Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی زیان‌ده نیستند بلکه زیان انباشته دارند، یعنی زیان مربوط به سال‌های گذشته دارند، گفت: قطعاً برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در این صنعت دارند حاشیه سود وجود دارد.

تورج دهقانی زنگنه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این‌ سؤال که ‌عنوان می‌شود شرکت‌های هواپیمایی زیان بالایی دارند یا حاشیه سود صنعت پایین است اما از آن طرف تقاضای تأسیس شرکت هواپیمایی زیاد است، این تناقض چگونه توضیح داده می‌شود؟ بیان کرد: شرکت‌های هواپیمایی زیان‌ده نیستند بلکه زیان انباشته دارند، یعنی زیان مربوط به سال‌های گذشته دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با شیوع کرونا تقریباً در اغلب کشورهای دنیا، صنعت هوانوردی برای مدتی دچار چالش شد اما در کشور ما از آغاز شیو‌ع کرونا که اسفند‌ سال 98 بود،‌ شرکت‌ها به آن شکل با چالش جدی مواجه نشدند یعنی ما‌ هم پروازهای داخلی را انجام می‌دادیم که البته با تعداد‌ مسافر کمتر بود و هم ‌پروازهای بین‌المللی ما انجام می‌شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: البته در مورد پروازها، در این مدتِ شیوع کرونا شرکت‌های هواپیمایی بسیار متضرر شدند.

دهقانی زنگنه افزود: اگر گشایشی شود و بتوان ناوگان جدید وارد کشور کرد، خوب است، هنوز کشور ما از منظر تعداد هواپیما و فرودگاه‌ها اشباع نیست و جا دارد.

وی افزود: امروز 90 درصد پروازهای ما در 10 فرودگاه کشور انجام می‌شود، در نتیجه همیشه برای این کار انگیزه وجود دارد و قطعاً برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری دارند حاشیه سود وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره تأسیس شرکت هواپیمایی جدید اظهار کرد: از اوایل اسفندماه شرکت هواپیمایی پارس ایر کار خود را با هواپیماهای بمباردیر آغاز کرد.

دهقانی زنگنه اظهار داشت: این شرکت هواپیمایی منطقه ای، هواپیماهای کوچک دارد و در فرودگاه‌هایی که سطح فعالیت کمتری دارند با تعداد مسافر کمتر، پرواز انجام می دهد.

برچسب ها: هواپیمایی ، راه و شهرسازی ، سرمایه گذاری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NRp

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: هواپیمایی راه و شهرسازی سرمایه گذاری شرکت های هواپیمایی زیان شرکت هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با تاکید حقوقی بودن مالکیت چت‌های حاضر در ایران گفت: در حال حاضر جت‌های فعال در ایران به هیچ وجه کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیراً در فضای رسانه‌ای کشور خبری از قول رئیس سازمان هواپیمایی کشور منتشر شد در آن مطلب این مقام مسئول از آزاد شدن خرید جت برای عموم مردم خبر داده بود. این موضوع واکنش‌های زیادی را با خود همراه کرد که بعضی از آن‌ها جنبه طنز و برخی دیگر هم ماهیتی انتقادی و یا حتی تخریبی داشته است.


«جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور پیرامون این موضوع به بازارنیوز گفت: در حال حاضر ما هواپیمای جت شخصی با مالکیت حقیقی نداریم، اما در بخش سبک و نیمه سبک هواپیما‌هایی هستند که تحت مالکیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی قرار دارند که اکنون در آموزشگاه‌ها برای تعلیم خلبانی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور افزود: در حال حاضر تعداد هواپیما‌های فوق سبک کشور تقریباً ۲۵۰ فروند است که همانگونه در ابتدا به آن اشاره شد اکثر آن‌ها صرفاً برای آموزش افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته بعضی از آن‌ها استفاده شخصی هم دارند، ولی محل دریافت خدمات آن‌ها صرفاً به امکان خاص خلاصه می‌شود؛ به عبارتی دیگر، این نوع هواپیما‌ها خدمات فرودگاهی، ناوبری، تامین سوخت و در نهایت تعویض قطعات را فقط از سوی آموزشگاه‌های خلبانی که از طرف سازمان هواپیمایی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، اخذ می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: جت‌های شخصی حاضر در کشور مالکیت حقیقی یا بیان ساده‌تر فردی ندارد، بلکه مالکیت آن‌ها فقط حقوقی و برای شرکت و یا سازمان‌ها است. این اشخاص حقوقی شامل، شرکت‌های هواپیمایی و یا موسسات اجاره دهنده این نوع هواپیما‌ها می‌شود. در حال حاضر فعالیت این نوع موسسات زیر نظر سازمان هواپیمایی بوده و حتی تبلیغات آن‌ها در بعضی موارد مانند نمایشگاه‌هخای تخصصی و یا سایت‌های اینترنتی قابل مشاهده است.


یازرلو در پایان تاکید کرد: جت‌های فعال در ایران کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود. بهره‌برداری شخصی از این نوع هواپیما‌ها یک گزاره کاملاً غلط است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: هواپیمایی ، جت شخصی ، سازمان هواپیمایی ، شرکت هواپیمایی ، جعفر یازرلو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9o

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان