Web Analytics Made Easy - Statcounter

طوبی ولی پور با اشاره به اینکه متاسفانه امروزه همه جوامع به خصوص کشور ایران از لحاظ افزایش جمعیت و فرزندآوری در حالت تهدید قرار گرفته است، گفت: با پیری جمعیت جامعه به سمت بیکاری یا به تعبیری جذب نیروی کار از خارج از کشور خواهد شد و این بزرگترین ضربه اقتصادی را به کشور خواهد زد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طوبی ولی پور، کارشناس ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی و مدرس حوزه و دانشگاه در  گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به اینکه طبق آیات، روایات و علوم روانشناسی خانواده در اسلام محل سکونت و آرامش روانی دو انسان است، اظهار داشت: اگر آرامش و سکونت صحیح نباشد زندگی سعادتمندانه نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی با بیان اینکه عاطفه و محبت واقعی بین همسران زمان فرزند آوری ایجاد می شود، اظهارداشت:  از حسنات فرزندآوری، ایجاد مهر و محبت بیشتر بین همسران است.


ولی پور ادامه داد: وجود فرزند در زندگی همسران علاوه بر آرامش که به همراه دارد، ایجاد امید برای زندگی آینده را نیز به همراه خواهد داشت و باعث می شود همسران در زندگی پشتوانه محکم و در واقع آرامش خاصی را برای خودشان داشته باشند.


این مدرس حوزه و دانشگاه اضافه کرد: براساس بررسی های انجام شده در وضعیت خانوادگی و پرونده های طلاق یکی از دلایل جدایی بسیاری از زوج ها نداشتن فرزند در آن خانواده بوده است.

 

این کارشناس ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی گفت: گرچه تربیت درست فرزند و مسائل اقتصادی فرزندآوری ممکن است سخت باشد ، اما داشتن فرزند لذت هایی دارد که بر این سختی ها غلبه می کند.


ولی پور با بیان اینکه در دین اسلام وجود فرزند صالح در زندگی صدقه جاریه است، بیان داشت: به طور کلی هدف اصلی ازدواج زاد و ولد و تولید نسل است، زیرا اگر تولید نسل از تشکیل خانواده گرفته شود هدف اصلی گم خواهد شد و خانواده ها استحکامی نخواهند داشت.


وی یادآور شد: متاسفانه امروزه همه جوامع به خصوص کشور ایران از لحاظ افزایش جمعیت و فرزندآوری در حالت تهدید قرار گرفته است.

 

ولی پور اضافه کرد: فرزند علاوه بر خانواده برای جامعه نیز مزایایی از جمله وجود نسل های پی در پی و ایجاد جامعه کاری به ارمغان خواهد داشت، زیرا در غیر این صورت جامعه به سمت پیری می رود.


این کارشناس ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی ادامه داد: با پیری جمعیت جامعه به سمت بیکاری یا به تعبیری جذب نیروی کار از خارج از کشور خواهد شد و این بزرگترین ضربه اقتصادی را به کشور خواهد زد.


وی افزود: اگر بحث فرزندآوری در جوامع جدی گرفته نشود قطعا جامعه از تمامی لحاظها زیان می بیند، چون جامعه ای که با پیری جمعیت به پیش برود، جامعه قوی نخواهد بود.

 

ولی پور با اشاره به اینکه یکی از دلایل کاهش فرزند آوری بحث اقتصادی و تربیت سالم است، گفت: برای رفع معضل پیری جمعیت ابتدا با فراهم کردن موقعیت اقتصادی درست و سالم برای خانواده ها این امر محقق شود و این نیازمند است که دولت از نظر فرهنگی، آموزش و اقتصادی فعالیتش را در این زمینه آغاز کند تا بتواند کمک حال خانواده ها باشد.


وی اضافه کرد: همچنین تربیت فرزند ناصالح نه تنها برای خانواده بلکه برای جامعه نیز تاثیرات مخربی به همراه خواهد داشت و باعث می شود که دیگران و نسل جوان را از فرزند آوری فراری دهند.

 

انتهای پیام/ رحمانی 

منبع: دانا

کلیدواژه: کشور خواهد پیری جمعیت ولی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • به بهانه کاهش نرخ زاد و ولد در ایران/ چرا زنان ایرانی میلی به فرزندآوری ندارند؟
  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت