Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@20:03:31 GMT

شعار سال رهبری خلاصه درد دل همه تولید کننده های کشور است

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۳۸۲۳

شعار سال رهبری خلاصه درد دل همه تولید کننده های کشور است

حجت الاسلام سید روح الله زمانی موسوی گفت: شعار سال رهبری خلاصه درد دل همه تولید کننده های کشور است که با درایت و تیز بینی توسط مقام معظم رهبری بیان شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید روح الله زمانی موسوی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز  با بیان اینکه یکی از نعمت هایی که در جمهوری اسلامی باید برای آن شکر گزار خداوند باشیم نعمت ولایت است، اظهار داشت: بسیاری از ظرفیت ها و حتی آسیب هایی که در سطح جامعه داریم، مقام معظم رهبری با تدبیر خود آنها را به گفتمان تبدیل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از بحث هایی که در چند سال اخیر  برای جامعه و حاکمیت ارزشمند بوده اقتصاد مقاومتی است و طی ده سال اخیر رهبر انقلاب شعار سال را حول همین محور و با رویکرد اقتصادی  شعارهایی نظیر اصلاح الگوی مصرف، جهش تولید و امسال هم بحث تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی نامگذاری کرده اند.

حجت الاسلام زمانی موسوی گفت: نامگذاری شعارهای سال توسط مقام معظم رهبری منظومه ای است که باید در یک راستا بصورت خط دیده شود نه بصورت نقطه، به طور مثال اگر رهبر انقلاب در گذشته نامگذاری سال امیرالمومنین یا همت مضاعف و کار مضاعف را مطرح کرده اند، به این معنی نیست که دیگر در آن سالها این ماموریت را انجام داده ایم و اکنون فقط رویکرد تولید است و کاری به شعارهای قبلی نداریم، بلکه باید امسال جهت دستیابی به تولید به شعار سال های قبل توجه کنیم و با در نظر گرفتن آن منظومه قبلی و جامه عمل پوشاندن به آن چشم انداز ترسیم شده به جهش تولید دست پیدا کنیم.

امام جمعه شهرستان  اسلام آبادغرب بیان داشت: تولید کشور چرخی است که اگر به حرکت درآید به همراه خودش بسیاری از مجموعه ها را به حرکت در می آورد و بخش زیادی از مشکلات را نیز برطرف خواهد کرد، البته جهت گیری رهبر انقلاب در سالیان اخیر مشخص بوده و با توجه به مشکلات و نیاز کشور هم قابل حدس بود که در شعار امسال معظم له بر تولید تاکید خواهند داشت.

وی افزود: امسال رهبر معظم انقلاب علاوه بر تولید، بر پشتیبانی از تولید و مانع زدایی ها تاکید کردند که جای کار و تأمل دارد و در این راستا باید در واحد های تولیدی علاوه بر حمایت در قالب بخشنامه های قانونی، لایحه های دولتی و طرح های مجلس، پشتیبانی تدارکاتی و میدانی از صفر تا صد در لایه های مختلف مجموعه های تولیدی بعمل آید.

حجت الاسلام زمانی موسوی عنوان کرد: شعار سال رهبر انقلاب خلاصه درد دل تمام تولید کننده های کشور است که با درایت و تیز بینی توسط مقام معظم رهبری بیان شد، زیرا اکنون اگر پای درد دل تولید کننده ها بنشینیم قطعا" خواهان پشیبانی یا مانع زدایی هستند.

وی افزود: پشتیبانی و مانع زدایی مقوله های فراوانی دارد که از جمله آن می توان به حمایت قضایی، جلوگیری از قاچاق کالا، رفع بخشنامه های دست و پاگیر که به نوعی مانع تولید شده اشاره کرد.

امام جمعه شهرستان اسلام آبادغرب بیان داشت: دولتمردان باید توجه داشته باشند  در لحظه لحظه فرصت پایان دولت به دور از ضعف و سستی با قدرت برنامه تولید، پشیبانی و مانع زدایی انجام  شود و انشاءالله با روی کار آمدن دولت جوان و انقلابی این برنامه ها پیش رود.

وی عنوان کرد: یکی از برنامه های بنده با کمک رسانه های شهرستان، بازدید و حضور در واحدهای تولیدی نیمه فعال و راکد شهرستان اسلام آبادغرب جهت تحقق شعال سال رهبری، پیگیری پشیبانی ها و مانع زدایی هاست.

حجت الاسلام زمانی موسوی اذعان کرد: در برنامه های شورای فرهنگ عمومی با توجه به ظرفیت های شهرستان چشم اندازهایی ترسیم شده است که با تقویت بعد فرهنگی، روند تحقق شعال سال رهبری در شهرستان اسلام آبادغرب با آمار بیکاری  40 درصد را سرعت بخشیده و شهرستان با تلاش مسئولین و همکاری رسانه ها به جایگاه شایسته ای برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری تولید کننده ها اسلام آبادغرب مانع زدایی حجت الاسلام رهبر انقلاب زمانی موسوی سال رهبری سال رهبر شعار سال درد دل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور عصر یکشنبه در جلسه‌ای که با حضور تعدادی از مدیران کل استان در فرمانداری شهرستان آستارا برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان آستارا با توجه به اینکه این شهرستان مهم‌ترین پل راهبردی ایران با کشور جمهوری آذربایجان، دروازه ورود به قفقاز و اروپا، یکی از مرزهای مهم و استراتژیک ما و بزرگترین گمرک زمینی شمال کشور است سبب می‌شود که شهرستان آستارا برای استان گیلان یکی از شهرستان‌های ویژه و استراتژیک قلمداد شود.

فکور با اشاره به پروژه‌های در حال اجرای این شهرستان گفت: بارانداز ریلی، پروژه پایانه مرزی، بزرگراه آستارا-آستارا، پروژه ترمینال غلات، چهار بانده کردن مسیر آستارا به اردبیل جزو پروژه‌هایی که خاص شهرستان و استان و حتی ملی است که اتمام این طرح دغدغه همه مسؤولان است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان افزود: اثربخشی این پروژه‌ها برای کل کشور است لذا نگاه ما نیز در خصوص این پروژه‌ها باید نگاه ملی باشد و مسؤولان باید دغدغه این پروژه‌ها را داشته باشند.

فکور با اشاره به نامگذاری شعار سال اضافه کرد: جهش تولید فقط در حوزه تولید کارگاه‌های اقتصادی نیست و اصولاً زیر ساخت این جهش تولید را باید در حوزه عمرانی دنبال کرد.

وی ادامه داد: اگر پایانه مرزی درست شود و بتواند به درستی خدمات دهد ما در حوزه اقتصادی و در بخش ترانزیت کالا بهتر می‌توانیم کار کنیم اگر ما مسیرهای دسترسی زیرساخت‌ها را بخواهیم به درستی انجام دهیم آن وقت است که مسیر تولید مهیا می‌شود و جهش صورت می‌گیرد؛ ما هم باید در حوزه خودمان این جهش را ایجاد کنیم باید با زمانبندی پیگیر پروژه‌ها باشیم و زمینه جهش تولید را فراهم کنیم.

اتمام پروژه‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد

فکور با بیان اینکه تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد افزود: ما باید کار را از حالت طبیعی خارج کنیم جهش تولید با کار طبیعی انجام دادن و روزمرگی محقق نمی‌شود؛ ما با تغییر نگاه و روش کارمان باید نگاه انقلابی و کار جهادی داشته و پیگیر کارها باشیم، باید موانع را شناسایی کرده و برای رفع موانع از همه ابزارها استفاده بکنیم.

وی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به مردم نباید متوقف شود بلکه باید سرعت و شتاب بیشتری بگیرد، افزود: کارها باید انجام بگیرد، مسؤولین باید پیگیر باشند، اگر در استان قابل حل نبود از ظرفیت ملی استفاده کنند.

فکور با اشاره به تورم به عنوان مهم‌ترین مشکل کشور گفت: برای حل مشکلاتی همچون تورم، بحث معیشت، تولید ثروت، افزایش اعتبار و قدرت پول ملی باید به سمتی برویم که حضرت آقا اشاره می‌کند و آن جهش تولید با مشارکت مردم است و این میسر نخواهد شد مگر اینکه ما در بحث تولید بتوانیم به نقطه ایده آل و مطلوب برسیم و برای رسیدن به نقطه مطلوب باید حرکت و تلاشمان را بیشتر کنیم.

وی بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی استانداری گیلان تاکید کرد و گفت: یکی از نیازهای اساسی در بحث پروژه‌ها در بحث عمرانی مسأله مصالح است که دستگاه‌های متولی برای حل این دغدغه باید کمک کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر پیگیری پروژه‌ها توسط مدیران دستگاه‌ها تصریح کرد: فقط صرف نامه زدن نباشد، پیگیر کار باشید فکر کنید کار شخصی خودتان را انجام می‌دهید.

کمبود زمین برای ساخت مسکن در استان گیلان

وی با اشاره به کمبود زمین برای ساخت مسکن در استان گفت: در بحث مسکن در استان با توجه به اینکه محدودیت زمین را داریم نسبت به دیگر استان‌ها متفاوت هستیم و این یک واقعیت است که در این راستا با هماهنگی‌های صورت گرفته جاهایی که ما مشکل تأمین زمین از منابع ملی و دولتی داریم بحث خرید زمین از اشخاص هم پیشنهاد شده و مجوز آن صادر شده است.

معاون استانداری گیلان به به پروژه نیمه کاره مسکن مهر و مسکن ملی در آستارا اشاره کرد و گفت: مسکن یکی از نیازهای اساسی مردم و یکی از شعارهای محوری دولت است، چرا مسکن مهر آستارا که مردم سال‌ها است معطل آماده سازی آن هستند به خاطر مشکلات کوچک مثل رنگ آمیزی نیمه تمام بماند، باید هرچه سریع‌تر تکلیف ۳۰۰ واحد نیمه تمام مشخص و مورد بهره برداری قرار بگیرد.

وی با اشاره به وضعیت مسکن روستایی استان گفت: الحمدلله در بحث تولید مسکن روستایی ۲۲۴۷۰۸ واحد جزو ابلاغیه سه ساله ما بود که الان ۲۱۸۵۲ واحد ساخته شده یعنی ۹۷ درصد انجام شده و پیشرفت خوبی را داشته اما در بحث مسکن مربوط به مددجویان پیشرفت ۵ یا ۱۰ درصدی شایسته نیست و این را دستگاه‌های متولی باید کمک کنند آورده‌هایشان را تکمیل کنند تا پروژه با سرعت به کار خود ادامه دهد.

کد خبر 6091226

دیگر خبرها

  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است