Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم سلیمانی‌دشتکی  روز دوشنبه در نشست بررسی مسایل و مشکلات شهرستان اهواز در استانداری  خوزستان اظهار داشت: مسدود شدن برخی معابر اصلی موجب دشواری در تردد مردم شده است لذا این معابر باید بازگشایی شوند و تنها معابری که منتهی به پارک‌ها، مکان‌های ایجاد تجمع می‌شوند و ... مسدود شوند از این رو باید موانع برطرف و راه‌ها باز شود مگر  آن‌که شرایط اضطراری ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون مسایل ۱۷ شهرستان مورد بررسی  قرار گرفته است علاوه بر این از ۶ شهرستان نیز به صورت میدانی بازدید حضوری صورت گرفته است و براساس برنامه‌ریزی  انجام شده امیداواریم تا پایان هفته نشست‌های مربوط به  همه شهرستان‌ها به پایان برسند.

 استاندار خوزستان با ابیان اینکه مدیران برای رفع مشکلات شهرستان منتظر اعتبار نمانند بیان کرد: مدیران باید فعال و پرتحرک باشند و نباید خود را درگیر بروکراسی اداری کنند هر مدیری باید به دنبال راهکار برای رفع مشکلات باشد و  با استفاده از کارشناسان حقوقی   مشکلات را برطرف نمایند.

وی ادامه داد:مدیران استان  برای گرفتن اعتبارات باید از مرکز و وزارت‌خانه‌ها پیگیری کنند و در این مسیر از کمک نمایندگان استان  بهره ببرند.

لزوم توازن در توزیع بودجه

سلیمانی با بیان این که بودجه شهرستان اهواز متناسب با وسعت و جمعیت آن نیست توضیح داد:  نکته اول این که بودجه اهواز باید نسبت به سال گذشته رشد داشته باشد و نکته دوم این  با توجه به مشکلات اهواز، جمعیت آن، حاشیه نشینی و ... باید در توزیع بودجه توازن رعایت شود .

وی با اشاره به وجود مشکلاتی در منطقه غیزانیه اهواز بیان کرد: برخی مشکلات  این منطقه کوچک و قابل حل هستند که باید با پیگیری برطرف شوند یکی از مشکلات  مردم این منطقه عوارض تردد در اتوبان است که برای این منظور  با وزیر  صحبت کردیم تا مشکل اخذ عوارض از مردم غیزانیه جهت تردد حل شود.

استاندار خوزستان با اشاره به بودجه صندوق توسعه جهت رفع مشکل فاضلاب اهواز عنوان کرد: باید تا تیر ماه سال جاری، پروژه فاضلاب اهواز اجرایی شود زیرا در غیر اینصورت ممکن در موضوع دریافت این اعتبارات مشکلاتی ایجاد شود .

وی تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب باید جدول زمانی برای اعتبارات صندوق توسعه برای تمام سال ارائه کند و به صورت ماهانه مشخص شود پروژه در چه نقطه‎‌ای قرارداشته است و بعد از گذشت مدتی با صرف چه هزینه ای به کجا می‌رسد.

 در این نشست پیرامون مشکلات مختلف اهواز شامل  مشکلات محل دفع پسماند صفیره، پیگیری طرح جامع فاضلاب اهواز، مشکلات آب  شرب در برخی مناطق، زیرساخت های دفع آب های سطحی، حاشیه نشینی و ... نیز بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

برچسب‌ها شرکت ارتباطات زیرساخت بودجه ۱۴۰۰ خوزستان اهواز پروندهٔ خبری کرونا و تداوم شرایط قرمز در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ارتباطات زیرساخت بودجه ۱۴۰۰ خوزستان شرکت ارتباطات زیرساخت بودجه ۱۴۰۰ خوزستان اهواز اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بگلریان صبح روز شنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، گفت: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰ میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخصهای ۱۸ گانه با مختصات یو.تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان هم با اشاره به مشکلات برای برق روستای تختان گفت: از همان ابتدای وقوع سیل در این روستا وارد عمل شده ولی ترانسفورماتور روستا و ۴۰۰ متر شبکه برق رسانی این روستا دچار خسارت شد." ولی الله ناصری" به بررسی خسارات به زیرساخت‌های برق در این روستا اشاره کرد و گفت: اتصال برق روستا به شبکه اصلی در دست انجام است و به زودی مشکلات مرتفع و برق روستا برقرار خواهد شد.

امیر باقی جانشین آبفای استان نیز در این نشست، گفت: اقذامات لازم برای تامین آب شرب در دستور کار است و سعی می‌شود تا زمان اتصال شبکه، آب شرب روستا به صورت آبرسانی سیار تامین شود.

مدیر بنیاد مسکن دهلران نیز اظهار کرد: بخش پائین دست روستا مشکلات زیادی دارد و در بارندگی‌ها دچار آبگرفتگی شدید شده که بازنگری طرح هادی روستای تختان پیگیری می‌شود.

"امیر حسین علیکرمی" افزود: بنیاد مسکن آمادگی دارد که در راستای رفع مشکلات اقدامات لازم را انجام و ماشین آلات را برای ایجاد خاکریز و لایروبی معابر به منطقه گسیل کند.

"یونس چوبین" مدیر جمعیت هلال احمر استان هم گفت: تیم‌های ارزیابی و مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان در همان لحظات اولیه در منطقه و بین مردم حضور پیدا کردند و هر گونه کمک و اقدامی لازم باشد انجام خواهد شد.

رمضان ولیزاده مدیر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زرین آباد نیز در این نشست اظهار کرد: در این مدت ۶ مورد بازگشایی مسیرهای تردد وسائل نقلیه در ۲ بخش زرین آباد و سراب میمه انجام شده است.

"عباس شیخی" مدیر امور عشایر دهلران هم به خسارات سیل به راه‌های عشایر اشاره و گفت: برای تعمیر ومرمت راه‌های عشایر نیازمند حمایت هستیم.

حیدر رضایی مدیر گاز دهلران هم گفت: امکانات برای جابجایی شبکه گاز رسانی پای کار است و مشکل ۵۰ مشترک حل شده و مشکل ۱۰ انشعاب باقی مانده در دست اقدام می‌باشد.

کد خبر 6096265

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • وضعیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • وعضیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • بارش باران بهاری موجب آبگرفتگی معابر در شهرهای آذربایجان غربی شد
  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را داشتند؟
  • سقوط درختان و آبگرفتگی معابر در اهواز
  • آبگرفتگی معابر در اهواز
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است