Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرنوش رافعی گفت: انسان موجودی اجتماعی است و با توجه به دوری و فاصله گرفتن در دوران بیماری کرونا و احساس کمبود ارتباطات انسانی اثرات منفی خود را بر روی افراد زیادی گذاشته است.   این روانشناس بیان کرد: میل به ارتباطات عامل بسیار قوی است که می تواند باعث نادیده گرفتن خطر ابتلا به بیماری شود. همانطور که در گزارشات بهداشتی هم، دورهمی ها از عوامل اصلی انتشار بیماری ذکر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به دلیل قدرت سرایت بالای این بیماری و دوری افراد از بیماران مبتلا، ممکن است مبتلایان بیماری خود را پنهان کرده و همانند افراد سالم با دیگران معاشرت کنند، این موضوع بدون شک به انتشار بیشتر بیماری منجر خواهد شد. البته دلیل این رفتار را می توان به خودخواهی افراد نیز نسبت داد.   این روانشناس کشنده بودن بیماری، مرموز و ناشناخته بودن آن و نیز ابتلا و یا احیانا مرگ و میر اطرافیان را از دلایل شیوع این اختلالات ذکر و تاکید کرد: یکی از اختلالاتی که هم اکنون با آن روبرو هستیم اضطراب است که به شکل فزاینده ای در جامعه در حال گسترش است.   رافعی ادامه داد: در دوران پساکرونا علاوه بر اضطراب باید در جامعه شاهد مسایل دیگری از جمله افسردگی به دلیل تعاملات اجتماعی پایین و کاهش فعالیت های شادی بخش و انرژی زا، وسواس به دلیل افراط در شست و شو و ضد عفونی کردن و درگیری فکری با مسایل مرتبط با بیماری نیز خواهیم بود که از امروز باید برای جلوگیری از این مسائل در جامعه فکری اندیشیده شود.   رافعی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به از راه رسیدن سال نو و شروع تعطیلات نوروزی اظهار داشت: سال نو و تعطیلات نوروزی پیش رو است. هم به دلیل رعایت آداب و سنن و هم به دلیل نیاز به برقراری ارتباط و دیدار دوستان و آشنایان میزان دید و بازدید ها و دورهمی ها ممکن است افزایش یابد.   وی ادامه داد: باید بگویم این دورهمی ها و دید و بازدیدهای دوستانه و خانوادگی از منابع مهم انتشار و سرایت بیماری است. به همین دلیل توصیه اکید بر این است که مردم از این کار خودداری کرده و از روش های جایگزین مانند ارتباطات صوتی و تصویری برای دیدار دوستان و آشنایان و تبریک سال نو استفاده  کنند.   این روان درمانگر اضافه کرد: چنانچه به هر دلیلی دید و بازدید اتفاق افتد باید با کمترین تعداد ممکن و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از قبیل استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی و در محیطی با فضای کافی و دارای تهویه و جریان هوای آزاد انجام شود.   وی گفت: اما باز توصیه بر عدم  دید و بازدید ها است. از روش های جایگزین می توان به دیدار در فضا های باز مانند پارک ها همراه با رعایت پروکل های بهداشتی کرونا اشاره کرد.
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: روانشناس حوزه سلامت بیماری های روان تنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه

علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

tags # یارانه سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • پیش بینی بارش رگبار باران در استان یزد
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود