Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند از ارایه ۱۵ راهبرد به معاونت سرمایه گذاری این سازمان، برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، اسمعیل زمانی امروز دوشنبه 9 فرودین ماه جاری، با اشاره به نام گذاری سال ۱۴۰۰ توسط مقام معظم رهبری با عنوان تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، اظهار کرد: ۱۵ راهبرد برای تحقق شعار سال تدوین و به معاونت سرمایه گذاری این سازمان ابلاغ شد که امیدواریم شاهد رشد و تحقق شعار امسال در منطقه، باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ۱۵ راهبرد در نظر گرفته شده را به شرح زیر برشمرد:

۱- افرایش قدرت خرید مردم با ایجاد فرصت های شغلی جدید و رونق کسب و کارهای کوچک و مشاغل خانگی خصوصا در بخش اصناف، گردشگری و صنایع دستی.

۲- تاکید بر فعال سازی ظرفیت های خالی و اسمی و بالقوه واحدهای صنعتی موجود و توسعه آنها.

۳- افزایش قدرت خرید مردم از ‌طریق حذف واسطه ها و کانال های توزیع اضافی و عرضه مستقیم کالا از تولید کننده به مصرف کننده.

۴- محور قرار دادن بخش خصوصی، خصوصا اتاق های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان های آبادان و خرمشهر برای تشکیل میزهای خصوصی صنعت، اعزام و پذیرش هیات تجاری صنعتی، برگزاری نمایشگاه های تخصصی و اعتماد به آنها.

۵- ایجاد مشوق های جدید در سطح منطقه و استان از جمله تقسیط و تخفیف ارزش اراضی صنعتی و ارایه پیشنهادهای اجرایی مشوق های تولیدی به دبیرخانه برای تصویب در سطح ملی.

۶- تشکیل قرارگاه مرکزی جهش تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها با حضور مدیر عامل سازمان و معاونین مرتبط، فرمانداران شهرستان های آبادان و خرمشهر و دستگاه های اجرایی مرتبط و همچنین روسای اتاق های بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی دو شهرستان و روسای اتاق های اصناف.

۷- تقویت کارگروهای تخصصی رفع موانع تولید شهرستان های آبادان و خرمشهر و تشکیل کارگروه رفع موانع تولید استانی در منطقه با حضور استاندار و مدیران کل دستگاه های مرتبط.

۸- حمایت و کمک و پشتیبانی به منظور کاهش قیمت تمام شده محصول های تولیدی در منطقه از جمله کاهش هزینه های حمل و نقل، انبار اداری، انشعابات آب، برق، گاز، تلفن و… .

۹- تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای کوچک و متوسط از طریق کمیته تسهیلات استان – کمک های فنی و اعتباری استان و منابع داخلی سازمان.

۱۰ – تکمیل و توسعه زیرساخت های مورد نیاز واحدهای صنعتی خصوصا شهرک صنعتی آبادان با مشارکت مدیریت شهرک های صنعتی استان خوزستان.

۱۱- مدیریت واردات و جلوگیری از واردات بی رویه کالاهای مصرفی و تولید در داخل.

۱۲- حذف بروکراسی اضافی گمرکی واردات و حمایت حداکثری از ورود مواد اولیه و ماشین آلات مورد نیاز بخش تولید به صورت حمل یکسره به سایت صنعتی و کاهش تعرفه های تولید.

۱۳ – تمرکز بر رفع موانع احصا شده در قرارگاه مرکزی و تقویت نقش نظارتی برای برخورد با اهمال کاری کارشکنی های احتمالی خصوصا از طریق دستگاه های خدمات رسان.

۱۴- هم افزایی درون سازمانی، درون منطقه و درون استانی به منظور رفع موانع و مشکلات واحدهای صنعتی.

۱۵ – موانع زدایی از سر راه واحدهای صنعتی و سرمایه گذاران این بخش با استفاده از پتانسیل دستگاه های با رویکرد با برخورد با ترک فعل برخی از دستگاه ها.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ابلاغ سازمان منطقه آزاد اروند شعار سال تولید و پشتیبانی واحدهای صنعتی دستگاه ها رفع موانع ۱۵ راهبرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۶۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برخی مغازه‌ها، واحدهای فروش میوه و تره‌بار و البته برخی سودجویان، از تبلیغاتی استفاده می‌کنند که با واقعیت تفاوت زیادی دارد. در این تبلیغات سعی شده با استفاده از عباراتی همچون عرضه محصولات ارگانیک و خانگی، اطمینان خریداران به محصولات ظاهراً سالم آنها جلب شود. موضوعی که در عرضه آبلیموهای سنتی و صنعتی خود را بخوبی نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: راه‌های تشخیص میوه خشک ارگانیک

هر چند در این میان برخی واحدهای تولیدی به خاطر سودجویی، دست به تقلب می‌زنند و نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. اما با این حال استفاده از محصولاتی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند خطر به‌ مراتب کمتری نسبت به استفاده از محصولات خانگی دارند چرا که این محصولات حداقل اطلاعات لازم برای ردیابی محصولات دارای مشکل را به مصرف‌کنندگان و مسئولان ذی‌ربط می‌دهند.

این گزارش به دنبال بررسی‌های علمی یکی از باورهای اشتباه مردم در خصوص آبلیموهای سنتی تهیه شده است. شاید پس از مطالعه آن، بیشتر از قبل در خرید آبلیموهای به اصطلاح سنتی تامل کنیم.

تبلیغات کاذب برای عرضه آبلیموهای سنتی در وهله اول چهره صنعت غذا را در نظر مصرف‌کنندگان مخدوش می‌سازد. بسیاری از مردم هم که تحت تاثیر این تبلیغات قرار می‌گیرند ترجیح می‌دهند به جای استفاده از محصولات استانداردی که در کارخانه‌ها تولید و فرآوری می‌شوند، این محصولات بی‌نام و نشان را استفاده کنند.

اما وقتی این موضوع به صورت تخصصی بررسی می‌شود نتیجه این است که بخش قابل توجهی از بی‌اعتمادی مردم به کارخانه‌ها بی‌دلیل است و پایه علمی ندارد. نتیجه این سلب اعتماد که به کام سودجویان و دلالان شیرین است، فقط به تهدید سلامتی مصرف‌کننده ختم نمی‌شود و بسیاری از خانواده‌ها را وا می‌دارد که در فصل تابستان یا خودشان اقدام به آبلیموگیری کنند یا از سنتی فروشان خرید کنند. در بین نگرانی‌های مردم، قیمت لیمو به طور سرسام‌آوری افزایش یافته و هزینه گزافی به خانواده‌ها تحمیل خواهد شد.

استفاده از نگهدارنده‌های غیر مجاز

اگر تولید محصول با ویژگی‌های کیفی مد نظر واحدهای نظارتی اینقدر راحت بود، چگونه می‌توان با ابتدائی‌ترین امکانات محصولی تولید کرد که تا یک‌سال از فساد با کپک، مخمر یا باکتری‌های اسید دوست مصون بماند؟

پاستوریزاسیون صنعتی (در دمای C°۸۵ به مدت ۳۰ ثانیه) تحت شرایط کاملاً کنترل شده علاوه بر این‌که محصول را ایمن و عاری از هرگونه میکروارگانیسم می‌کند، به همراه نگهدارنده‌های مجاز، مدت زمان نگهداری محصول را افزایش می‌دهد. حال آن‌که تولیدکنندگان زیر زمینی فاقد چنین تجهیزاتی بوده و معمولاً از نگهدارنده‌های غیر مجاز استفاده می‌کنند.

ویژگی‌های ظاهری عامه‌ پسند، اما غیر واقعی

مراحل فیلتراسیون و هموژنیزاسیون در تولید صنعتی آبلیمو از اهمیت زیادی برخوردارند. دلیل اصلی ظاهر شفاف و فاقد کدورت و پالپ آبلیموهای صنعتی، استفاده از این فناوری های پیشرفته در کارخانجات است. در حالیکه تصور عموم بر این است که آبلیموی فاقد پالپ، خاصیت چندانی ندارد.

از طرف دیگر بسیاری از آبلیموهای تهیه شده سنتی دارای پالپ‌های شناور هستند که گاهی تا یکسال ته‌نشین نمی‌شود. آیا این موضوع شک برانگیز نیست؟ ظاهر پالپی آبلیموهای سنتی در خوشبینانه‌ترین حالت با پایدار سازی تفاله خشک و آسیاب شده لیمو ایجاد می‌شود.

عدم تطابق با استاندارد ملی

طبق استاندارد ملی آبلیمو، این محصول یا با فشردن طبیعی میوه یا از رقیق کردن کنسانتره لیمو با آب تهیه می‌شود. آیا می‌دانید علاوه بر کنسانتره طبیعی، متاسفانه کنسانتره‌های سنتزی و بسیار ارزان لیمو نیز در حال حاضر در بازار کشور به سهولت در دسترس است؟ از آنجا که نوک پیکان سازمان‌های نظارتی همیشه به سمت کارخانه‌داران و واحدهای دارای پروانه تولید است، تولیدکنندگان زیرزمینی براحتی و بدون دغدغه بازرسی و ردیابی محصول، آبلیموهای خوش رنگ و لعاب و اصطلاحاً ارگانیک خود را فرموله و بدون هیچ‌گونه امکان ردیابی، به راحتی در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهند. رنگ‌های مورد استفاده در تولید این محصولات اغلب جزو رنگ‌های سنتزی بوده که خطرات زیادی برای مصرف‌کنندگان بویژه کودکان و زنان باردار دارد.

بدون تغییر رنگ حتی در شرایط بد نگهداری

فرآیند تولید صنعتی آبلیمو به دلیل کنترل دقیق شرایط عملیاتی واکنش‌هایی که منجر به تغییر رنگ آبلیمو به سمت قهوه‌ای می‌شود را به تاخیر می‌اندازد. انجام این واکنش‌ها با افزایش دمای نگهداری، حضور اکسیژن در بسته و نگهداری در معرض نور تسریع می‌شود و حتی آبلیموهای صنعتی نیز از این نظر مستثنا نیستند.

حال چگونه ممکن است آبلیموهای سنتی که ماه‌ها در پشت شیشه مغازه‌ها در معرض نور آفتاب و دمای بالا قرار گرفته است، رنگ سبز زیبا و البته دروغین خود را حتی تا بیشتر از یکسال حفظ کنند؟

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

کد خبر: 1228331 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • اوج گیری گرما در اروند