Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-ستاد مردمی دعوت از سعید جلیلیبرای حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1400 با انتشار بیانیه‌ای اعلام موجودیت کرد.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری آریا؛ هر چه به انتخابات 1400 نزدیک تر می شویم،‌ تعداد کاندیداهای بیشتری اعلام حضور می کنند. هر چند حضور نامزدها در انتخابات منوط به تایید از سوی شورای نگهبان است اما تعدد کاندیداها را برای انتخابات آتی شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شنیده ها حاکی از آن است که رئیسی(رئیس قوه قضاییه) مهمترین گزینه جریان اصولگرا و سیدحسن خمینی از گزینه های اصلاح طلبان برای انتخابات 1400 از حضور در این رقابت امتناع کردند.
در ادامه این گزارش جزییات و آخرین خبرهای انتخاباتی 1400 منتشر شده در رسانه ها را می خوانید؛

اعلام کاندیداتوری محمد عباسی
محمد عباسی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری 1400 اعلام امادگی کرد.
پیرو اعلام حمایت و دعوت‌های مردمی و اقشار مختلف شامل فرهنگیان، ورزشکاران، بنیادهای توسعه کارآفرینی و تعاون، تعاونگران و اساتید و نخبگان دانشگاه‌های مختلف کشور در اعلام حمایت‌های جداگانه برای حمایت از حضور دکتر محمد عباسی به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 1400، به نقل از اعلام منابع آگاه، ایشان رسماً کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 اعلام نمود.
برخی از سوابق محمد عباسی که می‌توان آن را نام‌برد؛
-عضو هیات علمی و ریاست دانشگاه
-نماینده مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون تلفیق

رئیسی می آید؟
اخیرا دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی روایتی از جلسه روز گذشته دانشجویان با رئیس قوه قضائیه را منتشر کرده است.
محمدپور، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی به پاسخ آیت الله رئیسی به حضور احتمالی‌اش در عرصه رقابت‌های انتخاباتی اشاره کرده و می گوید از ایشان خواستیم درمورد احتمال حضورشان در انتخابات 1400 توضیح دهند که با قدرت گفتند: «من به چیزی غیر از قوه قضائیه فکر نمی‌کنم.»

نامزدی لاریجانی برای انتخابات 1400 و اما و اگرها...
کاندیداتوری و شانس لاریجانی در انتخابات آتی به دلایل مختلف محتمل‌تر از قبل است.
علی لاریجانی رئیس پیشین مجلس از مدت‌ها قبل یک کاندیدای احتمالی به حساب آمده است، به خصوص بعد از انتخابات سال 98 و عدم کاندیداتوری او. برخی از کارشناسان در آن مقطع زمانی این اقدام لاریجانی را اقدامی هوشمندانه با توجه به وضعیت سیاسی خود و تلاشی برای ریکاوری نامیدند، برخی دیگر اما کناره‌گیری وی از جایگاه تثبیت شده خود در بهارستان را ناشی از سودای پاستور دانستند.
در باره شانس موفقیت، میزان محبوبیت و احتمال رای‌آوری لاریجانی بحث‌های متعددی شد و اغلب صاحب نظران در عرصه سیاست تاکید کردند که لاریجانی به خاطر مواضع سیاسی خود خاصه در سال‌های اخیر نمی‌تواند روی حمایت جریان اصولگرا حساب کند. در عین حال حرف از ائتلاف وی با اصلاح‌طلبان بود و مواضع برخی از احزاب این جریان مثل کارگزاران نیز این گمانه را تقویت می‌کرد.

 دعوت از سعید جلیلی برای حضور در انتخابات 1400
ستاد مردمی دعوت از سعید جلیلیبرای حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1400 با انتشار بیانیه‌ای اعلام موجودیت کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
کشور در دهه پنجم انقلاب اسلامی با وجود پیشرفت‌ها در حوزه‌های مختلف، با حجم گسترده ناکارآمدی‌های حاصل از موتور خسته نهاد دولت، گره زدن همه مشکلات به خارج از جانب غرب‌گرایان، ممانعت محافظه‌کاران و پدرخوانده‌ها از تغییر، نابرابری و تبعیض در فرصت‌ها و امکانات و بی‌توجهی به مردم مواجه است که امکان ایجاد ضرر برای همه و سود عده‌ای معدود از سرمایه‌سالاران، مفسدان، دلالان، رانتخواران، وارداتچی‌ها، خام‌فروشان و… را فراهم آورده و موجب نارضایتی قشرهای مختلف مردم شده است.
اشرافیتِ سرمایه‌سالارِ غرب‌گرا از سویی با زمینه‌سازی برای سرمایه‌داری، تبعیض و فشار به مردم و از سوی دیگر با انفعال و تسلیم و گره زدن همه مشکلات به غرب، معطل کردن بخش عمده‌ای از ظرفیت‌ها و تعویق اصلاحات ضروری داخلی، این ناکارآمدی‌ها را تعمیق کرده است. مهمترین عامل بحران فعلی در اداره کشور و زندگی مردم، مسیر اشتباه و محاسبات غلطِ مبتنی بر اعتماد به دشمن است که در فرایند منتهی به برجام نمود یافت و در طول دهه گذشته به تعطیلی تولید، بحران معیشت و کوچک شدن سفره مردم، تعمیق تبعیض و بحران اقتصادی انجامیده است.
از سوی دیگر فرصت‌ها و ظرفیت‌های بر زمین مانده داخلی و خارجی زیادی موجود است که مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. با وجود تلاش‌های بسیار جوانان به‌ویژه جوانان انقلابی برای نوآوری، تحول‌ و اصلاح در حوزه‌های مختلف، موانعی نظیر محافظه‌کاری و غربگرایی مانع از فراگیری و به ثمر نشستن آن‌ در سطح ملی است.
کشور احتیاج به «دولت انقلابی» دارد که به این رویه‌های غلط پایان دهد. دولتی که در برابر وضع موجود اداره کشور بایستد و با ایجاد تغییر و اصلاح واقعی، امید ایجاد کند.
دولتی که به‌جای فروکاستن مسائل کشور به خواست آمریکایی‌ها، با همه دنیا تعامل کند؛ بجای تنش‌زدایی تهدیدها را از بین ببرد؛ بجای گره زدن معیشت مردم و اداره کشور به خارج، ظرفیت‌های درون کشور را فعال کند، سیاست خارجی و دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی را از رکود و فلج، خارج کند.
عدالت را به‌جای انحصارها و فرصت‌های نابرابری که تبعیض را تعمیق می‌کند و امکان تحرک اجتماعی برای اقشار مختلف را از بین می‌برد، برقرار کند تا اقتصاد کشور به ضرر همه و به سود عده‌ای معدود نباشد و هر جوان ایرانی فارغ از سطح درآمد، قومیت، تحصیلات، منطقه زندگی و گرایش سیاسی بتواند با تلاش خویش، عزتمندانه زندگی کند و امکان دستیابی به «حیات طیبه» برای همه فراهم شود.
تأمین حقوق اساسی مردم‌ مثل خوراک، پوشاک، مسکن، آموزش و بهداشت و رفع فقر را سرلوحه فعالیت‌هایش قرار دهد و برای آن برنامه مشخص داشته باشد؛ بالاتر از آن ضمن اولویت دادن به مستضعفان در تصمیم‌گیری‌ها و از بین بردن فقر مطلق و نابرابری‌ها، امکانی ایجاد کندکه مردم، فرصت، انگیزه و امکان برای رشد معنوی و فرهنگی و مشارکت فعالانه در مدیریت کشور داشته باشند.
به مردم برگردد و به پشتوانه و به‌توان ملت، تحول‌آفرینی کند. انجام کار درست و به‌نفع مردم را نیز به عوام‌فریبی و بازی با اهوای عمومی ترجیح دهد.
نگاه راهبردی صحیح و شناخت دقیق از اولویت‌ها و مسائل کشور داشته باشد و در قبال کم‌کاری‌ها و پرکاری‌های بی‌هدف، کشور را در مسیر درست قرار دهد و کار بر اساس برنامه صحیح و شناخت عینی از نیازهای کشور را محور قرار بدهد. و نظام برنامه‌ریزی را بر اساس اقتضائات، ظرفیت‌ها و نیازهای عینی کشور اصلاح کند.
بجای صرف تغییر تعدادی مدیر و نصب وابستگان، در سازوکارها و ساختارهایی را که کشور را زمین‌گیر کرده است، تغییر ریشه‌ای ایجاد کند. دولتی که در آن هر جوان بدون هیچ‌گونه وابستگی بتواند براساس صلاحیت‌هایش در نظام مدیریتی کشور رشد کند.
بنایش بر این باشد که هیچ ظلمی انجام ندهد، هیچ ظلمی را تحمل نکند و هیچ مظلومی در آن رها نشود.
به‌جای دست کردن در جیب مردم، به بهبود معیشت آنها کمک کند و بالاتر از ان زندگی، اندیشه، علم و فناوری را به‌گونه‌ای رشد دهد که داشته‌های دیگر ملت‌ها برای هیچ یک از ملت ایران آرزو نباشد و تمدن نوین ایرانی اسلامی را در عمل محقق کند.
مقابل زیاده‌خواهان، متحجران و سرمایه‌سالاران داخلی و دشمنان خارجی بایستد، اما فضای عمومی کشور را مهر، محبت و پرهیز از عمده کردن تضادها قرار دهد.
در یک کلمه «رویای ایرانی» را که انقلاب اسلامی آفرید، دوباره احیا کند.
تشکیل این دولت، احتیاج به شکل‌گیری این اراده در مردم، و پرچمداری آن به وسیله آحاد جوانان، به‌ویژه جوانان انقلابی پیشرو دارد که بدون هیچ‌گونه شرمندگی و عقب‌نشینی از شعارهای انقلاب، کوله‌بار اصلاح‌گری و تحول را به دوش بگیرند. این به آن ‌معنا است که آحاد جوانان نسبت به انقلاب، احساس مسئولیت کنند و بار پیشبرد آن، همراه کردن مردم و مقابله با موانع را به دوش بگیرند. چه این «دولت در پاستور» شکل بگیرد چه «در میدان انقلاب» و از درون جامعه به‌دنبال ایجاد موج تحول‌خواهی باشد.
عنصر پیشبرنده، نماد و مدیر این حرکت، علاوه بر «داشتن تصویر جامع به آرمانها»، باید دارای «نگاه راهبردی»، «جهت‌گیری درست»، «تحول‌خواهی»، «برنامه برای اداره کشور» آن هم نه «برنامه انتخاباتی و شب انتخاباتی و جمع‌شده از دیگران» که «جوشیده از دل سالها تجربه و برخورد مستقیم»، «رویکرد انقلابی»، «آشنایی با مسائل از کف صحنه و حوزه‌های تخصصی»، «سابقه و درگیری مستقیم با بدنه‌های اجرایی و حاکمیتی»، «مخالفت اساسی با وضع موجود و پرهیز از محافظه‌کاری»، «امکان بسیج آحاد جوانان به ویژه جوانان انقلابی»، «نسبت داشتن سابقه و اندیشه و عملش با این الگو» باشد.
از میان چهره‌های سیاسی درون کشور با وجود عناصر متعدد و ضمن احترام به آنها بیشترین کسی که در این سطح قابل بحث و بررسی است، «دکتر سعید جلیلی» است. وی می‌تواند سرمایه‌ سالها تجربه و اجرا و فهم و به‌ویژه هشت سال متمرکز برنامه‌ریزی و اصلاح‌گری در قالب «دولت سایه» را حتی بدون داشتن مسئولیت مستقیم به اجرا تبدیل کند و آحاد جوانان به ویژه جوانان انقلابی را که خود سال‌ها در برخورد مستقیم با بسیاری از آنها بوده است، بسیج کند و به صحنه بیاورد. وی می‌تواند به‌عنوان شایسته‌ترین فرد برای تشکیل «دولت انقلابی»، ضمن برگرداندن رویه‌های غلط کنونی اداره کشور به مسیر صحیح، با ایجاد امید برای مردم، با دگرگونی بنیادی شرایط کشور، بی‌اثر کردن فشار دشمن و تحریم‌ها، زمینه تحقق واقعی «گام دوم انقلاب» را فراهم آورد.
لذا ما جمعی از جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب از«دکتر سعید جلیلی» برای حضور در صحنه انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری دعوت می‌کنیم. این به‌معنای عقد اخوت بستن با فرد نیست، به‌‌معنای دعوت ضمن همراهی و نظارت از جانب جوانان انقلابی است. مادام که این جهت‌گیری‌ها در ایشان هست این همراهی با نظارت و رویکرد انتقادی برقرار است. لذا ما از ایشان و آحاد مردم ایران به ویژه جوانان در اقصی‌نقاط کشور دعوت می‌کنیم به پویش«انقلاب از نو، احیای رویای ایرانی» بپیوندند. این پویش نه صرف دعوت به فرد، که بازخوانی اصول مورد کم‌توجهی قرارگرفته انقلاب و توجه دادن به نیازها و ظرفیت‌های کشور و آگاه‌کردن مردم و فعال کردن ظرفیت‌های خودجوش مردمی است که از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی jalili1400.com به اعلام مواضع خواهد پرداخت.
همه با هم برای ساختن دوباره کشور با تشکیل دولت انقلابی.

آیا سیدحسن خمینی نامزد انتخابات 1400 خواهد شد؟
جواد امام با بیان اینکه جمع بندی مجمع ایثارگران حمایت از کاندیدای مورد اجماع جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست‌جمهوری است، اظهار کرد: نظر مجع ایثارگران این است که از کاندیدای حداکثری حمایت کند و اگر این شرایط فراهم نشود، گزینه ای را معرفی نخواهد کرد. ما از کاندیدای حداقلی، نیابتی یا کسی که به اسم اصلاح‌طلبی فعالیت کند، حمایت نخواهیم کرد. در واقع جمع بندی احزاب اصلاح‌طلب این است که در انتخابات رقابتی ، مشارکت داشته باشند و کاندیدای حداکثری معرفی کنند که اقبال عمومی هم داشته باشد.
وی ادامه داد: ما در مجمع ایثارگران دو گزینه حداکثری داشتیم که سیدمحمد خاتمی پیشنهاد ما برای حضور در انتخابات را نپذیرفت و سیدحسن خمینی هم تا الان امتناع دارد که وارد این عرصه شود. از نظر ما تاکنون در بین کاندیداهای موجود، کاندیدای حداکثری وجود ندارد که بتواند مطالبات مردم را نمایندگی کرده و کشور را از شرایط موجود عبور دهد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه سیاست خارجی ادامه سیاست داخلی است، افزود: ما باید رئیس جمهوری داشته باشیم که قادر باشد مشکلات بین‌المللی و داخلی کشور را حل کرده و در اقتصاد و معیشت مردم گشایش ایجاد کند. تاکنون در میان کاندیداهای موجود که اعلام حضور کرده اند، هنوز به فردی با این ویژگی ها نرسیده ایم. جریان اصلاحات هم هنوز درباره فردی به جمع بندی نرسیده است و برخی افراد به طور شخصی اعلام کرده اند که در انتخابات حضور می‌ یابند. کسی که می خواهد کاندیدای انتخابات شود، باید برنامه و تیم منسجمی داشته باشد و مورد اجماع جریان اصلاحات باشد و صرف تصمیم یک فرد اصلاح طلب، الزامی برای جریان اصلاحات در جهت حمایت از او ایجاد نمی‌کند.

حمید رسایی کاندیدای انتخابات 1400 شد
حمید رسایی در انتخابات میان‌دوره‌ای از حوزه انتخابیه تهران ثبت نام کرد.
حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، با حضور در ستاد انتخابات کشور، برای کاندیداتوری در انتخابات میان‌دوره‌ای از حوزه انتخابیه تهران ثبت نام کرد.
رسایی که در سال 98 به شکل مستقل از حوزه انتخابیه تهران،‌ ری، شمیرانات و اسلامشهر حضور پیدا کرده بود، نفر سی و دوم شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: انتخابات 1400 آخرین خبرها انتخابات ریاست جمهوری 1400 ویژه جوانان انقلابی برای حضور در انتخابات کاندیدای انتخابات برای انتخابات انتخابات 1400 آحاد جوانان سعید جلیلی محمد عباسی اداره کشور ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • نگرانی مردم آمریکا از بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری / او احتمالا می میرد!
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید