Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماری از روزنامه‌نگاران و فعالان بوشهر در نامه سرگشاده ای به رییس جمهوری نوشتند: "خبرنگار بوشهری "امیرعباس دهباشی" با شکایت "استانداری" و "معاون عمرانی استاندار بوشهر" در زندان است. لطفا "دستور دهید" از شکایت گذشت کرده و او را آزاد کنند".

 

متن نامه اینگونه است:

جناب آقای "روحانی"، رئیس جمهور محترم

با سلام
احتراما به استحضار می رساند "برنامه ساز خبری بوشهری" و مدیر کانال خبری "بینامدیا" جناب آقای "امیرعباس دهباشی" که در تهیه، تنظیم و نشر اخبار رویه ای انتقادی و مردمی در پیش گرفته بود با "شکایت" استانداری بوشهر و "معاون" محترم عمرانی آن استانداری به بیست و یک ماه زندان و سی ضربه شلاق "محکوم" شده و در آستانه سال نو با خودرو استانداری همراهی بعضی از کارمندان آن ارگان برای تحمل زندان راهی "ندامتگاه مرکزی بوشهر" شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق "ادعاهای" مکرر حضرتعالی، وزرای محترم و سخنگوی محترم هیات دولت، مدیران دولتی از "شکایت" کردن از شهروندان، فعالان اجتماعی و روزنامه نگاران منع شده اند اما مدیران ارشد استان بوشهر با اتخاذ رویه ای خلاف منش دولت تدبیر و امید نه تنها شاکی فعالان فضای مجازی و فعالان رسانه می شوند که با خودرو دولتی نیز در روند بازداشت و اعزام آنها به زندان مشارکت فعال دارند.

لذا ما جمعی از روزنامه نگاران، فعالان فضای مجازی، فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان بوشهر از حضرتعالی درخواست داریم که زمینه آزادی خبرنگار و سردبیر مجله همشاگردی و فعال فضای مجازی ، مدیر کانال خبری "بینامدیا" جناب آقای "امیرعباس دهباشی" را هرچه زودتر فراهم کنید.

حمید آب آذر. اسکندر احمدنیا. علی احمدی. فرزان اسدی. سیروس افتخار. فرامرز اکباتانی. ابوالقاسم ایرانی.سامان بارگاهی. حسن باغبانی.حسین باقری.برنا بدخشان.سیامک برازجانی.عبدالرحمن برزگر.حسین برنس. نسرین بهادر.اسماعیل بهبهانی.جعفر بهبهانی.علی بیداری.امیرحسین تاجدینی.ابراهیم تمهید.خلیل تمهید.جواد تنهازیارتی.محسن تنگسیری. محمد ثانی. اسماعیل جعفری. علی جهاندار. حسن(حسام) چمکوری. محسن حیدری. مرتضی خوبانی. مصطفی خوبانی. مریم خویینی. اصغر دربندی. سایه درختیان. عنایت رضایی. خشایار رستمی. حسین رویین . مسلم رویین. هلنا سعادتمند. اصغر سیف بوشهری. رضا سمل زاده. حسین شاکری. علی شبگرد. فرهنگ شجاعی. سهیلا شعبانی. فواد شعله. حسن شهاب. عبدالکریم شیخی شتان. عبدالرضا صادقی. غلام صادقی. باقر صفایی. یوسف صفری. سید یوسف صالحی. مجید غاله. یونس غلامی. طاهره غمخوار نصیر محله. ابراهیم کازرونی. عبدالرحیم کارگر. خدارحم کرم زاده. ندا کشاورز. ابراهیم گرمساری. حسن لاوری. محمد محبوبی. سید ضیا محمدی. حاج خلیل مرادزاده. عبدالرحیم مهرور. اسماعیل یاسینی

 

لینک کوتاه: asriran.com/003G60

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: روزنامه نگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر

روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom) Day) در سال ۱۹۹۳ توسط بیست‌وششمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو پایه گذاشته شد تا به خبرنگارانی که در انجام حرفه خود جان خود را از دست داده‌اند، ادای احترام کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day هر سال در سوم می برگزار می‌شود و روزی برای به‌رسمیت شناخته شدن خدمات مهم ارائه‌شده توسط متخصصان مطبوعات است. این رویداد توسط سازمان ملل متحد به منظور رعایت اصول اساسی آزادی مطبوعات در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود و از خبرنگارانی تجلیل می‌کند که در راه حرفه خود کشته شده‌اند.

تاریخ روز جهانی آزادی مطبوعات ۱۴۰۳

تاریخ روز جهانی آزادی مطبوعات سوم می مصادف چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۳ است. این روز در سال ۲۰۲۴ به اهمیت روزنامه‌نگاری و آزادی بیان در شرایط بحران زیست‌محیطی کنونی جهانی اختصاص داده خواهد شد.

تاریخچه روز جهانی آزادی مطبوعات

سال ۱۵۵۶ سال تولد مطبوعات مدرن و انتشار اولین ماهنامه در ونیز بود. قرن نوزدهم ماشین‌آلات چاپ قدرتمند، تکنیک‌های جدید و ارزان‌تر کاغذسازی و گسترش سواد به رشد تصاعدی مطبوعات منجر شد و در اواسط قرن بیستم روزنامه‌نگاران، روشنفکران و عکاسان موفق شدند جنایات جنگ‌های مختلف را مستند کنند و جهان را در جریان قرار دهند.

خبرنگاران برای ارجاع حقایق به مردم، همچنین حفظ آگاهی و شفافیت ضروری هستند، اما هدف حملات مکرر قرار دارند و بسیاری از آن‌ها ممکن است کشته شوند. پس از افزایش مجموعه‌ای از حملات به روزنامه‌نگاران در طول جنگ‌های داخلی آفریقا در پایان قرن بیستم، گروهی از روزنامه‌نگاران آفریقایی در سال ۱۹۹۱ با مراجعه به کنفرانس یونسکو در ویندهوک، پایتخت نامیبیا، اعلامیه ویندهوک را ایجاد کردند؛ سندی که در نظر داشت شالوده مطبوعاتی آزاد، مستقل و کثرت‌گرا را پی‌ریزی کند. در سال ۱۹۹۳، بیست‌وششمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو به فراخوان امضاءکنندگان بیانیه ویندهوک پاسخ داد و روز جهانی آزادی مطبوعات را بنا نهاد.

اصل اساسی توسعه‌یافته توسط یونسکو برای این روز، اجازه دادن به ارتباطات مبتنی بر درک متقابل است که تنها راه ایجاد صلح پایدار در جوامع معاصر به‌شمار می‌رود. این مراسم یادآوری می‌کند که بسیاری از اعضای مطبوعات در سراسر جهان مورد آزار، حمله و حتی قتل قرار دارند و بزرگداشتی است که اصول اساسی آزادی مطبوعات را گرامی می‌دارد و به خبرنگارانی که در انجام حرفه خود جان خود را از دست داده‌اند ادای احترام می‌کند.

خبرنگاران کشته‌شده در جنگ غزه

جنگ رژیم اسرائیل و نیروهای مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از زمان آغاز، مرگبارترین دوره برای روزنامه‌نگاران از زمان شروع جمع‌آوری داده‌های کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ) در سال ۱۹۹۲ محسوب می‌شود. تاکنون بیش از ۱۰۰ خبرنگار از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر سال گذشته توسط رژیم اسرائیل کشته شده‌اند.

روزنامه‌نگاران در غزه به‌ویژه در هنگام تلاش برای پوشش درگیری‌ها در طول حمله زمینی رژیم اسرائیل، از جمله حملات هوایی ویرانگر این رژیم، اختلال در ارتباطات، کمبود منابع و قطعی برق گسترده، با خطرات بالایی مواجه هستند.

شعار روز جهانی آزادی مطبوعات ۲۰۲۴

شعار روز جهانی آزادی مطبوعات ۲۰۲۴، «مطبوعاتی برای سیاره: روزنامه‌نگاری در مواجهه با بحران زیست‌محیطی» تعیین شده است. این موضوع نقش حیاتی روزنامه‌نگاری را در پرداختن به چالش‌های محیطی مبرم پیش روی سیاره برجسته و بر مسئولیت رسانه‌ها در افزایش آگاهی، تقویت مباحث و اقدام برای کاهش تخریب محیط زیست، تغییرات آب‌وهوایی و سایر تهدیدات زیست‌محیطی تأکید می‌کند.

روزنامه‌نگاران نقشی اساسی در تحقیق و گزارش در مورد مسائل زیست‌محیطی دارند، دولت‌ها و شرکت‌ها را پاسخ‌گو می‌دانند و جوامع را برای دفاع از راه‌حل‌های پایدار توانمند می‌سازند. مطبوعات از طریق گزارش دقیق، جامع و تأثیرگذار به‌عنوان یک کاتالیزور برای تغییرات مثبت، شکل دادن به گفتمان عمومی و بسیج تلاش‌های جمعی برای حفظ سلامت و رفاه سیاره ما برای نسل‌های آینده عمل می‌کنند.

کد خبر 750069

دیگر خبرها

  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • نامه سرگشاده رئیس دانشگاه رازی خطاب به رؤسای دانشگاه‌های آمریکا
  • روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر