Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری پروژه ملی «مشاوره و نظارت بر پیاده‌سازی مرکز رصد و پایش شبکه ملی اطلاعات» گفت: مراحل نصب و راه‌اندازی تجهیزات پایلوت این سامانه به اتمام رسید.  

مهندس حسین پور مجری پروژه ملی «مشاوره و نظارت بر پیاده‌سازی مرکز رصد و پایش شبکه ملی اطلاعات» گفت: به عنوان بازوی مشاور و تیم نظارتی در پروژه ملی «ایجاد مرکز رصد و پایش شبکه ملی اطلاعات» نقش کلیدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پروژه در راستای تحقق اهداف و مأموریت‌های شبکه ملی اطلاعات کشور و توسعه توانمندی‌های زیرساختی این شبکه در بخش ارتباطات و اطلاعات در حال انجام است، ادامه داد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه به عنوان بازوی مشاور و تیم نظارتی از مراحل آغازین این فعالیت، نقش کلیدی را در هدایت و راهبری پروژه، در دو مرحله طراحی و پیاده‌سازی، در تعامل با سازمان فناوری اطلاعات، ایفا کرده است.

حسین پور در خصوص دستاوردهای مهم این پروژه گفت: پروژه مذکور با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و تخصص پژوهشگران داخلی و با هدایت سازمان فناوری اطلاعات، در دو بخش دولتی و خصوصی از مهمترین پروژه‌های ملی کشور بوده و رهگیری و پایش مؤثر کلیه اطلاعات مربوط به تبادل داده‌های ترافیکی زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی و ارزیابی عملکرد کیفی شبکه در ارائه خدمات کاربردی و محتوایی فراهم‌شده در بستر این شبکه، از دستاوردهای مهم ایجاد مرکز رصد و پایش است که قطعاً تأثیر شگرفی در صنعت ارتباطات اینترنتی داخل کشور و تبادلات داده‌ای و کسب و کارهای داده‌محور خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: مراحل امکان‌سنجی، مطالعات اجرایی، تأمین، نصب و راه‌اندازی تجهیزات پایلوت سامانه رصد و پایش شبکه ملی اطلاعات به اتمام رسیده است.

حسین پور گفت: در حال حاضر، تیم اجرایی در قالب برنامه‌ای دوساله، در حال نهایی‌سازی طرح معماری و پیاده‌سازی مرکز رصد و پایش بوده و از سامانه پایلوت برای تعریف و انجام سناریوهای آزمون به منظور توسعه و ارتقا سامانه به یک مرکز رصد و پایش شبکه ملی اطلاعات بهره‌برداری می‌کند.

 

مهر/

برچسب ها: شبکه اطلاعات ، اطلاعات ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NQ3

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شبکه اطلاعات اطلاعات بازارنیوز پیاده سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۹۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد خوانساری اظهار داشت: ایجاد شبکه فیبر نوری با مشارکت شهرداران استان بوشهر به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم شهر‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدایت، نظارت و تنظیم‌گری دولت انجام می‌شود.   وی افزود: برای ۴۰ شهر استان بوشهر برنامه‌ریزی لازم در ایجاد بزرگراه فیبر نوری انجام شده و تا پایان امسال همه نقاط این استان به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود.   خوانساری بیان کرد: در اجرایی شدن طرح شبکه طرح فیبر نوری در شهر بوشهر ۱۰۰ کیلومتر برنامه‌ریزی شده که تاکنون بیش از ۴۰ کیلومتر آن انجام شده است.   وی ادامه داد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پیگیری و پیشبرد طرح فیبر نوری برای هر استان یک معین از میان معاونان خود را مامور کرده که برای استان بوشهر رئیس سازمان فناوری اطلاعات تعیین شده است.   خوانساری اضافه کرد: در استان بوشهر ۲ اپراتور "صبانت" و "ایرانسل" مسئولیت حفاری برای فیبر، تجهیز کارگاه، نصب تجهیزات و ارائه خدمات به مردم، خانواده‌ها و کسب‌وکار‌ها را بر عهده دارند.   وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های این حوزه را بخش خصوصی انجام داده و دولت وظیفه قاعده‌مندسازی و تنظیم‌گری، دادن مجوز‌ها و پروانه‌ها به شرکت‌های دارای شرایط است که مشغول اجرای طرح در شهر هستند.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: اولویت نخست در فیبر نوری، مناطق دارای جمعیت ثابت است و برای مناطق گردشگری تقویت شبکه تلفن همراه در اولویت است.   خوانساری ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه زیرساخت‌های شبکه فیبر نوری است.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات یادآور شد: این مهم سبب توسعه کسب وکار‌ها با اینترنت پرسرعت و تسریع در دسترسی به خدمات دولت خواهد شد.    

دیگر خبرها

  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • پروژه‌های فعال مسکن ملی کشور از مرز ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • کیوسک‌های دیجیتال نخستین اپراتور سلامت کشور رونمایی و نصب شد
  • انجام بیش از ۳۰۰ آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال