Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی مپنا گفت: ایران اکنون صاحب دانش طراحی و ساخت تنوعی از توربین های گازی کلاس جدید در مقیاس جهانی شده است.

«عباس علی آبادی» در مراسم امضای قرارداد نصب و راه اندازی توربین گاز با شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران در محل این شرکت افزود: توربین گازی یکی از افتخارآمیزترین ساخته دست بشر است که بیشترین خدمت را هم اینک به انسان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کاربرد توربین گازی را در هواپیماها، کشتی ها و تولید برق عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: اکنون با افتخار اعلام می کنیم که کشورمان هم در این زمینه(توربین گازی) صاحب فناوری شده است.

مدیرعامل مپنا افزود: ایران اکنون صاحب دانش برای طراحی تنوعی از توربین های گازی است و هر نیازی در کشور در این زمینه باشد قادر به تامین است.

علی آبادی گفت: این توربین ویژهMGT-۷۵  متناسب با شبکه برق کشورمان طراحی شده که برای توسعه و ارتقای این شبکه در آینده مناسب است.

مدیرعامل گروه صنعتی مپنا خاطرنشان ساخت: این توربین کاربرد یک شبه ندارد بلکه طراحی شده تا نیازهای آینده شبکه برق کشور را برآورده سازد.

وی افزود: این توربین قادر است راندمان نیروگاه های کشور را به ۶۰ درصد ارتقا دهد.

علی آبادی ادامه داد: توربین از نظر اندازه به گونه ای طراحی شده تا شبکه برق کشورمان را هنگام استفاده دستخوش نوسان نکند.

به گفته مدیرعامل گروه مپنا این توربین ضمن ارتقای راندمان نیروگاهی کم ترین نوسان را به شبکه برق تحمیل خواهد کرد.

وی با اشاره به مشخصات فنی این توربین گفت :علاوه بر ۲۲۰ مگاوات مقیاس حدود ۶۰ درصد نیز افزایش راندمان دارد و مهمترین ویژگی آن قابلیت مصرف هیدروژن است.

علی آبادی  ادامه داد: با توجه به اینکه این توربین در شهر تهران نصب می شود و حساسیت زیست محیطی در تهران زیاد است این توربین امکان این را دارد هیدروژن بسوزاند و خروجی محصولات احتراق آن گازهای گلخانه ای نباشد و بخار آب تولید کند که این مساله می تواند تاثیر مثبتی در محیط زیست شهر داشته باشد.

مدیرعامل مپنا افزود: این محصول داخلی بوده و با توجه به اینکه گردش مالی آن داخلی است به طورقطع ارزان تر از مدل خارجی است و برای کشور ارزآوری نیز در پی خواهد داشت.

وی افزود: به زودی این توربین را در بازار جهانی عرضه خواهیم کرد و بی‌شک استقبال خوبی از آن می‌شود.

مدیرعامل مپنا با بیان اینکه ما امروز یکی از صادر کنندگان توربین به دنیا هستیم و از این محل ارزآوری داریم گفت: این اولین نمونه ای است که قرارداد آن امضاء شده و مطمئن هستیم تا مقیاس ملی در بسیاری از صنایع از آن استفاده می شود .

وی در باره اینکه آیا توربین MGT-۷۵ امکان استفاده در پروژه های کشورهای عراق و سوریه را دارد توضیح داد: در حال حاضر در عراق از توربین MGT-۷۰ استفاده می‌شود و وضعیت سوخت در عراق اقتضاء می‌کند که از توربین که پایداری ایجاد می‌کند استفاده کنیم. تاکنون نیز رکورد خوبی را برجا گذاشته اند اما از توربین MGT-۷۵ بعد از این در دیگر نقاط دنیا استفاده خواهید کرد.

علی آبادی درباره مصرف آب این توربین گفت: یکی از ویژگی‌های نیروگاه جدید نسبت به نیروگاه‌های قدیم مصرف بسیار کم آب است که به گونه‌ای که مصرف آب این نیروگاه به یک دهم کاهش می‌یابد و قصد داریم این عدد را بیش از این نیز کاهش دهیم.

وی درباره نیروگاه‌های هیدروژن سوخت گفت: آنچه که مسلم است نه تنها ما بلکه دنیا در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر گام برداشته اما مکان تولید و محل مصرف آنها یکی نیست بنابراین نیاز به یک واسطه دارند که این انرژی را منتقل و از آن استفاده شود. روش های شیمیایی مثل باطری ها مقرون به صرفه نیست بنابراین دنیا به این سمت حرکت کرده که از هیدروژن استفاده کند.

برچسب ها: توربین ، مپنا ، کلاس جهانی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NXn

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: توربین مپنا کلاس جهانی توربین گازی علی آبادی شبکه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۹۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی جزو برترین‌ها باشد