Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از توجه و عنایت رئیس جمهور و شوای اجرایی فناوری اطلاعات به پروژه نسخه الکترونیک و توقف انتشار دفترچه‌های کاغذی تشکر کرد و گفت: برای اجرای این کار بزرگ از موانع جدی عبور کردیم و برای تکمیل این برنامه نیز بسیار جدی هستیم و با تمام توان ادامه خواهیم داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی سالاری در جلسه بررسی طرح توقف صدور دفترچه‌های کاغذی و توسعه برنامه نسخه الکترونیک که با حضور مدیران درمان تأمین اجتماعی استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: در نتیجه تلاش و کوشش فراوان مجموعه همکاران سازمان تأمین اجتماعی برنامه توقف صدور دفترچه‌های کاغذی و نسخه الکترونیک با موفقیت درحال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نسخه الکترونیک به نفع مردم و جامعه پزشکی و درمانگران کشور است، اظهار داشت: نسخه الکترونیک موجب تسهیل کار‌ها و افزایش سرعت خدمت رسانی مراکز درمانی به مردم می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اتصال سامانه نسخه الکترونیک این سازمان با سامانه HIS بیمارستانی وزارت بهداشت را مهمترین گام در حال اجرای پروژه نسخه الکترونیک برشمرد و گفت: پروژه نسخه الکترونیک به صورت پویا طراحی شده است و ایرادات احتمالی در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسائی و برطرف می‌شود و البته برای به صفر رسیدن امکان خطا تلاش می‌کنیم.

سالاری با بیان اینکه ارزش و اهمیت نسخه الکترونیک مشخص است اظهار داشت: با این کار بخشی از هزینه‌های درمان را از دوش مردم برمی‌داریم و امکان کنترل و جلوگیری از هدر رفت منابع در حوزه درمان فراهم خواهد شد.

وی افزود: بخش قابل توجهی از بیمه شدگان تأمین اجتماعی از اقشار کم درآمد هستند و اگر بتوانیم با ایجاد کنترل‌های مورد نیاز و مدیریت بهینه منابع، هزینه بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج را نزدیک به رایگان کنیم، ارزش بالایی خواهد داشت. سیستم نسخه الکترونیک به ما اجازه چنین اقداماتی را خواهد داد و مسیر‌های تازه‌ای را برای کشور باز خواهد کرد.

سالاری از برنامه‌ریزی دقیق توام با جزئیات و تقسیم وظایف برای تکمیل این پروژه خبر داد و افزود: مدیران درمان استان‌ها بازرسی‌های میدانی را انجام می‌دهند و از تمام ظرفیت‌های سازمان تأمین اجتماعی برای پیشبرد این برنامه بسیار مهم استفاده می‌شود.

وی ارسال پیامک به بیماران مبنی بر تجویز نسخه برای آنان و همچنین ایجاد اپلیکیشن موبایل و امکان دیدن نسخه بیمار و صورت حساب داروخانه در اپلیکیشن را از برنامه‌های در دست اجرا برای تکمیل پروژه نسخه الکترونیک برشمرد و گفت: وعده ما با سایر بیمه‌های درمانی و وزارت بهداشت این است که از اول اردیبهشت مرحله جدیدی را در نسخه الکترونیک شروع کنیم و امیدواریم در ماه‌های آینده شاهد حذف کامل نسخ کاغذی در کشور باشیم.

در این جلسه همچنین مدیران ستادی و استانی سازمان تأمین اجتماعی نیز به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در زمینه پیشبرد پروژه نسخه الکترونیک پرداختند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمه تامین اجتماعی بیمه الکترونیک مصطفی سالاری پروژه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن