Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروفسور محمد اسماعیل اکبری روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: ویروس کوید ۱۹ در ابتدا بیشتر افراد مسن را درگیر می کرد و چون جمعیت ایران جوان بود کمتر قربانی گرفت.

وی با اشاره به مشاهده موارد زیادی از ویروس کرونای جهش‌یافته یا اصطلاحا کرونای انگلیسی در کشور، گفت: سرعت انتشار این‌گونه جدید افزایش ‌یافته و مردم باید با دقت بیشتری پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند؛ این ویروس همچنان پیرها را گرفتار می‌کند اما گرفتاری جوانان و کودکان در مقایسه با قبل از جهش ویروس ، بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کرونای انگلیسی افرادی با سنین پایین‌تر را هم درگیر بیماری می‌کند، گفت: مهمترین موضوع سن بیماران نیست بلکه کاهش مرگ و میر از طریق قطع زنجیره انتقال ویروس است.

مشاور عالی وزیر بهداشت تاکید کرد: فارغ از نقش دولت و وزارت بهداشت، همچنان رعایت توصیه‌های بهداشتی مؤثرترین راهکار از سوی مردم برای قطع زنجیره کرونای جهش‌یافته مشهور به کرونا انگلیسی است.

اکبری ادامه داد: مردم با رعایت اصولی مانند استفاده صحیح از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، حضور نیافتن در تجمعات و مکان‌های شلوغ و جلوگیری از سفرهای غیرضروری، می‌توانند زنجیره انتقال کرونای جهش یافته را قطع کنند.
وی با اشاره به اینکه اگر ویروس جهش‌یافته کنترل نشود چرخش ویروس قطع نمی‌شود، اظهار داشت: جهش ویروس در هر کشوری ممکن است بروز پیدا کند، مهم آن است که مراقبت ژنومیک از سوی مسئولین امر صورت بپذیرد. چرخش ویروس انگلیسی می‌تواند گرفتارهای بیش از پیش برای مردم فراهم کند و سلامت آنان را به خطر جدی بیاندازد.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان ایران سهل‌انگاری در مورد ویروس جهش‌یافته از جمله نسخه انگلیسی را خطرآفرین دانست و گفت: سهل‌انگاری در این شرایط چه از سوی مسئولان و چه از سوی مردم، می‌تواند خطرات جبران‌ناپذیری را فراهم آورد که از جمله آنان از دست دادن عزیزانمان است.

اکبری ادامه داد: برای جلوگیری از این مصائب باید هم مردم و هم وزارت بهداشت به وظایف خود به ‌دقت عمل کنند؛ همان‌طور که از ابتدای این اپیدمی، تذکرات به‌ طور متعدد کتباً و شفاها به وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا داده شد و پس از فشارها، جبران نواقص علمی در کنترل این اپیدمی تا حدود زیادی در طرح شهید سلیمانی متجلی گردید.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد جهش‌های ویروس کرونا گفت که جهش در ذات این ویروس قرار دارد که برای زنده و فعال ماندن خود تغییر شکل می دهد و در هر کشوری می‌تواند بروز پیدا کند ما باید مراقب باشیم تا به دام این ویروس نیافتیم.
اکبری افزود: اغلب جهش‌های فعلی، چندان مهم نیستند، اما برخی از آن‌ها مانند نوع انگلیسی یا برزیلی از قدرت مضاعف انتقال بیماری برخوردار هستند.

برچسب‌ها کرونا ماسک فاصله اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پروتکلهای بهداشتی اختصاصی ایرنا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ماسک فاصله اجتماعی کرونا ماسک فاصله اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پروتکلهای بهداشتی اختصاصی ایرنا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور وزارت بهداشت جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها گفت: تناسب جمعیت ساکنان روستایی و شهری در خراسان شمالی بسیار مناسب است و انتظار می‌رود مسئولان بتوانند آن را حفظ کنند.

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در آیین نکوداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان که در شهرستان اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: استانداران فرمانداران و بخشداران باید به مصوبات شوراها توجه کرده و آنها را به اجرا بگذارند. 

وی با بیان اینکه به دنبال ارتقای جایگاه واقعی شوراها در شهرها و روستاها هستیم، افزود: شوراها نماد اعتماد مردم هستند و در حال حاضر بیش از ۱۲۶ هزار نفر عضو شوراهای کشور به عنوان نمایندگان مردم امور مختلف را اجرایی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شوراهای شهرها و روستاها باید از یکدیگر جدا باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر مردم مطالباتی همانند آسفالت و موضوعات شهری را دارند نباید از طریق نمایندگان مجلس اقدام کنند بلکه همه مسائل شهری باید با نظارت شوراهای شهرها به نتیجه برسد.

چمران بیان کرد: با تاسیس شوراهای اسلامی در کشور، کار وزارت کشور سبک‌تر شد چرا که نمی‌توانست همه شهرها را اداره کند و یا نظارت درست داشته باشد؛ لذا شوراهای اسلامی شهرها، نظارت واقعی و دائمی را با کمک مردم بر عملکرد مسئولان و هزینه‌کرد اعتبارات انجام می‌دهند.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها همچنین گفت: خراسان شمالی نسبت جمعیتی شهرنشین و روستانشین مناسبی دارد که مسئولان آن باید تلاش کنند این مزیت را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: روستاها مولد هستند و کاهش جمعیت آنها سبب می‌شود با مشکلات تولید روبرو شویم.

به گفته چمران، مسئولان باید امکانات شهرها را در روستاها نیز ایجاد کنند تا روستاییان با بهره بردن از آنها بتوانند تولیدات خوب و درآمد مناسب داشته باشند و از مهاجرت به شهرها خودداری کنند.

منتخب مردم شهرستان اسفراین در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین از رتبه سی‌ام خراسان شمالی بین استان‌های کشور در تولید ناخالص انتقاد کرد.

هادی قوامی گفت: استان خراسان شمالی به رغم ظرفیت‌های بسیاری که در موضوعات گردشگری، تاریخی، کشاورزی، صنعتی و... دارد اما به دلیل کم توجهی به آن وضعیت مناسبی ندارد.

وی تاکید کرد: این استان دروازه ورودی مشهدالرضا است و با تمام ظرفیت‌هایی که دارد، همچنان محروم باقی مانده و باید اقدامی جهادی برای توسعه استان صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • جوان‌ها باعث پیشرفت‌های علمی بزرگ ایران هستند
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است
  • مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وحیدی: مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟