Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-28@05:31:25 GMT

رویال داچ شل در صدر کاهش درآمد نفتی

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۰۳۳۲

سال ۲۰۲۰ سال دشواری برای بازارهای نفت بود، زیرا شاخص‌های نفتی در بحبوحه بی‌ثباتی‌های بی‌سابقه بازار، با سقوطی تاریخی روبه‌رو شدند و درآمد شرکت های نفتی کاهش یافت.

به گزارش آناتولی، درآمد شرکت‌های بزرگ نفتی در سال ۲۰۲۰، ۳۵.۴ درصد کاهش یافته است.

داده‌های مالی این خبرگزاری در روز پنجشنبه (پنجم فروردین‌ماه) نشان داد که مجموع درآمد ۱۴ شرکت بزرگ نفتی جهان در سال ۲۰۲۰، ۳۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد کاهش یافته است.

۲۰۲۰ سال دشواری برای بازارهای نفت بود، زیرا شاخص‌های نفتی در بحبوحه بی‌ثباتی‌های بی‌سابقه بازار، با سقوطی تاریخی روبه‌رو شدند.

بر اساس گزارش ماه ژانویه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، همه‌گیری ویروس کرونا و محدودیت‌های حمل‌ونقل ناشی از آن در کنار خطرهای اقتصاد کلان و بی‌ثباتی ژئوپلیتیکی جهان سبب کاهش تقاضای نفت شد و آن را از روزانه ۹۹ میلیون و ۷۶۰ هزار بشکه در سال ۲۰۱۹ به روزانه ۹۰ میلیون و ۱۰ میلیون بشکه در سال ۲۰۲۰ رساند.

به توافق نرسیدن اوپک و متحدانش (اوپک پلاس) در فوریه ۲۰۲۰ و جنگ قیمتی عربستان و روسیه نخستین ضربه را به بازار نفت زد.

افزایش ذخیره‌سازی نفت جهان در پی همه‌گیری ویروس کرونا و مشکلات ذخیره‌سازی هم نقش مهمی در سقوط قیمت نفت داشت و قیمت نفت خام دبلیوتی‌آی در ماه آوریل به زیر صفر رسید.

قیمت نفت خام برنت هم در ۲۱ آوریل به ۱۷.۵۱ دلار برای هر بشکه رسید. میانگین قیمت نفت خام برنت در سال ۲۰۱۹، ۶۴ دلار برای هر بشکه بود، این در حالی است که این رقم در سال ۲۰۲۰ سقوط کرد و به ۴۳ دلار برای هر بشکه رسید و تأثیری منفی بر ترازنامه مالی بسیاری از شرکت‌ها گذاشت.

بنابراین درآمد بسیاری از شرکت‌های بزرگ نفتی از جمله شرکت‌های آمریکایی اکسون موبیل، شورون، کونکو فیلیپس، هالیبرتون، شلمبرژه و بیکر هیوز، توتال فراننسه، شرکت انگلیسی هلندی شل، بی‌پی انگلیس، انی ایتالیا، ایکواینر نروژ، لوک اویل و روس نفت روسیه و سعودی آرامکو در سال ۲۰۲۰ با کاهش سالانه روبه‌رو شد.

قیمت پایین نفت سبب شد درآمد این ۱۴ شرکت نفتی در سال ۲۰۲۰، ۷۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار معادل ۳۵.۴ درصد کاهش یابد و به یک تریلیون و ۳۰۰ میلیارد دلار برسد. این در حالی است که این رقم در سال ۲۰۱۹ برابر با ۲ تریلیون و ۲۰ میلیارد دلار بود.

بیشترین کاهش درآمد سالانه مربوط به شرکت شل بود. در حالی که درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۹، ۳۵۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار اعلام شده بود این رقم در سال ۲۰۲۰ به ۱۸۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید، یعنی درآمد این شرکت ۸۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار و معادل ۴۸ درصد سقوط کرد.

پس از شل بیشترین کاهش درآمد مربوط به بی‌پی با ۳۵ درصد، سعودی آرامکو با ۳۱ درصد و اکسون موبیل با حدود ۳۱ درصد بود.

برچسب هاانی (Eni) ایکواینر (Equinor) بریتیش پترولیوم (BP) بیکر هیوز (Baker Hughes) توتال (Total) روس نفت (Rosneft) رویال داچ شل (Royal Dutch Shell) شرکت ملی نفت عربستان سعودی (سعودی آرامکو) شلمبرژه (Schlumberger) شورون (Chevron) کرونا کونوکو فیلیپس (ConocoPhillips) لوک اویل (LuKoil) هالیبرتون (Halliburton)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انی Eni ایکواینر Equinor بریتیش پترولیوم BP بیکر هیوز Baker Hughes توتال Total روس نفت Rosneft رویال داچ شل Royal Dutch Shell شرکت ملی نفت عربستان سعودی سعودی آرامکو شلمبرژه Schlumberger شورون Chevron کرونا کونوکو فیلیپس ConocoPhillips لوک اویل LuKoil هالیبرتون Halliburton آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو میلیون دلار سال ۲۰۲۰ سال ۲۰۱۹ قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۰۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط سودآوری بیت‌کوین

سودآوری استخراج بیت‌کوین پس از هاوینگ چهارم به پایین‌ترین میزان خود رسیده است.

به گزارش ایسنا، هش‌ریت که تحت عنوان هش‌پرایس نیز شناخته می‌شود و میانگین درآمد ماینرها به‌ازای هر تراهش را نشان می‌دهد، معیاری کلیدی برای سودآوری استخراج بیت‌کوین است. این شاخص پس از چهارمین رویداد هاوینگ که هفته گذشته به پایان رسید، به پایین‌ترین سطح بی‌سابقه‌ای سقوط کرد.

در واقع استخراج‌کنندگان بیت‌کوین پس از چهارمین رویداد هاوینگ برای حفظ سودآوری خود با مشکل مواجه هستند زیرا قیمت هش بیت‌کوین به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

چنین نرخ هش‌ریت قبل از فروپاشی صرافی اف تی ایکس نیز مشاهده شد. قیمت هش در روز جمعه ( ۲۶ آوریل) به ۵۷.۰۹ دلار کاهش یافت که این کاهش شدید قیمت هش پس از هاوینگ اخیر بیت‌کوین در ۲۰ آوریل رخ داده است.

به نقل از بیت‌کوین نیوز، هش ریت به‌طور پیچیده‌ای با نوسانات قیمت بیت‌کوین و حجم کارمزد تراکنش مرتبط است، اما با تغییر در سختی استخراج بیت‌کوین، به‌طور معکوس حرکت می‌کند. در نتیجه، کاهش اخیر در قیمت هش، زمان چالش برانگیزی برای ماینرها که اکنون با افزایش هزینه‌های عملیاتی و کاهش جریان درآمد مواجه هستند را نشان می‌دهد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۸۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۳۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۵ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۳ میلیارد دلار است که ۱۸.۹۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۳۷ میلیارد دلار است که  ۸.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۰.۱۹ میلیارد دلار است که ۹۲.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۳ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۲ هزار و ۹۶۹.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۵۰ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۱۱۶.۸۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۰۳ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۹۲.۹۹  دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۶۹ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۶.۴۲ درصد افزایش

۵-  سولانا

قیمت: ۱۳۶.۴۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۸۹ درصد کاهش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش

۷-  ریپل

قیمت: ۰.۵۱۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱.۴۵ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۴۶۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۲.۷۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۸۹ درصد کاهش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۲۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۲.۷۰ درصد کاهش

۱۰-  کاردانو

قیمت: ۲۰.۴۵۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۳.۸۶ درصد کاهش

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟