Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم با انتشار مقاله‌ای در شماره امروز (سه شنبه) روزنامه «رای الیوم» چاپ لندن نوشت که این سند همکاری به ایران امکان می‌دهد تا بیش از پیش از محور مقاومت حمایت به عمل آورد و با حضور آمریکا و توسعه طلبی رژیم صهیونیستی مقابله کند و در منطقه به ویژه در میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس همپیمان آمریکا و رژیم صهیونیستی، تغییرات مثبتی به وجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نویسنده فلسطینی با اشاره به امضای سند همکاری‌های تجاری و راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین در روز شنبه توسط وزیران خارجه دو کشور پس از ۵ سال مذاکره، از آن به عنوان  «یک چالش سیاسی و اقتصادی و ضربه‌ای بر پیکر دشمنان دو کشور به ویژه آمریکا» نام برد و خاطرنشان کرد: آمریکا از زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی در ایران در سال ۱۳۵۷ تا کنون این کشور را محاصره اقتصادی کرده و علیه آن تحریم‌های سنگینی اعمال کرده است.

به نوشته کاظم، «وانگ یی إن» وزیر خارجه چین از رابطه کشورش با ایران به عنوان یک «رابطه دائمی و راهبردی» نام برد که تحت تاثیر "وضعیت موجود" قرار نمی‌گیرد. وی همچنین ایران را در «سطح منطقه‌ای و بین‌المللی به عنوان یک کشور بزرگ و موزون» توصیف کرد و گفت: ایران همانند برخی از کشورها نیست که با یک مکالمه تلفنی مواضع خود را تغییر می‌دهند.

کاظم ناصر معتقد است که سند همکاری مزبور برای اقتصاد ایران و چین «پیامدهای مثبت مهمی» به همراه دارد و به تهران این امکان را می‌دهد تا با کشور بزرگی همچون چین شریک شود.

وی با استناد به گزارش‌های انتشار یافته توضیح داد: پکن ۲۸۰ میلیارد دلار در صنعت نفت و گاز و ۱۲۰ میلیارد دلار در بخش حمل و نقل و تاسیسات زیربنایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران سرمایه‌گذاری خواهد کرد . این مبادلات گسترده تجاری به ایران این امکان را خواهد بخشید تا بتواند با محاصره اقتصادی، فناوری و سیاسی آمریکا مقابله کند و بخش عمده‌ای از فناوری‌های پیشرفته و تسلیحات مدرن و مایحتاج عمومی مورد نیاز خود را تامین نماید و صدور نفت به چین را به مدت ۲۵ سال تضمین کند.

۱۴۸۷

برچسب‌ها چین ایالات متحده آمریکا ایران رژیم صهیونیستی پکن پروندهٔ خبری سند جامع همکاری‌های ایران و چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا ایران چین ایالات متحده آمریکا ایران رژیم صهیونیستی پکن اخبار کنکور ایران و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۱۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است