Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام درویشیان با بیان اینکه مشکلات مجتمع فولاد لرستان پیگیری می‌شود، این مجتمع قابلت ارتقاء و توسعه دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین «حسن درویشیان» صبح امروز (10 فروردین) در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی خرم‌آباد و مجتمع فولاد در جمع خبرنگاران، اظهارداشت: یکی از واحدهای فولاد استان تولید ورق در استان است که مشکلاتی داشت، که تلاش می شود مشکلات این مجتمع درراستای برطرف شدن پی گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: اگر مشکلات واحد تولیدی مجتمع فولاد لرستان برطرف شود، این واحد تولیدی قابلیت توسعه دارد.

 

وی بیان کرد: وضعیت تسهیلات ارائه شده به واحد های تولیدی و مجوزهای لازم برای توسعه از جمله مشکلات واحدهای فولاد استان لرستان است.

 

حجت الاسلام درویشیان خاطرنشان کرد: اگراین مشکلات فرا روی تولید استان بویژه واحدهای فولادت برطرف شود، مجتمع فولاد استان لرستان  ظرفیت افزایش تا 400 نفر اشتغال را دارد در حالی که هم اکنون حدود 60 نفر در این مجتمع اشتغال دارند.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه اظهار کرد: مسئولان مجتمع فولاد لرستان هم برای تولید ورق و هم برای تولید مواد اولیه که باز امکانش در استان هست مجوزه های را اخذ کرده اند.

 

وی افزود: برخی اقدامات باقی مانده است که تلاش می شود با پیگیری و بررسی مشکلات فرا روی توسعه این مجتمع  در حد وظایف و توانی که داریم، در راستای رفع مشکلات فرا روی این مجتمع اقدام شود.

 

نرخ بیکاری در لرستان نسبت به دیگر استان ها بالاست

 

حجت الاسلام درویشیان با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در لرستان نسبت به استان‌های دیگر بالا است، خاطرنشان کرد: باتوجه به ظرفیت های خوب این منطقه باید برای افزایش اشتغال تلاش شود.

 

وی با اشاره به اینکه تعدادی از واحدهای صنعتی و تولیدی استان تعطیل یا نیمه تعطیل هستند، بیان کرد: برخی از واحدها به اندازه ظرفیت فعال نیست که باید همه برای برطرف کردن مشکلات کمک کنند.

 

حجت الاسلام درویشیان اظهار کرد: قوه قضاییه و سازمان بازرسی هر آنچه که در توان دارد در این زمینه بکار می‌گیرد و با توجه به منویات مقام معظم رهبری و شعار سال، در این خصوص تلاش جدی دارد.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: از اولویت‌های اصلی قوه قضاییه و سازمان بازرسی، پیگیری رفع موانع تولید است.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجتمع فولاد تولید اشتغال حجت الاسلام درویشیان مجتمع فولاد لرستان سازمان بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر