Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@08:07:25 GMT

نماینده مجلس: رفع مسائل بانکی تولید را پویا می‌کند

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۵۹۶۷

نماینده مجلس: رفع مسائل بانکی تولید را پویا می‌کند

حجت الاسلام حسین جلالی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن تبریک سال نو و اینکه نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر " تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها است؛ اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی چندین سال است که همواره اقتصاد مقاومتی را مورد تأکید قرار داده اند تا با تولید و خودکفایی و صادرات محصولات، از بیگانگان بی نیاز شویم و روی پای خود بایستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شعار نامگذاری شده در سال جدید توسط  مقام معظم رهبری را یادآور شد و  با اظهار این مطلب که به علت مسائل بانکی بسیاری از واحدهای تولیدی و کارخانه هایی ناچار شده اند که با ظرفیت پایین کار کنند و یا به دلیل بدهی با مشکل جدی مواجهند ، تاکید کرد: رای تحقق این شعار همه دستگاه ها  از جمله بانک ها باید پای کار بیایند تا اقتصاد کشور رنگ پویایی و شکوفایی به خود بگیرد.

حجت الاسلام جلالی یکی از موانع اصلی تولید را ساختار اداری دانست و بیان کرد: بروکراسی اداری ما جزو موانع اصلی محسوب می شود که باید برای تحقق شعار سال در این ساختار تغییر و تحولاتی در راستای جان بخشیدن به روند تولید انجام گیرد.

وی ادامه داد: بانک ها برای وصول بدهی کارخانه ها، آن ها را تعطیل و پلمب می کنند؛ که با این کار کارگران بیکار شده و کارخانه و کارگاه تبدیل به مخروبه می شود و دستگاه های موجود در کارخانه و کارگاه هم مستهلک می شوند و سرمایه ها از بین می رود و در نهایت تولید هم می خوابد.

حجت الاسلام جلالی گفت: با پیگیری های رئیس قوه قضائیه ( آیت الله رئیسی ) یکهزار و ۵۰۲ کارخانه که در کشور بنا به دلیل بدهی بانکی تعطیل شده بودند فعال شده اند امیدواریم با پاره اندیشی برای سایر کارخانه های مشکل دار شاهد اشتغال پایدار و رونق صادرات باشیم .

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دوّمین مانع اصلی بر سر راه تولید؛ استعلامات و مجوزهای ۱۴ گانه است به طوری که فرد سرمایه گذار برای دریافت هر مجوزی باید سه ماه در بروکراسی های اداری معطل بماند و کسی که بخواهد این ۱۴ مجوز را اخذ کند سال ها طول می کشد.

وی خاطرنشان کرد: پنجره اقتصادی واحد برای سرعت بخشیدن به صدور مجوزهای تولید راه اندازی شده است امّا هنوز به درستی فعال نشده است.

حجت الاسلام جلالی خاطرنشان کرد:  همچنین بخشی دیگر از موانع تولید مربوط به قوانین است که باید اصلاح یا حذف شوند تا روند تولید سرعت گیرد.

وی اظهار داشت:  امسال برای تحقق شعار سال باید قوانینی که نیاز به اصلاح یا حذف دارد در مجلس شورای اسلامی مورد بازبینی قرار گیرند و ا همچنین  قوانین مالیاتی و عوارض و مسائل بانکی باید به صورت حمایتگر از سرمایه گذار و تولید کننده به شمار آیند.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی تسهیلات بانکی مجوز حرفه‌ ای مقام معظم رهبری جهش تولید پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی تسهیلات بانکی مجوز حرفه ای سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی تسهیلات بانکی مجوز حرفه ای مقام معظم رهبری جهش تولید اخبار کنکور حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان