Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@15:03:12 GMT

۲۰۰ میلیارد تومان به نیت شهدا صرف محرومیت‌زدایی یزد شد

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۲۲۳۹

۲۰۰ میلیارد تومان به نیت شهدا صرف محرومیت‌زدایی یزد شد

محمود زارع شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقدام به نیت شهدا و اهم آن شامل ساخت اورژانس، بازسازی و بهسازی چهار هزار باب منزل محرومان، ساخت سرویس بهداشتی و لوله کشی گاز روستاها و مرمت و بهسازی شبکه برق، آب و گاز روستایی انجام شد.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ طرح شاخص توسط کمیته محرومیت‌زدایی با همکاری مسوولان و همراهی مردم و خیران پیگیری و اجرا شد ،ادامه داد: خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم رویکرد و اولویت دومین کنگره ملی شهدای استان بود که صورت گرفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول با بیان اینکه با همراهی مسوولان به خاطر وجود کرونا، تمامی برنامه‌های کنگره به یاد شهدا و هزینه‌ها صرف امور فرهنگی و عمرانی شد ،تصریح کرد: بر حسب ضرورت حتی بعد از برگزاری اجلاسیه شهدا این هدف و برنامه ادامه داردت.

زارع به اهمیت و نقش خیران در جذب بودجه دولتی در اجرای طرح‌ها اشاره کرد و یادآور شد: همراهی مردم به خصوص خیران به خاطر شرایط موجود در کمک به اقشار آسیب‌پذیر و محرومان باید در شهرستان یزد و دیگر مناطق ه استان ادامه یابد.

همچنین استاندار یزد هفتم بهمن‌ماه سال گذشته گفته بود: رویکرد اصلی دومین کنگره ملی چهارهزار شهید  استان خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی با همکاری مردم و خیران و دستگاه‌ها و نهادهای مختلف است که رویکردی ابتکاری و قابل ستایش در این زمینه است.

محمدعلی طالبی در جلسه ستاد کنگره ملی شهدا با قدردانی از تلاش تمامی کمیته‌ها در انجام وظایف محوله برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد فرهنگی در استان افزود: تاکنون مسوولان کمیته‌های کنگره اقدامات موثری بر حسب ماموریت تعریف شده انجام دادند و این حرکت جهادی و خدمت‌رسانی به مردم با نیت و به یاد شهدا باید با قوت تداوم یابد .

دومین کنگره ملی چهار هزار شهید یزد، اسفندماه گذشته همراه با برنامه‌های مختلف در استان آغاز شد و اختتامیه آن دهم فروردین‌ماه جاری به مناسبت سالروز قیام مردم یزد در چنین روزی در سال ۱۳۵۷ علیه رژیم ستم شاهی برگزار می‌شود.

برچسب‌ها روستائیان یزد شهدا کمک های مردمی محمدعلی طالبی محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان یزد شهدا روستائیان یزد شهدا کمک های مردمی محمدعلی طالبی محرومیت اخبار کنکور کنگره ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۲۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی