Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «علیرضا رزم حسینی» امروز (سه‌شنبه) ‌در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور رییس جمهوری و هیات دولت برگزار شد، افزود: پارسال ۱۴۶ میلیون تن کالا در کشور تامین (وارد یا صادر) شد و ارزش تجارت کشور ۷۳ میلیارد دلار بوده است.

وی ادامه‌داد:‌ از این میزان ۱۱۲ میلیون تن صادرات کالا داشته‌ایم که صادرات بلافاصله تبدیل به ارز و تحویل بانک مرکزی شده که این میزان صادرات و ارزآوری یکی از افتخارات دولت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۴ میلیون تن واردات کالا در شرایط سخت اقتصادی

وزیر صنعت با اشاره به واردات ۳۴ میلیون تنی کالاها داشته‌ایم، افزود: این میزان از تجارت کالا به صورت صادرات و واردات در شرایطی محقق شد که تحت سخت ترین تحریم‌های ظالمانه و همچنین شیوع ویروس کرونا قرار داشتیم.

تامین ۱۲ میلیون تن تامین گندم 

رزم حسینی درخصوص تامین گندم کشور نیز گفت: حدود ۱۲ میلیون تن تامین گندم در سال گذشته انجام شده است که این نیز یکی دیگر از افتخارات دولت به شمار می رود.

وی اضافه‌کرد: از این میزان بیش از هشت میلیون تن به صورت خرید تضمینی گندم و بقیه از طریق واردات تامین شده است.

به گفته وزیر صنعت،‌ با وجود چند قیمتی بودن گندم نسبت به کشورهای همسایه و زمینه سازی برای قاچاق آن، اما از لحاظ تامین گندم در سراسر کشور هیچ مشکلی نداشته ایم.

تامین ۲ میلیون تن روغن خام

رزم حسینی در خصوص تامین روغن خام نیز گفت: تامین روغن خام در سال گذشته نزدیک به ۲ میلیون تن بوده است با اینکه کل نیاز کشور به روغن خام ۱.۸ میلیون تن بود، توانستیم بیش از نیاز روغن خام تامین کنیم.

واردات ۲۱ میلیون تنی کالاهای اساسی

وی در رابطه با واردات کالاهای اساسی خاطرنشان‌کرد: از ۳۴ میلیون تن واردات کالا، ۲۱ میلیون تن آن کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم بوده که بخش اعظم آن مربوط به گندم، ذرت، جو، کنجاله و روغن است.

وزیر صنعت به موضوع تنظیم بازار نیز اشاره کرد و افزود:‌ تنظیم بازار در همه جای جهان از طریق تعادل عرضه و تقاضا انجام می‌شود و در کشور ما نیز کارگروه تنظیم بازار مسوول سیاستگذاری و هماهنگی میان دستگاه‌های متولی امر است.

رصد قیمت ۱۰۰ قلم کالای مورد نیاز مردم در سال گذشته

رزم حسینی یادآور شد:  براساس تاکیدات رییس جمهوری رصد، پایش و نظارت بر قیمت ۱۰۰ قلم کالاهای مورد نیاز مردم در دستور کار ستاد تنظیم بازار قرار گرفت.

وی ادامه داد: قیمت و عرضه ۹۹ قلم از ۱۰۰ قلم کالای رصد شده بدون مشکل بوده است.

به گفته این مقام مسوول، ‌با وجود همه فشارها و جنگ رسانه‌ای دشمن اما در ۹۹ قلم از ۱۰۰ قلم کالا مشکل نداشتیم و فقط در یک قلم کالا (مرغ) به مشکل نسبی برخوردیم که مدیریت شد.

وزیر صنعت، عرضه و فراوانی کالا را سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد و گفت: وظیفه داریم که در راستای تامین معیشت مردم با تمام قوا تلاش کنیم که در این راستا از توجه ویژه رییس‌جمهوری، دستگاه‌های مرتبط و اصناف و شبکه صنفی نیز تقدیر می کنیم.

رزم حسینی درباره مدیریت بازار مرغ نیز اظهار داشت: با هماهنگی و تعامل وزارت جهاد کشاورزی، تشکل‌های بزرگ را برای مدیریت بازار در حوزه مرغ مشخص کردیم تا کار را جلو ببرند.

وی با بیان اینکه تامین نهاده‌ها به خوبی انجام شده است، گفت: در حوزه تولید و تامین مرغ نیز مشکلی نداریم و عرضه به خوبی در حال انجام است و مردم نباید از این لحاظ نگرانی داشته باشند.

وزیر صنعت تصریح‌کرد: مردم تحت تاثیر فضا های کاذب ایجاد شده نباید خرید هیجانی داشته باشند.

رزم حسینی در پایان از همکاری بانک مرکزی برای تامین ارز مورد نیاز، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تعزیرات حکومتی، استانداران و فرمانداران سراسر کشور برای ایجاد تثبیت و آرامش در بازار تقدیر کرد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی هیات دولت نرخ ارز وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا علیرضا رزم حسینی گوشت مرغ تخم مرغ مرغ سایز ستاد تنظیم بازار بانک مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی هیات دولت نرخ ارز وزارت جهاد کشاورزی هیات دولت نرخ ارز وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا علیرضا رزم حسینی گوشت مرغ تخم مرغ مرغ سایز ستاد تنظیم بازار بانک مرکزی اخبار کنکور ۱۰۰ قلم کالا رزم حسینی تنظیم بازار تامین گندم وزیر صنعت میلیون تن مورد نیاز روغن خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۴۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

توقف واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

صنعت مرغ نیازمند فعال شدن کریدور‌های صادراتی مرغ

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • پروژه نهضت ملی مسکن از مرز ۲میلیون و۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • نباید اجازه دهیم کارگران دچار رنج شوند/ لزوم پرداخت به موقع حقوق
  • رشد خوبی را در پروژه‌های نهضت ملی مسکن شاهد هستیم
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است