Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@13:11:21 GMT

پیگیری مشکلات واحدهای در تملک بانک‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۰۵۵۷

پیگیری مشکلات واحدهای در تملک بانک‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن درویشیان صبح سه‌شنبه در نشست با فعالان شهرک صنعتی شماره دو خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: مشکلاتی که در حوزه واحدهای تولیدی است دو بخش است، بخشی ملی است و مربوط به دستگاه‌های ملی و برخی هم قوانینی است که باید اصلاح شود.

پیگیری مشکلات واحدهای در تملک بانک‌ها

وی با تاکید بر اینکه همانطور که مقام معظم رهبری شعار سال را «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامیدند، موانع را ما هم شناسایی کرده‌ایم که مربوط به قوانین و مقررات است گفت: در این راستا باید با اولویت نسبت به آن قوانینی که بیشتر مورد اطلاع است از طریق مجلس اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: بخشی هم استانی و مدیریتی است.

حجت الاسلام درویشیان با تاکید بر اینکه می‌شود جلساتی را گذاشت و با هماهنگی بین بخشی در استان و با اراده، برخی مشکلاتی که نیاز با قانون و مصوبه ندارد را حل کرد افزود: یکی از آن موضوعات واحدهای در تملک بودن بانک‌ها است که در کل کشور احصا شده و به استان‌ها گفته‌ایم که پیگیری کنند.

وی بیان داشت: باید سعی شود که این مشکلات حل و بخشی که مربوط به مرکز است منعکس شود تا پیگیری کنیم، بانک‌ها هم آمادگی اعاده واحدهای تملک شده را دارند، تعدادی را هم پس داده‌اند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه کسانی که بدهی به بانک‌ها دارند، پیگیری شود و قبل از اینکه بخواهد در مرجع قضائی مورد بررسی قرار گیرد همکاران ما بررسی کنند و بانک‌ها سودهای مازدا محاسبه شده را اصلاح کنند.

رفع مشکل بیکاری لرستان با احیای واحدهای تعطیل

حجت الاسلام درویشیان با بیان اینکه برخی از واحدهای تملک شده به دلیل عدم پرداخت به موقع اقساط تسهیلات است، ادامه داد: سودهای محاسبه شده قانونی است، باید فکری شود یا استمهال شود یا به شکلی مجدد تسهیلاتی در اختیار بگیرند تا از تملک خارج شوند.

وی افزود: بانک‌ها اداره کننده خوبی برای واحدهای تولیدی نیستند، کار بانک کار پولی و بانکی است، خودشان هم مدعی هستند دنبال تملک نیستند، اما عدم پرداخت بدهی باعث تملک شده که بر اساس قانون هم ظرف سه سال باید واگذار کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه پیگیری مشکلات واحدها به طور جدی در برنامه سازمان بازرسی است گفت: لرستان با همه ظرفیت‌های خوبی که در حوزه صنعت و کشاورزی دارد اما بیکاری بالایی دارد.

حجت الاسلام درویشیان ادامه داد: لرستان تقریباً اولین استان از نظر نرخ بیکاری است، در حالی که در حوزه ظرفیت‌های منابع آبی، استان سوم است، اگر ظرفیت‌های صنعتی که دارد فعال شود و واحدهای بزرگ صنعتی که تعطیل با نیمه تعطیل هستند، مشکلاتشان حل شود بخش زیادی از مشکلات اشتغال استان حل خواهد شد.

عدم اجرای قانون مورد پیگیری قرار می‌گیرد

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: بر حسب منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلان قوه قضائیه، یکی از دستورات و اولویت‌های کاری خود را حمایت از تولید، کارآفرینی و افزایش اشتغال قرار داده‌ایم، در حد اختیارات و وظایفی که داریم می‌توانیم کار کنیم و بخش عمده‌ای مربوط به حوزه اجرا است.

حجت الاسلام درویشیان ادامه داد: اگر قوانین به موقع و درست اجرا شود بسیاری از مشکلات را نخواهیم داشت، عدم اجرای قانون به عنوان یک ترک فعل مورد پیگیری و پیگرد قرار می‌گیرد، نسبت به هر دستگاهی که باشد.

وی بیان داشت: امیدواریم موانع تولید و سرمایه گذاری را امسال به حداقل ممکن برسانیم، اینکه رهبری سال‌ها است که شعار را در حوزه اقتصادی تعیین کردند و امسال به صورت ویژه مانع زدایی را مطرح کردند، نشان می‌دهد مانع‌هایی وجود دارد که تولید هنوز آن گونه که باید رونق پیدا نکرده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: بخشی از موانع مربوط به قوانین است و بخشی هم مربوط به عدم هماهنگی و همکاری و جدیت در رفع مشکلات واحدها است.

کد خبر 5177811

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری حسن درویشیان سازمان بازرسی کل کشور خرم آباد ویروس کرونا نیمه شعبان شیوع کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه امام زمان حضرت مهدی عج عکس استانها تردد وسایل نقلیه گرگان اردبیل سانحه تصادف مسافران نوروزی رئیس سازمان بازرسی کل کشور حجت الاسلام درویشیان بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بیگلریان بعدازظهر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران به جمعیت ۱۱ هزار نفری شهر اشاره و اضافه کرد: این درحالی که شمار جمعیت شناور آن بیش از این میزان است.

وی نداشتن طرح هادی را مهمترین مشکل شهر بیان کرد و گفت: از سال ۱۳۹۶ تهیه طرح هادی در دستور کار قرار گرفت و ۸۴۰ هکتار محدوده شهری درنظر گرفته شده است.

وی با عنوان این که ۶۱۷ هکتار مربوط به طرح‌های ۱۳ روستای منطقه است، گفت: بازنگری و تصویب این طرح سال‌های سال در دستور کار قرار دارد.

بیگلریان ترافیک هسته مرکزی شهر را از دیگر دغدغه‌ها برشمرد و گفت: به عنوان شورا و شهرداری کار تملک واحدهای تجاری در مسیر را انجام دادیم و امسال نیز هشت دهنه مغازه تملک می‌شود.

رئیس شورای شهر هچیرود گفت: برای ساخت پل مرکزی شهر نیازمند اعتبار هستیم و پیگیری‌های زیادی برای تحقق آن انجام دادیم.

وی با اشاره به پروژه‌های ساحلی در ساحل کیاکلا، دوجمان و مرکز شهر اشاره و اضافه کرد: اجرای دیواره سنگی برای ساخت بوستان و فضای سبز صورت گرفته است.

وی پیاده راه سلامت مدبون را از دیگر طرح‌ها ذکر کرد و گفت: این پیاده راه به طول ۲.۵ کیلومتر اجرا می‌شود و در این راستا قراردادی با آب منطقه‌ای استان داشتیم و حریم آن را به مدت ۱۰ سال اجاره کردیم و این پروژه در قالب چهار فاز انجام می‌شود.

بیگلریان با اظهار این که در حال تملک دو هزار مترمربع زمین آتش نشانی شهرداری هستیم، استیجاری بودن شهرداری را از جمله مشکلات ذکر کرد و گفت: برای نجات شهر هچیرود نیازمند ایجاد دو راه دسترسی هستیم و باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس شورای شهر هچیرود راه دسترسی ۲۴ متری سالار را از جمله طرح‌های برای گره گشایی ترافیک بیان کرد و گفت: در سال جاری در زمینه تملک املاک واقع در مسیر خیابان‌ها و طرح‌های عمرانی چهار پروژه با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان تعریف شده است.

وی گفت: در زمینه هدایت آب‌های سطحی، لایروبی انهار و رودخانه و غیره ۴۳ پروژه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان طراحی شده است و برای احداث پارک‌ها، میادین، فضای سبز، نصب المان، مبلمان شهری، زیباسازی شهری و غیره نیز ۲۷ پروژه با ۲۷ میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته است.

وی شمار پروژه‌های عمرانی شهرداری را ۱۲۳ پروژه با اعتبار ۴۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بودجه شهرداری در سال جاری ۵۹۴ میلیارد تومان است.

کد خبر 6090130

دیگر خبرها

  • ۱۲۳ پروژه عمرانی در شهر هچیرود طراحی شده است
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • استاندار لرستان: عملکرد بانک‌های استان مطلوب نیست
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • آغاز به کار همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران
  • پیگیری مشکلات فاضلاب منطقه ۲۲ تهران
  • مشکلات کانال‌های آبیاری و زهکشی نخیلات آبپخش پیگیری می شود