقیدتی و.. را مشاهده می‌کنیم و مهارت‌های مثال‌زدنی این فیلسوف و فقیه در تجزیه‌وتحلیل این جریانات را همواره شاهد بوده‌ایم.

در برخورد با فساد اقدام قاطع و به هنگام صورت گیرد

حجت‌الاسلام شاهرخی با تأکید بر اینکه معلم کسی است که چراغ هدایت، معرفت، ارشاد و… را در دل شاگرد و آموزنده روشن می‌کند و این باارزش‌ترین و ماندگارترین هدیه یک معلم است، گفت: معلمان باید آگاهی به تربیت اسلامی داشته باشند تا بتوانند نسلی کارآمد و باشرافت که افتخار برای ایران اسلامی باشد را تربیت کنند.

وی در ادامه با اشاره به مناسبت روز جهانی کارگر، بیان داشت: کار و تلاش است که جامعه را شکوفا می‌کند و سبب پیشرفت می‌شود، حیات و زندگی جامعه وابسته به کار و کارگر است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان تأکید کرد: جامعه اسلامی باید به سمتی حرکت کند که کسب ثروت رابطه مستقیم با کار داشته باشد، باید در نظام اسلامی ویژه خواری، دلال‌بازی، واسطه‌گری، رشوه، ربا، ثروت‌های به‌دست‌آمده از ارتباط با فلان شخص و گروه رخت برچیند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به تأکید و نگاه ویژه مقام معظم رهبری به کار و کارگر، بیان داشت: بخشی از مشکلات امروز استان ما از عدم اقدام به هنگام و قاطع در مبارزه با فساد است، با اقدامات قاطع، به هنگام و فوری استاندار و همکاری هیئت حاکم دولت، سران سه قوه و همیاری مردم این گونه روابط در استان از بین می‌رود.

وی با تأکید بر لزوم توجه به ارتقای زندگی کارگر، امنیت شغلی کارگر، تأمین مایحتاج زندگی و… سبب افزایش کیفیت کار و محصول و حتی سود بیشتر برای صاحب‌کار می‌شود.

کد خبر 6089051

دیگر خبرها

  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • تاکید امام جمعه موقت گرگان بر عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب برای ریشه‌کنی فساد در کشور
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • دولت سیزدهم در مبارزه با فساد کارنامه خوبی ارائه دهد
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید