Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@18:49:18 GMT

شناسایی ۱۰۰۰ مبتلا به کرونا طی یک روز در فارس/ کاهش سن ابتلا

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۴۷۲۴

شناسایی ۱۰۰۰ مبتلا به کرونا طی یک روز در فارس/ کاهش سن ابتلا

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهرزاد لطفی بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: با افزایش قابل توجه ورودی به بیمارستان‌ها در روزهای اخیر، شاهد تکمیل ظرفیت‌های پیش بینی شده، به ویژه در دو بیمارستان بزرگ شیراز هستیم و این در حالیست که در سطح جامعه، با کاهش توجه عمومی نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی مواجهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: متأسفانه مشاهدات تیم‌های سلامت استان در روزهای اخیر حاکی از آن است که اغلب موارد ابتلاء به صورت خوشه‌های خانوادگی بوده و همین امر ضرورت توجه تمامی خانواده‌ها به پرهیز از دورهمی در این ایام را ضروری می‌سازد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن اشاره به پیامدهای منفی اینگونه سهل انگاری‌های عمومی در افزایش موارد مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته و بیمارستان‌های استان طی روزهای اخیر که بحرانی جدید را به وجود آورده است؛ بی توجهی به خطر سفرهای غیرضروری را نیز در ایجاد این شرایط مؤثر خواند.

دیگر هشدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پایین آمدن سن ابتلاء در جامعه بود که در این زمینه اظهار کرد: با وجود توصیه‌های پزشکی مبنی بر تهدید کرونا برای تمامی سنین؛ برخی جوانان و نوجوانان، این توصیه را جدی نگرفته و همین امر منجر به افزایش موارد ابتلاء در این گروه سنی شده است.

دکتر لطفی تاکید کرد: با وجود ایام تعطیلات نوروزی و آداب و آئین‌های هر ساله مردم در این ایام، اکنون در شرایط ویژه ای قرار داریم که موضوع سلامت عمومی در اولویت بوده و امید است مردم استان نیز به این حساسیت که سبب حفظ سلامت خود و عزیزانشان می‌شود، توجه داشته باشند.

او ادامه داد: تیم‌های مدافع سلامت استان در استمرار بیش از یک سال خدمت جانانه در سنگر مبارزه با کرونا ویروس، ایام تعطیلات نوروز امسال را نیز مانند سال گذشته، در عرصه‌های بهداشتی، درمانی و پشتیبانی سلامت سپری کردند و ضمن قدردانی از این تلاش‌ها، امیدوارم با آگاهی و توجه مردم به شرایط ویژه کنونی که با آن مواجهیم و همچنین مشاهده مواردی از ابتلاء به کرونای انگلیسی در استان، فشار مضاعفی به تیم‌های سلامت تحمیل نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: در کنار تلاش شبانه روزی مدافعان سلامت، تنها مشارکت و توجه مردم به بحرانی بودن شرایط کنونی، با پرهیز از ساده انگاری‌هایی نظیر برگزاری دورهمی های خانوادگی، می‌تواند در بهبود شرایط موجود مؤثر باشد.

دکتر لطفی اظهار کرد: استفاده جدی از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی از دیگران و پرهیز از دورهمی و تجمعات، همچنان مهم‌ترین توصیه‌های دست اندرکاران حوزه سلامت برای پیشگیری از ابتلای خود و عزیزانمان به این بیماری است.

کد خبر 5178161

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز ویروس کرونا نیمه شعبان شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه بوشهر خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف امام زمان حضرت مهدی عج عکس استانها تردد وسایل نقلیه گرگان اردبیل خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل دارند، در مقایسه با مردانی که کمترین میزان سبزیجات را در برنامه غذایی خود مصرف می‌کنند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان قرار دارند و خطر عود بیماری ۵۳ درصد در آن‌ها کمتر است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آن‌ها است.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی، چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذا‌های سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی