Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت‌الاسلام دکتر محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در سخنرانی شب ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ضمن تبریک این شب بزرگ به بیان اهمیت نیمه شعبان پرداخت و گفت: هیچ شبی بالاتر از شب نیمه شعبان نیست و شب زنده‌داری در این شب دارای برکات بسیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خداوند در شب‌های قدر تقدیر ما را رقم می‌زند و در شب‌های ماه رمضان قطعی می‌کند، نیمه شعبان شبی است که با اتصال به امام زمان می توانیم خودمان را آماده شب قدر کنیم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان بیان داشت: از امام صادق (ع) روایت است که شب قدر در ماه رمضان شب حجت خداوند است و شب انسان کامل است و نیمه شعبان طلیعه ماه مبارک رمضان است و مومنین باید خود را آماده و مهیا کنند تا در ماه رمضان برداشت خود را آغاز کنند.

حجت‌الاسلام عبادی زاده با بیان گسترده بودن مولف های حکومت امام زمان اولین مولفه را  حکومت صالحان بیان و گفت: در حکومت مهدوی، صالحان حاکمیت دارند، افرادی که آماده هستند برای حکومت صالحان در قرآن کریم برای آنها مقامی را قائل شده است و این وعده را خداوند به صالحان داده است و حکومت قطعا به دست صالحان خواهد افتاد.

 

وی افزود: صالحان در مسند مدیریت کشور قرار خواهند گرفت و نمی شود انسان‌های ضعیف و دارای مشکل را به عنوان حاکم قرار دهیم و توقع داشته باشیم حکومت صالحان را برقرار کند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان دومین مولفه حکومت صالحان گفت: دومین مولفه حکومت حضرت مهدی (عج) امت سازی است،همه صاحبان ادیان زیر چتر حکومت حضرت قرار خواهند گرفت و یکی از مسولیت های کنونی ما امت سازی است که فارغ از دین،رنگ و قوم  باید تشکیل شود.

رهبر انقلاب مسئله احیای امت اسلامی را در گام دوم انقلاب مطرح کرده است که با افق بلند امت سازی اسلامی گره خورده است.

وی تصریح کرد : سومین مرحله حکومت اما زمان (عج) تشکیل حکومت اسلامی است،فلسفه بعثت پیامبران تشکیل حکومت بوده است و ما زمانی که جمهوری اسلامی را تشکیل دادیم به جهت حرکت انقلاب اسلامی به سمت تشکیل حکومت اسلامی و زمینه ساز بودن ظهور است.

 

وی خاطرنشان کرد: حکومت دینی جزو اساس اسلام است و نگاه اسلام نگاهی همه جانبه در تمام موضوعات مانند، اجتماعی و سیاسی است در واقع اسلام دارای سیاست است و نگاه بلندی به مسائل اجتماعی دارد و در نگاه فردی محدود نمی شود.

امام جمعه بندرعباس گفت: چهارمین مولف حکومت امام زمان(عج)  کرامت انسان است،انسان ذاتا دارای کرامت است و کرامت انسانی باید حفظ شود  هر انسانی  با هر مذهب و رنگ و قومیتی باید کرامت انسانی داشته باشد تمامی انسان ها، بزرگ و عزیز و قابل احترام هستند.

مولفه اصلی حکومت امام زمان تحقق عدالت است، جامعه بشری چشم انتظار عدالت است و باید در تمام بخش های جامعه مانند عدالت اقتصادی ، اجتماعی و آموزشی باید عدالت برقرار باشد، باید بین ساکنین بشاگرد و مرکز نشینان  به یک چشم نگاه کرد‌

وی خاطرنشان کرد: در حوزه های آموزش و پرورش و  توضیع  امکانات استان های کم برخوردار مانند سیستان و بلوچستان و هرمزگان با مرکز نشینان و استان های دیگر قابل مقایسه نیست و در حکومت حضرت عدالت به خوبی برقرار خواهد شد و دیگر شاهد ناعدالتی‌ نخواهیم بود. جامعه امروز ما باید با فساد مبارزه کند،حکومت صالحان در مقابل حکومت فسادین قرار دارد و جامعه کنونی ما باید  در هر حوزه ای بامفسدین مبارزه و برخورد کند در حکومت حضرت مهدی (عج) در مقابل هر گونه فساد است.

حجت‌الاسلام عبادی زاده با اشاره به آغاز به کار بنیاد مهدویت در استان هرمزگان گفت:  جوانان باید شبکه مهدویت در استان را تقویت کنند و فرهنگ مهدویت و انتظار را باید در جامعه گسترش داد.

وی افزود: بنده از تمام افراد جامعه به خصوص جوانان در خواست دارم با تقویت شبکه مهدویت در طول سال برنامه های مختلفی را در تقویت فرهنگ مهدویت انجام دهند و نگذارند جامعه از فرهنگ انتظار فاصله بگیرد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: حجت الاسلام عبادی زاده ظهور و فرهنگ مهدویت نماینده ولی فقیه در هرمزگان حکومت صالحان نیمه شعبان حکومت حضرت امام زمان امت سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج

همزمان با دهه کرامت و روز دختر روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه مراسمی با عنوان «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام برومند رازیانی ظهر امروز در جلسه قرارگاه رسانه‌ای فضای مجازی با موضوع روز دختر که در صداوسیمای کردستان برگزار شد، اظهار داشت: هر نوع رویداد و برنامه‌ای که پیوست رسانه ای داشته باشد، بازخورد و  ضریب خوبی در سطح جامعه خواهد داشت.

وی گفت: به مناسبت دهه کرامت و روز دختر روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه مراسمی با عنوان «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج برگزار می‌شود که برنامه‌ای چند بعدی و پرمحتوا و مناسب تمام رده‌های سنی است و صرفاً یک جشن و هیاهوی شاد نیست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با بیان اینکه این جشن با استفاده از ظرفیت‌های بومی و چهره‌های توانمند ملی اجرا می‌شود، افزود: اجرای سرود دختر ایران، دف نوازی، موسیقی، استندآپ بومی و ملی و برنامه ویژه کودکان از جمله برنامه‌های این مراسم خواهد بود.

وی با ذکر اینکه تعدادی از بازیگران «نون.خ» نیز در این مراسم حضور پیدا خواهند کرد، عنوان کرد: در پایان به قید قرعه جوایزی به شرکت‌کنندگان اهدا خواهد شد، از همه مردم برای حضور باشکوه در این جشن دعوت می‌شود تا بلکه آئیینی در شأن و کرامت دختران این دیار برگزار کنیم.

رازیانی خواستار فضاسازی شهری و پوشش کامل رسانه‌ای شد و ابراز داشت: امیدواریم با همراهی سایر دستگاه‌ها بتوانیم برنامه باشکوهی برگزار کنیم.

ضرورت هویت‌سازی و الگوسازی زنان موفق 

آمنه غلام‌ویسی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان نیز در این جلسه به وضعیت زنان قبل و بعد از اسلام اشاره و اظهار داشت:  دشمنان ایران و اسلام برای ضربه به خانواده و زنان ایرانی هجوم آورده و متأسفانه در تلاش برای گرفتن هویت زن و‌ دختر ایرانی هستند.

وی گفت: هیچ زن و دختری در دنیا به اندازه زن و‌ دختر ایران جایگاه و حرمت ندارد و خوشبختانه دختران در میان خانواده‌ها بسیار مورد توجه و ارزشمند هستند اما غربی‌ها اجازه شناسایی هویت زن و دختر ایرانی را نمی‌دهند و با القا کردن زن درجه پایین و تبلیغات منفی؛ سبک زندگی اسلامی، پوشش حجاب، فرهنگ و لباس را زیر سؤال برده و زنان را مجبور می‌کنند علی‌رغم میل باطنی از ارزش‌های خود دست بکشند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با بیان اینکه دشمنان در فضای مجازی دنبال رواج بی‌بندوباری و بدحجابی هستند، تصریح کرد: زنان باید بسیار مراقب و فریب توطئه‌های آنان را نخورند، حمله به هویت زن کُرد از دسیسه‌های بدخواهان است، آنان بنیان و وخانواده‌های ایرانی را مورد حمله قرار داده تا به اهداف شوم خود برسند.

غلام‌ویسی بر ضرورت تولید محتوا و الگوسازی و استفاده در جامعه تأکید کرد و افزود: دختران و زنانی در روستاهای دور افتاده استان هستند که مستعد و توانمندی‌های زیادی دارند، بنابراین می‌توان اینها را به جامعه معرفی کرد. الگو سازی از دختر و زن کُرد بسیار مهم بوده و باید همه دستگاه‌ها در کنار صداوسیما و رسانه‌ها پای کار بیایند.

دانش‌آموزان با هویت و اصالت ایرانی آشنا شوند

عیسی فلاحی، معاون فرهنگی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: بیشتر کلید واژه‌ها باید در بحث هویت دینی و ملی باشد چراکه در بحران جامعه زنان و جوانان امروزه فراموشی هویت دینی و ملی است. 

وی گفت: هویت ما ابتدا از خانواده شروع می‌شود، وقتی پدران و مادران ما به دختر خود اجازه می‌دهند که در سطح جامعه با بی‌حجابی در جامعه حضور یابند قطعا طرح نور و صیانت جواب نمی‌دهد، لذا باید در سطح  خانواده الگو سازی و قانع شوند.

وی بر ضرورت الگوگیری و ترویج سبک زندگی اسلامی در سطح جامعه تأکید کرد و گفت: در این راستا چهره‌های ملی، فاخر و موفق جامعه که در کتاب‌ها نیز معرفی شده‌اند، به جامعه شناسانده و دانش‌آموزان را با هویت و اصالت ایرانی اسلامی آشنا کرد. 

معاون  ارشاد اسلامی استان کردستان تصریح کرد: متأسفانه در حوزه پرورشی کل دستگاه‌ها ضعیف عمل کرده و این خلاء در مدارس می‌لنگد، باید در بحث هویت ملی و الگو سازی زنان موفق در عرصه‌های تاریخی و اجتماعی تلاش بیشتری صورت گیرد و رسانه‌ها نیز ما را همراهی کنند.

آگاه‌سازی خانواده‌ها کلید واژه مقابله با آسیب‌های فضای مجازی

سرهنگ منصوری سرپرست پلیس فتای استان کردستان نیز در این جلسه با اشاره به تهدیدات و هجمه‌های دشمنان اظهار داشت: فضای مجازی علاوه بر محاسن و کارکردهای مفید آن موجب آسیب‌های بسیاری برای نسل جوان و دختران دارد، متأسفانه استفاده از فضای مجازی محدودیت زمانی و مکانی نداشته و استفاده از آن بسیار آسان است که طبق آمار روزانه 3 تا 7 ساعت دختران در این فضا حضور دارند.

وی خواستار آگاه‌سازی و ارتقای سوادرسانه خانواده‌ها شد و گفت: انتظار می‌رود که والدین فعالیت فرزندان خود در فضای مجازی را کنترل و هدیا کنند چراکه در صورت سهل‌انگاری، جرایم و مشکلات زیادی در این حوزه پیش‌روی آنان وجود دارد.

سرپرست پلیس فتای استان کردستان آگاه‌سازی خانواده‌ها را کلید واژه مقابله با آسیب‌های فضای مجازی ذکر کرد و افزود: در همین راستا کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی مختلفی در طول سال برگزار می‌شود که امیدواریم خانواده‌ها همراهی کنند. آموزش و آگاه‌سازی بزرگترین و مؤثرترین راه است تا والدین بتوانند استفاده از فضای مجازی در خانواده خود را مدیریت کنند.

منصوری با یادآوری اینکه دشمنان با استفاده از بستر فضای مجازی دنبال ترویج بی‌بندوباری در جامعه هستند، بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه تأکید کرد و بیان داشت:  آموزش و آگاه سازی والدین و جوانانمان می‌تواند تهدیدات این حوزه را کاهش دهد.

سبک زندگی دخترانه

لیلا حیدری، مشاور امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، ارزش بسیاری برای زن ایرانی و اسلامی نهاده و در این راستا ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) را به عنوان روز دختر برای ارزش نهادن و اعتباری بخشی به دختران نام‌گذاری کرده است.

وی  افزود: به مناسبت گرامیداشت این ایام؛ برنامه‌های مختلفی اعم از دیدار دختران با استاندار کردستان، طرح سبک زندگی دخترانه، برنامه سبک و هویت دختران و محافل دختران در سطح استان برگزار خواهد شد.

حیدری تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود هویت سازی و الگو سازی دختران در حوزه‌های علمی، آموزشی، هنری و ورزشی با پوشش بومی و‌ محلی و به منظور ترویج حجاب و عفاف در برنامه‌ها مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • سازمان همکاری اسلامی حمله تروریستی به مسجدی در هرات را محکوم کرد
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود