Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@23:05:16 GMT

برزیل غرق در گرداب کرونا

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۵۵۰۲

برزیل غرق در گرداب کرونا

برزیل که پس از آمریکا در رتبه دوم مبتلایان به ویروس کرونا درجهان قرار گرفته است؛ وخامت بحران همه گیری ویروس کرونا بجایی رسیده که هم اکنون سیستم بهداشت و درمان دراین کشو را به زانو درآورده و نشانه های از فروپاشی در آن پدیدار گشته است.

تارنمای سی ان ان نوشت: وزارت بهداشت و درمان برزیل هفتم فروردین ماه ۱۴۰۰ اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا به رقم دهشتناک بیش از ۱۰۰هزار نفر در یک روز رسیده است، این درحالی است که تاکنون بیش از ۳۰۳ هزار نفر در این کشور به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان باخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی ان ان در ادامه گزارش داد: از ۱۹ تا ۲۵ ماه مارس ۲۰۲۱ (۲۱ اسفند۱۳۹۹ تا ۵ فروردین ۱۴۰۰) ۱۵هزار و ۹۶۳ نفر در برزیل به علت ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اندو در هفته گذشته نیز تنها ۱۴هزار و ۶۱۰ نفر جان باخته اند.

برزیل رکورد جان باختگان کرونا در جهان

این رسانه تصویری آمریکایی افزود: طی دو هفته گذشته شمار جان باختگان مبتلا به ویروس کرونا در برزیل ۲۴ درصد از کل جان باختگان مبتلا به این ویروس را به ثبت رساند.

بحران در بیمارستان های برزیل – نشانه های فروپاشی سیتسم بهداشت و درمان

سی ان ان در ادامه این گزارش افزود: تقریبا در ۲۶ ایالت از ایالت های برزیل بیش از ۸۰ درصد از ظرفیت بیمارستان بخصوص در  «بخش مراقبت های ویژ» ICU پر بوده و در برخی از بیمارستان ها ظرفیت بخش مراقبت های ویژه  نیز بالا ۹۰ درصد بوده و اگر تاکنون سیستم بهداشت و درمان در بر زیل از هم فرونپاشیده است اما نشانه هایی از این فروپاشی ظهور کرده.

سی ان ان نوشت: درحالی که برزیل یکی از سخت ترین روزهای  مقابله با بحران همه گیری ویروس کرونا مواجه است، نشانه هایی از فروپاشی در تمامی سطوح بهداشت و درمان در تمامی سطوح در تمامی ایالت های برزیل دیده می شود.

این گزارش می افزاید: در برخی از بیمارستان های برزیل به دلیل خالی نبودن تخت ، آمبولانس ها در صف های تولانی درانتظار خالی شدن تخت در انتظار ایستاده اند؛ برخی از بیمارستان ها نیز به دلیل خارج از ظرفیت بودن از پذیرش بیمار خودداری می کنند.

سی ان ان نوشت: درحالی که «ژایر بولوسنارو» (Jair Bolsonaro)  سال ۲۰۲۱ میلادی را سال «واکسیناسیون کرونا» نامید اما منتقدان از نبود اقدامات منسجم دولت خبر می دهند.

اعمال حکومت نظامی برای مقابله با ویروس کرونا

این گزارش می افزاید: نبود هماهنگی دولت فدرال در پاسخ به این همه گیری اکنون بسیاری مقامات استانی در این کشور خود دست به اقدام زده و برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا در ایالت « میناز ژرایس »  و دو شهر « سائو پائولو » و « ریو دو ژانیرو » حکومت نظامی  اعمال شده است.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز ۱۲۷ میلیون و ۲۰۰هزار نفر عبور کرده که از این تعداد بیش از دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جان باخته اند.

برزیل نیز پس از آمریکا که در مرتبه دوم مبتلایان به ویروس کرونا در جهان قرار دارد بنابر آمار تارنمای «وردمترز»  (worldometers) تاکنون بیش از ۱۲ میلیون  و ۴۹۰ نفر به این ویروس آلوده بوده که از این تعداد نیز  بیش از ۳۱۰هزار نفر از ابتلا به کووید-۱۹ جان باخته اند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مبتلایان به ویروس کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان جان باخته اند همه گیری سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۵۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، با پایان مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام ملت‌های ۲۰۲۴ فوتسال آسیا که حکم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۴ ازبکستان را هم دارد ۲۴ تیم راه یافته به جام جهانی ازبکستان مشخص شدند.

این دوره از بازی‌های جام جهانی از ۱۴ سپتامبر (۲۴ شهریور) تا ۶ اکتبر ۲۰۲۴ (۱۵ مهر) برگزار می‌شود و ۲۴ تیم در آن حضور خواهند داشت. قرعه کشی این رقابت‌ها ۶ خرداد در شهر سمرقند برگزار خواهد شد.

بر این اساس تیم ملی ازبکستان به عنوان میزبان جام جهانی در کنار ایران، تاجیکستان، تایلند و افغانستان ۵ تیم آسیایی حاضر در جام جهانی را تشکیل می‌دهند.

۲۴ تیم حاضر در این رقابت‌ها به شرح زیر است:

میزبان: ازبکستان به عنوان میزبان‌
آسیا: ایران، تاجیکستان، تایلند و افغانستان
آفریقا: آنگولا، لیبی، مراکش
کونکاکاف: کاستاریکا، کوبا، گواتمالا، پاناما
آمریکای جنوبی: آرژانتین، برزیل، پاراگوئه، ونزوئلا
اقیانوسیه: نیوزلند
اروپا: کرواسی، فرانسه، قزاقستان، هلند، پرتغال، اسپانیا، اوکراین

سیدبندی این دوره از مسابقات به شرح زیر است:

سید یک: ازبکستان- برزیل- اسپانیا - آرژانتین - پرتغال و ایران

سید دو: قزاقستان - پاراگوئه - اوکراین - مراکش - تایلند و پاناما

سید سه: کاستاریکا - گواتمالا - ونزوئلا - نیوزیلند - کوبا و لیبی

سید چهار: افغانستان - آنگولا - کرواسی - فرانسه - هلند و تاجیکستان

فرمت برگزاری جام جهانی ازبکستان ۲۰۲۴
۲۴ کشور در ۶ گروه ۴ تیمی قرار خواهند گرفت. دو تیم برتر هر گروه به همراه چهار تیم برتر رتبه‌های سوم به مرحله حذفی راه خواهند یافت. پس از آن، مرحله یک‌هشتم، یک‌چهارم، نیمه‌نهایی، رده‌بندی و فینال برگزار می‌شود.
تیم‌های اسپانیا، برزیل و آرژانتین با ۱۰ دوره حضور بیشترین تجربه را در این مسابقات دارند و سپس تیم ملی ایران با ۹ دوره حضور با تجربه ترین تیم این مسابقات است.

تیم‌های افغانستان، تاجیکستان، فرانسه و نیوزلند نخستین حضور خود را در جام جهانی تجربه خواهند کرد.

قهرمانان ادوار گذشته:

۱۹۸۹: برزیل
۱۹۹۲: برزیل
۱۹۹۶: برزیل
۲۰۰۰: اسپانیا
۲۰۰۴: اسپانیا
۲۰۰۸: برزیل
۲۰۱۲: برزیل
۲۰۱۶: آرژانتین
۲۰۲۱: پرتغال

کد خبر 6088021

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بازگشت لیبروی اسطوره‌ای به تیم ملی والیبال برزیل
  • تهدید به بمب‌گذاری در سفارت روسیه در برزیل
  • پلیس برزیل برای یافتن بمب وارد سفارت روسیه شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد