Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری به نقل از رویترز این بررسی که بر روی حدود ۴۰۰۰ نفر از کارکنان بهداشتی و ماموران اضطراری آمریکایی واکسینه‌شده انجام شد نشان داد، خطر عفونت در این افراد دو هفته پس از تزریق دوز دوم واکسن تا ۹۰ درصد کاهش یافته است.

این بررسی بوسیله «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا» (CDC) توانایی واکسن برای حفاظت در برابر عفونت، از جمله عفونت بی‌علامت را اندازه‌گیری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآزمایی‌های بالینی که این شرکت‌ها در روند تایید این واکسن‌ها انجام داند، اثربخشی واکسن‌ها را در پیشگیری از بیماری علامت‌دار کووید-۱۹ ارزیابی کرده بودند.

این یافته‌ها درباره اثربخشی واکسن‌های کرونای از نوع mRNA در دنیای واقعی میزان اثربخشی گزارش‌شده این واکسن‌ها را در کارآزمایی‌های بالینی بزرگ کنترل‌شده که اساس گرفتن مجوز آنها از سازمان غذا و داروی آمریکا بودند، تاییند می‌کند.

این بررسی اثربخشی واکسن‌های mRNA در میان ۳۹۵۰ شرکت‌کننده در شش ایالت آمریکا در طول یک دوره ۱۳ هفته‌ای از ۱۴ دسامبر ۲۰۲۰ تا ۱۳ مارس ۲۰۲۱ را ارزیابی کرد.

راشل ولنسکی، مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «واکسن‌های کرونای تاییدشده از نوع mRNA باعث ایجاد حفاظت زودرس و قابل‌توجه کارکنان مراقبت بهداشتی، ماموران اضطراری و سایر کارکنان ضروری خط اول در دنیای واقعی در برابر عفونت کرونا شده‌اند.»

فناوری جدید mRNA بر اساس یک شکل مصنوعی از یک ماده شیمیایی پیام‌آور طبیعی در بدن است که به سلول‌ها می‌آموزد چطور پروتئین‌هایی را بسازند که کاملا مشابه بخشی از کروناویروس جدید هستند. به این ترتیب دستگاه ایمنی در تماس با این پروتئین‌ها می‌آموزد که چگونه ویروس واقعی را شناسایی و به آن حمله کند.

این بررسی CDC چند هفته پس از آن منتشر می‌شود که داده‌های دنیای واقعی در اسرائیل نیز اثربخشی ۹۴ درصدی واکسن فایزر/بیونتک در پیشگیری از عفونت بی‌علامت کرونا را نشان دادند.

یک دوز واکسن کرونای فایزر کافی است؟| واکسن فایزر پس از تزریق اول ۸۵ درصد اثربخشی دارد

برخی از کشورها ا زجمله بریتانیا و کانادا اجازه تزریق واکسن‌ها را در فواصل زمانی بیشتر از زمان‌های آزمایش‌شده در کارآزمایی‌های بالینی را داده‌اند تا محدودیت‌های عرضه واکسن را حل کنند. در این کارآزمایی‌های، فاصله‌های سه هفته‌ای میان دو تزریق واکسن فایزر و چهارهفته‌ای میان دو تزریق واکسن مدرنا وجود داشت.

مقامات در بریتانیا در ماه ژانویه اعلام کردند که داده‌ها از تصمیمشان برای تزریق دوز دوم واکسن فایزر/بیونتک پس از ۱۲ هفته پشتیبانی می‌کند. شرکت فایزر و شرکت آلمانی همکارش، بیونتک، هشدار داده‌اند که شواهدی برای ثابت کردن درستی این تصمیم وجود ندارد.

کد خبر 592265 برچسب‌ها كروناويروس واکسن واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن واکسن کرونا واکسن فایزر دنیای واقعی واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۹۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • تام و جری در دنیای واقعی (فیلم)
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی