Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون‌ پارلمانی رئیس جمهور گفت: مجلس یازدهم از جهات مختلف با مجلس دهم متفاوت بود، تعداد نمایندگانی که در مجلس یازدهم برگزیده شدند بیش از دو سوم آنها سابقه نمایندگی نداشتند و دوره اولی بود که به مجلس راه یافتند و سال اولشان بود و به همین علت بسیار علاقمند به تلاش با ولع خدمت، هستند.

«حسینعلی امیری»، معاون‌ پارلمانی رئیس جمهور، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با تلاش های دولت در سال ۱۳۹۹ و رابطه دولت و مجلس یازدهم در سالی که گذشت، گفت: سال جدید و بهار طبیعت و اعیاد شعبانیه را خدمت مردم عزیز، شریف و بزرگوار ایران اسلامی و علاقه مندان نوروز در سراسر دنیا تبریک عرض می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم سال ۱۴۰۰ سالی همراه با توفیقات روز افزون برای ملت عزیز و بشریت باشد و خداوند انشاالله ویروس کرونا را از سر دنیا بردارد و زندگی بشریت به روال طبیعی بازگردد.

او ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ حوزه معاونت پارلمانی رئیس جمهور کار خود را با مجلس یازدهم شروع کرد. مجلس یازدهم از جهات مختلف با مجلس دهم متفاوت بود، تعداد نمایندگانی که در مجلس یازدهم برگزیده شدند بیش از دو سوم آنها سابقه نمایندگی نداشتند و دوره اولی بود که به مجلس راه یافتند و سال اولشان بود به همین علت بسیار علاقمند به تلاش با ولع خدمت، هستند.

امیری بیان کرد: از طرفی با سال چهارم دولت مواجهه بودیم سالی که در آن تحریم و کرونا وجود داشت و دولت را با محدودیت منابع مواجه کرده بود بنابراین اغنا و ساماندهی درخواست های نمایندگان مبنی بر منطقی شدن درخواست ها، کار پر زحمت و سختی بود. حوزه معاونت پارلمانی ریاست جمهوری و وزارت خانه ها، کار پر زحمتی را در یک سال گذشته متقبل شدند و توانستند یک تعامل خوب و سازنده ای را بین دولت و مجلس برقرار کنند. هر روزی که از مجلس یازدهم می گذشت شرایط برای رسیدن به یک فهم و درک مشترک و تفاهم بر مصالح و منافع کشور بهتر می شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور مطرح کرد: در شرایطی هستیم که قانون بودجه ۱۴۰۰به تصویب رسید با شرایطی که مردم عزیز در جریان هستند، ملاقات هایی‌ که مسئولین اجرایی و مجامع استانی و کمیسیون و فراکسیون های مجلس با معاون اول رییس جمهور داشتند در تحقق فهم مشترک موثر بود  و به سهم خود، از همکارانم در حوزه معاونت پارلمانی وزارت خانه و دستگاه های اجرایی که حقیقتا کار پر زحمت و طاقت فرسایی را در یک سال گذشته متقبل شدند تقدیر، تشکر و سپاسگزاری می کنم.

او افزود: امیدوارم خداوند سبحان این زحمات و خدمات را به عنوان ذخیره قیامت از همگی قبول کند. 9

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دولت دولت و مجلس طبیعت ایران اسلامی نوروز ویروس رئیس جمهور مجلس ریاست جمهوری رئیس جمهور بودجه معاون اول دستگاه های اجرایی انتخابات نوروز حسینعلی امیری انتخابات 1400 نوروز 1400 پارلمانی رئیس جمهور مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۳۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند