Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، نماینده دائم ایران در سازمان ملل می‌گوید اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه اقدامی زیانبار بوده و فقط بحران این کشور و رنج و اندوه مردم آن را که در حال حاضر از دشواری‌های دیگر بویژه شیوع کرونا نیز رنج می‌برند، طولانی‌تر می‌کند.   مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، در سخنرانی خود در نشست دوشنبه شورای امنیت در مورد وضعیت بشردوستانه سوریه، گفت: گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل در مورد خطر گرسنگی در سوریه در سال ۲۰۲۱، ضرورت و فوریت بسیج کمک‌های بین‌المللی برای رسیدگی به این چالش را مورد تأکید قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در حالی که ارائه کمک‌های بشردوستانه به افراد نیازمند ضرورت و اولویت بالایی دارد، ولی تداوم آن در دراز مدت به تنهایی مشکل را حل نمی‌کند و همچنین این اقدام نمی‌تواند جایگزین اقدامات اساسی شود که برای تضمین صلح، امنیت و ثبات پایدار در آن کشور حیاتی است.   در این راستا، وی تأکید کرد اولین و مهم‌ترین اقدام، تضمین حاکمیت کامل و تمامیت ارضی سوریه از طریق امحای تروریست‌ها، خروج نیروهای خارجی ناخوانده، پایان دادن به اشغال و تأمین امنیت مرزهای سوریه است. وی همچنین از تلاش برای بازسازی زیرساخت‌های حیاتی کشور، ایجاد شرایط مساعد جهت بازگشت پناهندگان و آوارگان و پیشرفت بیشتر در روند سیاسی به عنوان دیگر اقدامات ضروری یاد کرد.   تخت روانچی بار دیگر تأکید کرد بحران سوریه راه حل نظامی ندارد و تنها روش پایان آن، حل مسالمت‌آمیز این بحران در انطباق کامل با حقوق بین‌الملل است که البته در یک مدت کوتاه محقق نمی‌شود و به همین خاطر نباید پیشرفت در آن حوزه را به عنوان پیش شرطِ پیشرفت در سایر زمینه‌ها در نظر گرفت.   در همین چارچوب، نماینده کشورمان ضمن رد برخورد سیاسی با کمک‌های بشردوستانه و بازگشت پناهندگان و آوارگان، تأکید کرد در حالی که ده سال درگیری بر وضعیت اقتصادی سوریه تأثیر منفی گذاشته است، اثرات مخرب تحریم‌های یک‌جانبه در بدتر شدن بیشتر وضعیت اقتصاد این کشور نیز به طور کامل روشن است.   وی اضافه کرد اکنون کاملاً ً آشکار است که برخی کشورها اهدافی را که نتوانستند با استفاده از وسایل نظامی یا اهرم سیاسی در سوریه کسب کنند، قصد دارند از طریق اعمال تحریم‌ها به دست آورند؛
در حالی که استفاده از غذا و دارو به عنوان سلاح و به خطر انداختن امنیت غذایی یک ملت ناعادلانه و غیرقابل قبول است.   تخت روانچی تأکید کرد هدف تحریم‌ها مجازات جمعی یک ملت بوده و از نظر حقوقی نقض آشکار اهداف و اصول سازمان ملل است و به همین دلیل باید فوراً برچیده شود.   نماینده دائم کشورمان همچنین تأکید کرد حل درازمدت بحران بشردوستانه کنونی سوریه مستلزم پایان دادن به درگیری، تضمین حاکمیت کامل و تمامیت ارضی سوریه، رفع تحریم‌های یک‌جانبه اجتناب از برخورد سیاسی با موضوعات بشردوستانه مانند بازسازی و بازگشت پناهندگان و آوارگان است.   تخت روانچی در پایان بر تعهد ایران به حل سیاسی این بحران و حمایت از مردم و دولت سوریه برای تضمین وحدت و تمامیت ارضی کشورشان تأکید کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تخت روانچی نماینده دائم ایران تحریم سازمان ملل تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه

پس از اینکه آمریکا اعلام کرد هیچ یک از نیروهای زمینی خود را به غزه اعزام نخواهد کرد، رسانه انگلیس تلگراف نوشت احتمالا نیروهای انگلیسی جهت آنچه «کمک‌رسانی در ارسال محموله‌های بشردوستانه به غزه» خوانده شده، در این باریکه مستقر خواهند شد.

به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد نظامی آمریکا روز جمعه مدعی شد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ساخت اسکله موقت در نوار ساحلی غزه را جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق کشتی به این باریکه آغاز کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به نقل از این مقام ارشد نظامی گزارش کرد که ظاهرا ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا از اوایل ماه آینده میلادی آغاز خواهد شد.

ایالات متحده پیشتر گفته بود که یک «طرف سوم»، مسئول رانندگی کامیون‌ها در امتداد یک مسیر به سمت ساحل خواهد بود؛ مسئولیتی که طبق آنچه تلویزیون بی‌بی‌سی گزارش کرده است، می‌تواند توسط نیروهای انگلیسی ایفا شود.

البته بی‌بی‌سی گزارش داد که هنوز هیچ تصمیمی توسط دولت انگیس رسما اعلام نشده و «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس هم آن را هنوز مطرح نکرده است.

«گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس گفت: «بسیار حیاتی است که مسیرهای بیشتری را برای رسیدن کمک‌های بشردوستانه حیاتی به مردم غزه ایجاد کنیم و بریتانیا هم نقش پیشرویی را در ارائه کمک‌ها ایفا می‌کند.»

مقام آمریکایی مذکور گفته است: «حجم کمک‌های بشردوستانه‌ برای غزه از مسیر دریایی حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاخ سفید: اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • کاخ سفید : اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • تأکید مجدد السیسی بر ضرورت آتش بس و ارسال کمک های بشردوستانه به غزه
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • قبرس ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را از سر گرفت
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند