Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@16:49:51 GMT

مقایسه تندر 90 E0 با پژو پارس سال + مشخصات فنی

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۳۳۷۶

مقایسه تندر 90 E0 با پژو پارس سال + مشخصات فنی

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، تندر 90 E0 با پژو پارس سال است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند. 

معرفی تندر ۹۰ E۰:

تندر ۹۰ E۰، خودرویی ساخت ایران است که در سال ۲۰۰۵ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۶۰۰ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۰۵ اسب بخار در ۵۰۰۰ و ۷۵۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۴۰ نیوتن متر در ۳۰۰۰ و ۷۵۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی کیا از یک جعبه دنده ۵ دنده دستی استفاده شده. جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۸۳ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۰.۲ ثانیه است.

مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۶.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۵۰ لیتر است. امکانات این خودرو شامل سیستم سوخت خودکار قطع سوخت در مواقع اضطراری و سیستم کنترل انتشاربخار بنزین است.

معرفی پژو پارس سال:

پژو پارس سال، خودرویی ساخت ایران است که در سال ۱۳۸۶ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۸ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۷۶۱ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۹۷ اسب بخار در ۵۰۰۰ و ۵۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۵۵ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۲۵۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۵ دنده دستی استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۱ ثانیه است.

مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۹.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۷۰ لیتر است. از جمله امکانات این خودرو می توان به چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ نقشه خوان، آینه‌های جانبی برقی راهنمادار، شیشه‌های سولارو ضد اشعه UV، قفل میکروسوییچی درب‌ها، قفل مرکزی با سوییچ کنترل از راه دور رادیویی، تنظیم اهرمی پشتی صندلی جلو، شیشه بالابر برقی در‌های جلو و عقب، رودری بهینه، داشبورد تریم بژ، جلو آمپر جدید، دماسنج روی داشبورد، سنسور ایمنی دنده عقب، ایموبیلایزر و  بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق اشاره کرد.

خودرو تندر 90 E0 پژو پارس سال کشور سازنده ایران ایران سال (طراحی) 2005 1386 موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه 4 سیلندر 8 سوپاپه حجم موتور 1600سی سی 1761سی سی حداکثر قدرت 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه 97 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 140 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه 155 نیوتن متر در 4250 دور در دقیقه جعبه دنده 5 دنده دستی 5 دنده دستی شتاب 0 تا 100 10.2 ثانیه 11 ثانیه حداکثر سرعت 183 کیلومتر در ساعت 190 کیلومتر در ساعت وزن 1100 کیلوگرم 1165 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4247 طول - 1735 عرض - 1525 ارتفاع 4498 طول - 1704 عرض - 1410 ارتفاع فاصله بین دو محور 2629 میلیمتر 2670 میلیمتر مصرف سوخت ترکیبی 6.9 لیتر در هر صد کیلومتر 9.1 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 50 لیتر 70 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 2 یورو 3 ترمز و پایداری معمولی ABS - EBD کیسه هوا كيسه هواي ايمني جلو كیسه هوای راننده سیستم صوتی سیستم پخش  بلندگوی عقب

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقایسه خودرو صنعت خودرو دور در دقیقه کیلومتر در ساعت پژو پارس سال نیوتن متر ۱۰۰ کیلومتر استفاده شده اسب بخار دنده دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۳۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها

مسعود شفیعی در تشریح مصوبات یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور گفت: در این جلسه که با حضور اعضای شورای عالی در محل وزارت کشور تشکیل شد، موضوع مشخصات خودرو‌های برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی مورد بحث و بررسی قرار گفت و نهایتا تصمیمات لازم اتخاذ شد.

وی افزود: پیرو تصویر ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در این جلسه بر اساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه با عنایت به نبود تجربه‌ای قبلی از عملکرد خودرو‌های برقی و لزوم احتیاط در بهره‌برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاداتی را مطرح کردند.

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور ادامه داد: در این پیشنهادات آمده خودرو‌های برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودرو‌های شخصی را داشته باشند. همچنین خودرو‌های برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودرو‌های مناسب احتراقی را درخصوص ناوگان تاکسی شهری احراز کنند و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات ارائه شده ملاک عمل قرار گیرد.

تعیین سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها

وی تأکید کرد: احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی ترافیک صورت خواهد پذیرفت. همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صادره برای این نوع ناوگان مناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصا تعداد ایستگاه‌ها و رابط شارژ که از سوی شهرداری‌های ذی‌ربط به دبیرخانه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور اعلام می‌شود، توسط این شورا تعیین خواهد شد. اعضای شورای عالی بر ضرورت ارائه کلیه خدمات پیشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذی‌ربط خصوصا باطری‌های به کار رفته حداقل به مدت ۱۰ سال از تاریخ واگذاری تأکید کردند.

مدیر کل دفتر حمل و نقل وزارت کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود درخصوص ممیزی ناوگان حمل‌ونقل دانش‌آموزی نیز گفت: بر اساس مواد «۸» و «۳۸» آیین‌نامه اجرایی حمل و نقل دانش‌آموزی، ضوابط و علائم ممیزی ناوگان حمل‌ونقل دانش‌آموزان مطابق بند دوم از مصوبه یکصد و چهل و ششمین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور معتبر و ملاک عمل خواهد بود.

وی افزود: پیرو پیشنهادات دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی درخصوص هماهنگ‌سازی فرایندی هر چه بیشتر بین مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک با مطالعات جامع شهرسازی و بر اساس مباحث مطرح شده، مواردی به تصویب شورای عالی ترافیک کشور رسید. با عنایت به وجود ترس و پیچیدگی‌های فنی فرایندی در نحوه برقراری این هماهنگی جهت تحقق همزمانی انجام این دو نوع مطالعات؛ مقرر شد کمیته مشترکی با حضور نمایندگان شورای عالی معماری و شهرسازی شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به بررسی و ارائه راهکار‌های عملیاتی که بتواند ضمن توجه جدی به ملاحظات شهری در تصمیمات کمیسیون ماده پنج شورای عالی شهرسازی و معماری زمینه انجام همزمان مطالعات جامع و حمل‌ونقل شهری را با مطالعات جامع شهرسازی به صورت فرایندی تدوین و جهت پیاده‌سازی، پیشنهاد نمایند.

شفیعی تأکید کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در راستای تکمیل هر چه سریع‌تر پروژه منوریل قم، پس از ارائه گزارشی از ظرفیت فعلی پیشرفت این پروژه و مروری بر مصوبات قبلی شورای عالی ترافیک درخصوص شبکه ریلی شهر قم، مواردی درخصوص اقدامات مدیریت شهری قم در راستای تسریع در فعالیت‌سازی پروژه و همچنین زمینه‌سازی در تأمین واگن‌ها و مجوز‌های مربوطه از طرف سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و سازمان برنامه و بودجه مورد تأکید قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • قیمت روز خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت شاهین به ۷۰۰ میلیون تومان رسید + جدول قیمت
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • خودرو جنسیس GV80 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)