Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@23:33:54 GMT

خسارت کرونا به استان های گردشگر پذیر بسیار زیاد است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۲۵۹۹

خسارت کرونا به استان های گردشگر پذیر بسیار زیاد است

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی پیش از ظهر سه شنبه در دیدار با استاندار گیلان توجه مسئولان گیلان به مأموریت‌های این وزارتخانه را از مهمترین عوامل موفقیت این استان در این بخش عنوان کرد و گفت: کسب رتبه دوم در حوزه گردشگری، رتبه سوم در صنایع دستی و رتبه چهارم در بخش میراث فرهنگی توسط استان گیلان نشان از تلاش‌ها و اهتمام صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد واحدی با اشاره به خسارت‌های سنگین کرونا به حوزه گردشگری به ویژه در استان‌های گردشگر پذیر، اظهار کرد: با توجه به مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر سفر به استان‌های کم خطر از هموطنان می‌خواهیم رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

ضرورت توجه به تکمیل پروژه‌های گردشگری در گیلان

استاندار گیلان نیز در این دیدار به آسیب‌های وارده به بخش‌های مختلف جامعه، اقتصاد و معیشت به ویژه حوزه گردشگری در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: امیدواریم با مهار بیماری، رعایت پروتکل‌ها و تزریق واکسن شاهد بازگشایی کامل مشاغل به ویژه در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشیم.

ارسلان زارع با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های متعدد گیلان در سه حوزه مأموریتی این وزارتخانه اشاره و اضافه کرد: مردم گیلان قبل و بعد از اسلام و در دوره معاصر همواره در فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی، مذهبی و اقتصادی اثرگذار بوده‌اند که آثار تاریخی برجای مانده از دوران مختلف، گواه این مدعا است.

استاندار گیلان تکمیل زیرساخت‌ها و سرمایه‌های موجود در استان، ثبت ملی و جهانی آثار تاریخی و صیانت و حفاظت از آنها را در ارتباط بیشتر با جامعه جهانی به ویژه گردشگران بسیار مؤثر دانست و افزود: تلاش شده در بهره گیری از مواهب طبیعی و خدادادی بی نظیر گیلان با شناسایی بیشتر ظرفیت‌ها و معرفی به سرمایه گذاران گام برداشته شود.

وی با بیان اینکه در برخی از روستاهای گیلان بیش از ۵۰ درصد اشتغال ساکنان مربوط به بخش صنایع دستی است، ثبت جهانی چادر شب بافی قاسم آباد رودسر با حمایت‌های ملی و استانی را یکی از اقدام‌های مؤثر صورت گرفته عنوان کرد و گفت: این اقدام علاوه بر اینکه مایه مباهات و افتخار برای گیلانیان است؛ موجب استقبال و ابراز علاقمندی مردم در نقاط مختلف کشور و دنیا شده است.

زارع بر ضرورت تلاش مضاعف برای رفع موانع ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله تأکید کرد و ادامه داد: طرح جامع میراث فرهنگی محور اجرای هر پروژه در این منطقه قرار گرفته چراکه این شهرک تاریخی منطقه‌ای ارزشمند برای جذب گردشگر خارجی محسوب می‌شود و نیازمند حمایت‌های ملی است.

کد خبر 5177935

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری ویروس کرونا ارسلان زارع ویروس کرونا نیمه شعبان شیوع کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه امام زمان حضرت مهدی عج سانحه تصادف عکس استانها گرگان تردد وسایل نقلیه اردبیل مسافران نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید محمد رستگاری در حاشیه بازدید اصحاب رسانه استان با اشاره به بهسازی و آماده‌سازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج افزود: آنچه روستای تاریخی فهرج را منحصربه‌فرد کرده، وجود مسجد کهن و قدیمی‌ترین مسجد کشور، بافت تاریخی ارزشمند و بسیاری از ویژگی‌های دیگری است که از حیث میراث‌فرهنگی آن را ارزشمند کرده است.


وی ادامه داد: به‌عنوان یکی از هشت روستای منتخب کشور برای قرارگرفتن در لیست برترین دهکده‌های گردشگری دنیا، این روستا نیز مطرح است و این انتخاب از سوی سازمان گردشگری جهانی اتفاق خواهد افتاد و پرونده تهیه‌شده برای انتخاب این روستای تاریخی به‌عنوان بهترین دهکده گردشگری به وزارت میراث‌فرهنگی آماده و این پرونده تا دوشنبه آینده برای ارائه به سازمان جهانی گردشگری باید نهایی شود.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد خاطرنشان کرد: باتوجه‌به اعلامی که انجام شده است عزمی در روستا شکل گرفت و اهالی روستا، استانداری و مجموعه دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای بازسازی و نوسازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج تلاش کردند و این اقدام ارزشمند انجام شد.


وی تصریح کرد: زمینه دسترس‌پذیری آسان برای افراد دارای معلولیت، مرمت بنا‌های تاریخی، کاه‌گل معابر، احداث سرویس‌های بهداشتی استاندارد و نصب تابلو‌های بین‌المللی در روستا از جمله اقدامات عمرانی است که در فهرج در حال انجام است.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد اضافه کرد: ۲۵۰ متر طول مسیر گردشگری روستا با اضافه‌کردن کف‌سازی و بدنه‌سازی در قالب مشارکت نهاد‌های مختلف در حال انجام است و دستگاه‌های مختلفی دست‌به‌دست هم داده‌اند تا بتوانیم در یک بازه زمانی فشرده اقداماتی که شاید سال‌ها خلأ آن در روستای فهرج وجود داشته را انجام دهیم.


رستگاری با اشاره به اینکه رویداد‌ها و آداب‌ورسوم فهرج نیز باید معرفی شود، افزود: امیدواریم با شاخصه‌هایی که معرفی‌شده، همتی که انجام شده و محتوایی که تهیه می‌شود، روستای فهرج بتواند امتیازات لازم را کسب کند تا این اتفاق مهم برای کشور با معرفی فهرج به‌عنوان یکی از روستا‌های برتر گردشگری دنیا رخ دهد.


وی اظهار کرد: خوشبختانه همه ظرفیت‌های لازم برای انتخاب روستای تاریخی فهرج وجود دارد و از بین دو هزار روستا به‌عنوان دومین روستا در کشور توسط میراث‌فرهنگی مورد موافقت قرار گرفت تا اقدامات لازم انجام‌شده و پرونده این روستا به سازمان جهانی گردشگری ارسال شود.

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • خسارت آتش سوزی در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت - گیلان
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز