Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها - کوثر کریمی: از ابتدای شیوع ویروس کرونا گروه‌های جهادی بسیاری ابتدا برای پشتیبانی کادر بهداشت و درمان نسبت به تولید ملزومات مبارزه با ویروس از جمله ماسک، الکل، و ژل ضدعفونی اقدام کردند ولی به تدریج و با خودکفایی در این زمینه کمک‌های گروه‌های جهادی نیز به سمت‌وسوی دیگری گرایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون گروه‌های جهادی از تولید فاصله گرفتند و به سمت گندزدایی اماکن مختلف، حضور در طرح‌های غربالگری، فعالیت به عنوان کمک پرستار، تأمین خوراکی‌های مقوی از جمله آب‌میوه و آب هویج برای توزیع میان بیماران و حتی غسل و کفن اموات کرونایی حرکت کردند.

در این میان اما برخی گروه‌های جهادی با تأسی از مکتب سردار شهید «قاسم سلیمانی» پا به عرصه فعالیت گذاشتند و این سردار را الگوی کاری خود می‌دانند.

سال که تحویل شد، لحظات و روزهای پس از سال‌تحویل هم در حال سپری شدن است ولی گویا بسیاری از اعضای گروه‌های جهادی حتی سال‌تحویل را در خانه و کنار خانواده خود نبوده‌اند.

اقداماتی که همه به صورت خودجوش و مردمی در حال انجام است و می‌توان آن را چند روزی تعطیل کرد ولی هیچ‌کدام از این نیروها خود را مستثنا از کادر بهداشت و درمان ندانستند و ترجیح دادند تا کنار بیماران کرونایی باشند.

هفت سال حضور در گروه‌های جهادی

لباس مخصوص (گان) را پوشیده، ماسک و شیلد بر دهان و صورت قرار داده و چکمه‌هایش را به پا کرد و از اتاق رختکن نیروهای جهادی بیرون آمد، «جلال جنادله» ۲۵ ساله با هفت سال سابقه فعالیت در گروه‌های جهادی اکنون از سوسنگرد به بیمارستان رازی اهواز آمده است تا به بیماران خدمت‌رسانی کند.

وی، سال تحویل نیز در بیمارستان بوده و هرچند ابتدای کار خانواده‌اش راضی نبودند ولی اکنون با این موضوع کنار آمده‌اند که پسرشان متعلق به تمام جامعه است و نمی‌توانند پسر خودشان را در خانه نگه دارند.

کمک به محرومان، انجام اقدامات عمرانی، محرومیت‌زدایی، کمک به سیل‌زدگان خوزستانی در سیل ۹۷ و ۹۸ و حالا هم کرونا و گندزدایی و همچنین پرستاری در بیمارستان از جمله فعالیت‌هایی هستند که جلال ۲۵ ساله در سال‌های اخیر انجام داده است.

وی خدمت به مردم و امیدواری و انگیزه داشتن از ریشه‌کن شدن این ویروس از خوزستان، کشور و جهان را از علل اصلی حضورش در بیمارستان رازی می‌داند و می‌گوید: این خدمات‌رسانی‌ها را وظیفه خود می‌دانیم و آن را در قالب کمک به پرستاران، بیماران، توزیع شیرینی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی انجام می‌دهیم.

این نیروی جهادی از صحبت با بیماران، همراه بیماران و کادر پزشکی و با هدف روحیه بخشی به آنها می‌گوید و از عموم مردم می‌خواهد که مراعات کنند و از بیماران مبتلا به کرونا عبرت بگیرند.

وی در آخر می‌گوید: مردم با استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهند تا واکسن به میزان کافی توزیع شود و بعد از واکسینه شدن جامعه از این ویروس مرگبار و خطرات آن عبور کنیم.

فدای مردم

دستکش‌هایش را به دست می‌کند، مشغول پچ‌پچ کردن با دوستش شده است تا هماهنگی‌های لازم را برای حضور در بخش‌های مختلف انجام دهند.

«یعقوب جوام» طلبه ۲۴ ساله‌ای است که مدرک کمک پرستاری دارد که از سال گذشته کار خود را با گروه‌های جهادی شروع کرد و مانند دوستش از سوسنگرد به بیمارستان رازی برای کمک‌رسانی آمده است.

وی سال گذشته که اوایل شیوع ویروس کرونا بود، در بخش کرونایی بیمارستان نفت سوسنگرد سه ماه فعالیت و خدمات‌رسانی داشته است و همچنین در تغسیل و تدفین بیماران کرونایی نیز حضور داشت.

جوام از خاطرات بسیار خود در این زمینه و حتی اقامه نماز برای اجساد کرونایی می‌گوید و اینکه اصلاً هیچ ترسی از انجام این کار نداشته است.

خانواده‌اش از ابتدا برای فعالیت‌هایش ممانعت کردند ولی جوام توانست که آنها را به این نبودن‌ها و حتی غیبت در ایام نوروز قانع کند.

وی می‌گوید: خانواده‌ام اکنون هم خبر ندارند که در بیمارستان رازی مشغول خدمات‌رسانی هستم ولی همیشه از آنها فقط می‌خواهم که فقط مرا دعا کنند تا خدمتگزاری بهتری را برای مردم داشته باشم.

جوام خود را فدایی مردم می‌داند و می‌گوید: برای خدمت به بیماران اینجا آمده‌ام و هر کاری را که بخواهند، برای آنها انجام می‌دهم ولی از عموم مردم درخواست دارم که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مراقب سلامتی خود باشند تا به این ویروس مبتلا نشوند.

بی‌خبری خانواده

شیلد را روی صورتش محکم می‌کند، دو ماسک بر دهان گذاشته و مشغول زمزمه دعا و شاید هم نجوا با حق‌تعالی است؛ بعد از درخواست برای مصاحبه روی صندلی می‌نشیند و با عجله به سوالات پاسخ می‌دهد که هرچه سریع‌تر به محل کار خود برگردد و خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی را در این شیفت آغاز کند.

«احمد سعدونی» طلبه ۳۱ ساله اهل اهواز که دختر یک سال و ۸ ماهه دارد ولی همسرش از حضورش در بیمارستان رازی خبر ندارد؛ سعدونی نیز از سال گذشته در تغسیل و تدفین اموات بوده و از ابتدای شیوع ویروس کرونا نیز با نیروهای جهادی فعالیت داشته است.

وی می‌گوید: در این یک سال همسرم به صورت کامل نمی‌داند که چه کارهایی در حوزه کرونا انجام می‌دهم و به صراحت از ماجرا خبر ندارد.

این طلبه جوان در پاسخ به اینکه «آیا از انجام غسل و تدفین اموات کرونایی نمی ترسد؟» یادآور می‌شود: ترس که هست ولی به هر حال این خدمات‌رسانی‌ها باید انجام شود؛ زیرا با این اعتقاد که مرگ آغاز زندگی دوباره است، پس هیچ تفاوتی ندارد که با کرونا و یا بی کرونا دچار مرگ شوم.

سعدونی، مردم را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی دعوت می‌کند و می‌گوید: اوایل کار ملزومات بهداشتی به اندازه کافی نبود و حتی بدون این تجهیزات نیز کار می‌کردیم و با اوضاع کنار می‌آمدیم ولی اکنون همه ملزومات بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا موجود است.

به گزارش خبرنگار مهر، گروه‌های جهادی سربازان بی‌نام و نشانی هستند که برای دفاع از حریم سلامت مردم به میدان آمدند و به اندازه کادر بهداشت و درمان در یک قدمی مرگ به خاطر ابتلاء به کرونا هستند؛ آنها به عنوان پرورش‌یافتگان مکتب جهادی و با الگوبرداری از سردار شهید قاسم سلیمانی نمی‌توانند دست روی دست بگذارند تا کرونا از کمبود نیروی مقابله با ویروس سوءاستفاده کند.

کد خبر 5174811

منبع: مهر

کلیدواژه: گروههای جهادی کمک رسانی کادر درمان اهواز ویروس کرونا ویروس کرونا نیمه شعبان شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه بوشهر خطبه های نماز جمعه امام زمان حضرت مهدی عج عکس استانها سانحه تصادف گرگان اردبیل تردد وسایل نقلیه مسافران نوروزی بیمارستان رازی گروه های جهادی ویروس کرونا خدمات رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه که فارس روایت کرده است، علاقه حاج قاسم به نوه‌ها باعث شده بود که کسی جرئت نداشته باشد در خانه حاجی چیزی به آن‌ها بگوید. گاهی که بچه‌ها حسابی شلوغ می‌کردند و زینب دعوایشان می‌کرد، می‌گفتند: «می‌ریم به بابا حاجی می‌گیما!» زینب هاج و واج به بقیه نگاه می‌کرد و می‌گفت: «ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه.» یک بار که در حسینیه امام خمینی(ره) بیت رهبری مراسم روضه بود، آن‌ها هم خانوادگی دعوت شدند. بچه‌ها کوچک بودند. ۵ـ۴ سالشان بیشتر نبود.

هر قدر عروس حاجی اصرار کرد که «بذارین من نیام. می‌ترسم این بچه‌ها خراب کاری کنن زشت بشه!» حاجی قبول نکرد. می‌گفت: «چه خراب کاری‌ای؟ خب بچه برای همین کارهاست دیگه. باید بذاری بچه بازی‌ش رو بکنه.» با اصرارهای حاجی، همگی با هم رفتند. روضه که تمام شد و شام آوردند، شیطنت بچه‌ها گل کرد. قورمه سبزی را با دست برداشته بودند و راه می‌رفتند و همه جا می‌ریختند. دیگر کسی حریف آن‌ها نمی‌شد.

زینب به خانمی که انتظامات آنجا بود، گفت: «لطفاً بچه‌ها رو دعوا کنین بگین بشینن.» خانم به مانیتور که تصویر حاج قاسم را کنار حضرت آقا نشان می‌داد، نگاهی انداخت و گفت: «آخه زینب خانوم! من جرئت نمی‌کنم دعواشون کنم.» زینب گفت: «خب خودم دارم می‌گم بهتون دعواشون کن، بلکه آروم بگیرن.» با اصرارهای زینب خانم، انتظامات به سمت عسل که نوه محبوب حاجی بود، رفت و گفت: «اگه اذیت کنی، دعوات می‌کنم‌ها!» عسل این را که شنید، یکی از ابروهایش را که بین خانواده معروف بود به ابروی سلیمانی، بالا داد و گفت: «اون آقایی که توی تلویزیون داره نشون می‌ده، بابا حاجی منه. می‌گم دعوات کنه‌ها!»زینب خشکش زد. با تعجب به زن داداشش نگاه کرد. هر دو از این حرف عسل هم خنده‌شان گرفته بود و هم متعجب شده بودند.

خانم که سعی می‌کرد جلوی خنده‌اش را بگیرد گفت: «تو رو خدا من رو با حاج قاسم در نندازین.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901128

دیگر خبرها

  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵