Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:56:30 GMT

کنعانی مقدم:اصولگرایان حرف تازه ای برای انتخابات دارند

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۷۳۷۶

کنعانی مقدم:اصولگرایان حرف تازه ای برای انتخابات دارند

حسین کنعانی مقدم در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا مشارکت پرشور و حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ را مستلزم رفع انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان خواند و گفت:  اگر موانع از پیش پای انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان برداشته شود،‌ شاهد رقابت پرشور و حضور مشارکت حداکثری خواهیم بود در غیر این صورت نباید چنین انتظاری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخشی از این موانع در رابطه با مسائل اقتصادی، اجتماعی ومعیشتی مردم و بخش دیگر فعالیت‌های سیاسی نامزدهایی است مطرح می‌شوند.اگر این فعالیت‌ها نتواند در مسائل اجتماعی و گفتمانی موج آفرینیکند قاعدتا نمی‌توانیم شاهد مشارکت حداکثری باشیم.

دبیر کل حزب سبز مشارکت حداکثری مردم را از مهمترین مولفه‌های قدرت در نظام سیاسی ارزیابی کرد و گفت: طبیعی است دولتی که پشوانه مردمی داشته باشد در صحنه‌های بین المللی و در جریان چانه زنی، مذاکرات بین المللی موضع برتری خواهد داشت.

کنعانی مقدم خاطرنشان کرد: قاعدتا مجریان انتخابات باید با در نظر گرفتن جمیع شرایط تمهیداتی را در این زمینه به کار بگیرند. برای مثال اگر قرار است انتخابات غیرحضوری برگزار شود، از همین الان افکار عمومی را نسبت به این موضوع توجیه و ابزارهای نرم افزاری و سخت‌افزاری مورد نیاز را فراهم کنند.

این فعال اصولگرا با اشاره به اینکه برخلاف تصور ایجاد شده،‌ اصولگرایان پیروزی ملت را در مشارکت حداکثری می‌بینند، تصریح کرد: حتی اگر اصولگرایان رای نیاورند اما بتوانند مشارکت حداکثری را ایجاد کنند در نهایت این ملت هستند که پیروز هستند.

 اصولگرایان حرف‌های تازه‌ای برای گفتن دارند

 وی یادآورشد: اصولگرایان حرف‌های جدیدی برای گفتن دارند و با توان جدیدی وارد عرصه رقابت می شوند. در عین حال فرصتی که برای حل مشکلات کشور در انتخابات ایجاد می‌شود را نباید از دست داد. مردم به این قضاوت رسیدند که باید دولتی را انتخاب کنند که مشکلات را حل کند نه اینکه خود مشکلی ایجاد کند. 

فعال سیاسی اصولگرا با اذعان به سردی فضای انتخابات در فاصله سه ماه به انتخابات گفت: باید ببینیم کدام یک از نامزدهایی که معرفی می شوند می‌توانند نمره قبولی بگیرند. اگر اصلاح طلبان و اعتدالیون به هر دلیل و بهانه ای نخواهند در انتخابات حضور فعالی داشته باشند، انتخابات درون جریانی برای اصولگرایان خواهد بود که به یک دولت حداقلی می‌انجامد و مطلوب ما نیست.

وی در پاسخ به این سوال که‌ایا طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری به انتخابات ۱۴۰۰ می‌رسد،‌گفت: بعید می‌دانم این اتفاق بیفتد. در عین حال دستگاه‌های اجرایی باید آمادگی داشته باشند در صورت تصویب و نهایی شدن این مصوبه آن را اجرا کنند.

کنعانی مقدم درباره نامزدی حجت اسلام رییسی و محمد باقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری گفت: بهتر است روسای قوا در انتخابات نامزد نشوند.باید فضا برای نیروهای جدید باز باشد تا دولت چابک و انقلابی در عرصه اجرایی وارد شود. در عین حال اگر رییسی نامزد شود اجماع اصولگرایان روی وی خواهد بود.

وی درباره حضور نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری هم گفت: حضور نظامیان در انتخابات منع قانونی ندارد. تنها منع قانونی در این زمینه عدم حضور نظامیان در احزاب و گروه‌های سیاسی است.

اسیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ برگزار می شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ اصولگرایان خانه احزاب ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ اصولگرایان خانه احزاب ایران انتخابات ۱۴۰۰ اصولگرایان خانه احزاب ایران اخبار کنکور انتخابات ریاست جمهوری مشارکت حداکثری کنعانی مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده اند و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته اند.

کارشناسان معتقدند، سیاست گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیر‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد یک رشد منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشورمان محقق شده است که تحریم کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ما بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده سابق کشورمان در اوپک را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

خطیبی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت فعلی روی کار آمد، میزان فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین المللی پول آن را مطرح کرده است و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت فعلی صورت داد، به کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست گذاری‌های درست در نهایت ما را به رشد اقتصادی مطلوب فعلی رساند.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به میزان غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان دهنده بی اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: قطعاً افزایش فروش نفت و گاز کشور به میزان قبل از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده ایم. این امر در افزایش درآمد‌های دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشور‌ها و مصرف کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال گذشته کشور نیز بر اثر سیاست گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و فلرسوزانی را کاهش دهیم. این دستاورد‌ها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور‌ها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

 

دیگر خبرها

  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و تولید هستند
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود