Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان گفت: سریال «نون.خ» کمک زیادی به شناخت و معرفی بیشتر مناطق و اقوام ایرانی و فرهنگ و آداب رسوم کُردها کرده است. - اخبار استانها -

جعفر عبدالملکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در   سنندج   با ابراز رضایت و قدردانی از ساخت و پخش سریال «نون.خ» اظهار داشت: این سریال کمک زیادی به شناخت و معرفی بیشتر مناطق و اقوام ایرانی و فرهنگ و آداب رسوم کُردها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه کُردها در هر جای دنیا که باشند، ایرانی هستند، گفت: باید خرده‌های فرهنگ‌های ایرانی به دنیا معرفی شود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان با ذکر اینکه برخی از برنامه‌های تلویزیونی همچون «نون.خ» با زبان و رویکرد طنز بیان و منعکس می‌شود، تصریح کرد: نباید احساس کنیم که این برنامه به هویت و فرهنگ کُردها توهین کرده، بلکه باید سواد رسانه‌ای خود را ارتقاء داده و ساختار برنامه‌ها را از هم تشخیص دهیم.

عبدالملکی خاطرنشان کرد: فرهنگ‌ کُرد ریشه بسیار قدیمی و اصیل داشته و اگر در مواقعی، زبان یک سریال، برنامه و اثر هنری طنز است، باید در همان بافت و ساختار آن را تحلیل کرد، چراکه فراتر از آن کج‌اندیشی است.

کدام برنامه سال تحویل، پرمخاطب شد؟/ "نون‌خ" در صدر سریال‌های نوروزیدوربین تسنیم همراه با آقای "نون‌خ"| آرزوی 1400 سعید آقاخانی/ چرا "نون‌خ" کرونا گرفت؟ + فیلم

وی با بیان اینکه پخش آهنگ‌های کُردی در سریال نون.خ از رسانه ملی مردم‌پسند است، اظهار کرد: در این سریال احترام لباس و فرهنگ کُردها کاملاً محفوظ و هیچ توهینی به فرهنگ کردها نشده است.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان با تأکید بر اینکه ساختار سریال «نون.خ» با رویکرد طنز است، ابراز داشت: کردها قدیم‌ترین، اصیل‌ترین و ریشه‌دارترین ایرانی بوده و در این شکی نیست، بنابراین توجه بیشتر به فرهنگ و بازنمایی اقوام ایرانی قوام‌بخش هویت ایرانی است.

وی با اشاره به اینکه در سریال «نون.خ» با زبان طنز فرهنگ مناطق کُردنشین، مطالبات، لباس، زبان، گویش، لهجه و ظرفیت‌های مختلفی به خوبی منعکس شده است، تأکید کرد: باید فرهنگ اقوام ایرانی؛ فرهنگ اصیل کردی، بلوچ، گیلک، مازنی، ترک، لر  و... در تمام ساختارها و برنامه‌های مختلف مورد توجه و بازنمایی قرار گیرد و تنها به زبان طنز بسنده نشود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان عنوان کرد: گرچه سریال نون.خ شاید از لحاظ حرفه‌ای ایرادهایی داشته باشد، اما ایرادها در مقابل بازنمایی فرهنگ اصیل کُردی آنقدر ناچیز است که قابل بیان نیست.

انتهای پیام/481/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان اقوام ایرانی فرهنگ ک ک ردها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌ها
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند
  • هدیه عجیبی که رونالدو از عربستانی‌ها گرفت
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • زن خبرساز در سخنرانی رئیسی
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!