Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@19:20:49 GMT

راه‌اندازی «سامانه پسماند از مبدا» در رشت

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۰۲۹۶

راه‌اندازی «سامانه پسماند از مبدا» در رشت

مسئول فنی مجموعه داده کاوان کندو استان گیلان با اشاره به راه‌اندازی «سامانه هوشمند تفکیک از مبدا» گفت: هدف ما از توسعه اپلیکیشن «دوباره» ایجاد دو متغیر امکان و انگیزه برای شهروندان جهت اجرای فرایند تفکیک از مبدا است.

امید بینا، مسئول فنی «مجموعه داده کاوان کندو» استان گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در الگوی استارت آپ ناب چرخه‌ای به نام «بساز بسنج و بیاموز» داریم که در عرضه mvp سریع‌تر راه برای پیمون این چرخه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بینا مطرح کرد: ما در استارت آپ دوباره تصمیم گرفتیم با ارائه mvp به کاربران آماده و پیش رو در «تفکیک از مبدا» این چرخه را طی کنیم؛ mvp به نسخه اولیه یک محصول گفته می‌شود که حداقل ویژگی لازم و کافی برای ارائه به مشتریان داشته باشد و هدف از ارائه  آن مشاهده بازخورد‌های مشتری و رفع ایرادات احتمالی است.

مسئول فنی مجموعه داده کاوان کندو استان گیلان تصریح کرد: ما پس از دو مرحله تحقیقات بازار و شناسایی ۵۷۰۰ هزار واحد مشارکت کننده در طرح ملودی که اصلی‌ترین طرح بازیافتی شهرداری رشت بود کاربران آماده دریافت mvp را شناسایی کردیم سپس ۳ هزار واحد را به عنوان جامعه هدف در نظر گرفتیم.


وی افزود: هر کسب و کار نوپا و استارت آپی که محصول جدیدی را برای اولین بار در بازار ارائه می‌دهد نیاز دارد تا با یک مدل ابتدایی با حداقل امکانات شروع کند کاری که اینستاگرام، گوگل، فیس بوک، اسنپ چت، اسپاتی فای، دراپ باکس، در ابتدای شروع کار خود انجام دادند.


بینا اظهار داشت: هدف ما از توسعه اپلیکیشن دوباره ایجاد دو متغیر امکان و انگیزه برای شهروندان جهت اجرای فرایند تفکیک از مبدا است. پس در مرحله اول این هدف را به ساده‌ترین شکل ممکن اجرا می‌کنیم در کمپین خانه سبز شهروندان می‌توانند پس از تفکیک درخواست گردآوری را ثبت کنند و پسماند خود را در قبال دریافت ماسک به ارزش میزان واقعی میزان پسماند تحویل دهند.


مسئول فنی مجموعه داده کاوان کندو استان گیلان بیان کرد: استارت آپ دوباره در کمپین خانه سبز از شهروندان پیشرو در تفکیک مبدا با اهدای پلاک‌های ویژه خانه سبز تقدیر می‌کند. ثمن‌های محیط زیستی به عنوان سفیران دوباره با مراجعه به واحد‌های هدف پس از نصب پلاک‌های خانه سبز اپلیکیشن دوباره و کمپین خانه سبز را به آن‌ها معرفی کرده و نحوه مشارکت در آن را به آن‌ها آموزش می‌دهند.


وی افزود: کاربران می توانند با استفاده از اپلیکیشن «دوباره» درخواست تحویل پسماند را در هر زمان و هر مکان ثبت کنند تا گردآوران ما برای جمع آوری مراجعه کنند پس از تحویل پسماند کیف پول کاربران شارژ شده و می‌توانند در قبال آن بسته ماسک دریافت کنند ما همین طور برای مشارکت کنندگان کمپین خانه سبز که دعوت منحصر به فرد اختصاص می‌دهیم که با اشتراک گذاری آن معادل سه درصد ارزش تراکنش‌های پسماند کاربر دعوت شده را دریافت خواهند کرد آنان می‌توانند این اعتبار را صرف امور خیریه و فعالیت‌های زیست محیطی دلخواه‌شان کنند.


بینا در خاتمه تاکید کرد: هم چنین تیم حقوقی دوباره پیگیر تصویب معافیت خانه‌های سبز از پرداخت عوارض سالیانه پسماند شهرداری رشت است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفکیک زباله استارت آپ ماسک بهداشتی فناوری کمپین خانه سبز تفکیک از مبدا استان گیلان مسئول فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه بر خط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور