Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@20:27:48 GMT

رئیس جمهور اصلح؛ آرمان یا آرزو؟

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۵۵۸۱

رئیس جمهور اصلح؛ آرمان یا آرزو؟

‏اقبال عمومی جامعه در ‎انتخابات ۱۴۰۰ به فردی جدید، فراجناحی، باسواد، با مدرک تحصیلی واقعی، با تابعیت یگانه ایران، فرزندانی ساکن ایران، نخبه مدیریتی، مقتدر، دارای سابقه عملی مبارزه با فساد و کارنامه‌ای سراسر تجربه اجرایی موفق خواهد بود.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسین مظلومی؛ نگذاریم رای‌اولی‌هایمان با دستان خودشان و با مبنای اشتباه آینده‌شان را خدشه‌دار کنند (انتخاب اشتباه یا انتخاب با مبنای اشتباه؟) و حیف قدرت بالای جوانِ انقلابی که شور جوانی و غیرت بیش از حد بر یک مسیر در وی غالب بر این قدرت و مسیر اصلی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا مسیرها تفاوت‌هایی دارد ولی مسیر اصلی یکیست. آینده هرچه که باشد و ان‌شاءالله که روشن است ولی شرمندگی‌اش می‌ماند بر عده‌ای که بازم جبهه را فدای جهت‌گیری‌های خود در مسیرهای فرعی می‌کنند.(چه زنده باشیم و چه نباشیم)


از نظر شما فقط کسی که صرفا زیاد به سفرهای خارجی رفته است، مناسب ریاست جمهوری است یا آنکه تعداد کمتری رفته است مناسب نیست؟!(برای کسب مقبولیت هرچیزی را مبنا نکنیم...) پس با این حساب فتحه‌های ننگین تَکرار شایسته تِکرار ریاست جمهوری‌اند چون نصف عمر خود را در خارج از ایران و در سودای آن گذرانده‌اند..!

 

 

یکی از ویژگی‌های کاندیدای مطلوبِ ریاست جمهوری، «نوع نگاه» به ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل همسایگان کشورمان است. باید پذیرفت بدون روابط امن و باثبات با همسایگان نمی‌توان به توسعه اقتصادی بلندمدت دست یافت. رسیدن به ثبات اقتصادی درازمدت که پایه ثبات سیاسی-امنیتی داخلی است به تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی‌های داخلی وابسته است.



نکته اول حضور حداکثری می‌باشد ولی نه صرفا برای یک گروه خاص و با تخریب دیگران. نکته مهم بعدی انتخاب فرد اصلح می‌باشد ولی آیا ما حق داریم فقط یک نفر را اصلح بنامیم؟ و با تخریب‌ها و رفتارهای پوپولیستی و با نشان دادن اینکه تنها راه نجات فلانی است گرایِ اشتباهِ نداشتنِ اینگونه افراد داده شود..؟ خیر، اصلح براساس شاخص‌های مختلف درجه‌بندی می‌شود که خب بر اساس معیارهایی اولویت‌بندی می‌شوند.


مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «امروز بعد از ۴۲ سال که از انقلاب می‎گذرد، ديگر آن دعوای تعهد و تخصصی که اول انقلاب بود، وجود ندارد. معني ندارد که ما بگوييم تعهد يا تخصص؟ هم تعهد، هم تخصص. زيرا در طي اين سال‎ها مديران خوبي تربيت شده‎اند و شخصيت‎های برجسته‎ای پرورش يافته‎اند، که هم تخصص لازم را دارند و هم متعهد».

 

اما آنچه که تعیین کننده است که کدام اصلح؛ تاثیر نکته اول بر نکته دوم می‌باشد. یعنی مقبولیت و مشروعیت در تکمیل یکدیگر می‌باشند هرچند که سعی در کسب مقبولیت بیش از حد، مشروعیت را نیز لکه‌دار خواهد کرد. حال که عده‌ای فکر می‌کنند یا رفتارهای مغرورانه آنها در کسب مقبولیت بیش از حد را با ترکیب تخریب و با چاشنی جهت‌گیری‌ها می‌دانند؛ حال بگذریم از آن‌کسی که حب قدرت ندارد غرور هم نخواهد داشت نه اینکه دیگران و اطرافیان نیز وی را عاری از حب قدرت دانسته ولی اطرافیانِ تام‌الاختیار با کارهای خود طوری نشان‌ دهند که تنها راه نجات یک نفر است و هرکسی دیگر در هر صورتی نامناسب، خب آیا این خود حب قدرت نیست؟ آری نیست اما درصورتی اینگونه نیست که خود فرد بیاید و توجیه کند اطرافیانش را که جبهه مهمتر است از جهت‌گیری‌ها.


آری دولت جوان حزب‌اللهی، نه صرفا یک فرد حزب‌اللهی و نه صرفا یک فرد اصلح در تمام ایران بلکه دولت بلکه افکار جوانِ پخته ولی تازه‌نفس که بتواند شاخص‌های دیگر که مشترک است را نیز نمایان و استفاده کند، بگذریم.



‏اقبال عمومی جامعه در ‎انتخابات ۱۴۰۰ به فردی جدید، فراجناحی، باسواد، با مدرک تحصیلی واقعی، با تابعیت یگانه ایران، فرزندانی ساکن ایران، نخبه مدیریتی، مقتدر، دارای سابقه عملی مبارزه با فساد و کارنامه‌ای سراسر تجربه اجرایی موفق خواهد بود.

گاهی گذشت از منافع شخصی دنیوی و اخروی جهت تحقق دنیای مناسبِ سازنده آخرت دیگران اجرها دارد؛ اخروی
کاری نکنید که شرمندگی‌ شما دگر فایده نداشته باشد. نسل پدران ما اینروزها مواخذه می‌شوند بخاطر انتخاب‌هایی بر مبنای اشتباه و اما فردایی نزدیک چه پاسخی داریم به فرزندان‌مان بدهیم؟ آیا تَکرارِ همین لجبازی‌ها با پاسخ‌هایی که با چاشنی کذب به خوردمان داده می‌شود که در برابر اعتراضات ناشی از نگرانی‌های حال و آینده خود به نسل پدران‌مان داریم؟آرمان‌ها برای ما نباشد دیگر آرمان نیست، آرزو است.

 

امیرحسین مظلومی - مدیر رسانه مجمع‌اسلامی دانشجویان پیرو امام و رهبری و کارشناسی تکنولوژی اتاق‌ عمل دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس جمهور انتخابات 1400 یادداشت دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید ابراهیم رئیسی سه شنبه شب در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رییس جمهور با مردم درباره عملیات وعده گفت: ابعاد عملیات وعده صادق باید در نشست‌های مختلف و محافل علمی، پژوهشی، سیاسی و امنیتی مورد بحث‌ و بررسی قرار گیرد.

رئیس‌جمهور عملیات وعده صادق را موجب غرور ملی دانست و گفت: همه این‌ عملیات را ستودند. این عملیات می‌تواند در سایر حوزه‌ها زمینه رفع مشکلات، اجماع سازی و غرور ملی را به دنبال داشته باشد.

رئیسی تاکید کرد: غزه جلوه نورانیت، مقاومت و ایستادگی،  صبر و دلدادگی به خدا است. پیروز این میدان از نظر همه صاحب نظران سیاسی در دنیا مردم مقاوم فلسطین و ناکامان این میدان رژیم صهیونیستی و حامیان آن است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: رژیم صهیونیستی دچار استیصال و شکست شده است؛ یکی از جلوه های این استیصال، حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق است. عملی که بر خلاف همه قوانین و مقررات بین المللی بود. بعد از آن رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی تنبیه خواهد شد و این وعده ای که دادند به دست رزمندگان ما تحقق پیدا کرد.

ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد

رئیسی‌جمهور وعده صادق را جلوه بسیار روشن عقلانیت انقلابی دانست و افزود: این عملیات جلوه زیبایی از همکاری میدان و دیپلماسی و رسانه بود. همه بخش‌ها در این عملیات همکاری داشتند و ثابت کردند ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد و می تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید با قدرت ظاهر شد؛ البته همواره اعلام کرده ایم این عقلانیت می تواند در همه زمینه‌ها کار را پیش ببرد.

آیت الله رئیسی اضافه کرد: در مقابل گفتمان عقلانیت انقلابی، دیپلماسی التماسی قرار دارد. عقلانیت انقلابی گفتمانی است که جواب می‌دهد و تاکنون گفتمان برتر بوده است.

 


به گزارش خبرنگار ایرنا،  نخستین گفت و گوی آیت الله رئیسی با مردم در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ برگزارشد که واکسن کرونا، ساخت مسکن و رفع مشکل کمبود کالاهای اساسی سه محور مهم در میان سخنان رئیسی بود.

همچنین در ۲۶ مهر ۱۴۰۰ دومین گفت وگوی تلویزیونی رئیسی با مردم برگزار شد که رئیس جمهور به طرح مسأله حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، معیشت مردم را با مذاکرات رفع تحریم گره نمی زنیم، پرداخت حقوق کارمندان بدون استقراض از بانک مرکزی گریزی زد.

۱۴ آذر ۱۴۰۰ آیت الله رئیسی برای سومین بار میهمان نگاه های مردم از قاب تلویزیون بود که واکسن کرونا، رفع کامل دغدغه گرانی کالاهای اساسی و رونمایی از سیاست خارجی «همسایگی» از نکات مهم مطرح شده بود.

کمی بیش از یک ماه و نیم بعد از سومین مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور، ۵ بهمن ۱۴۰۰ آیت الله رئیسی برای بار چهارم گفت‌وگوی رودرروی تلویزیونی با مردم داشت، گفت وگویی که این بار از واکسن کرونا فاصله گرفته و تجارت خارجی کشورمان را محل بحث و بررسی قرار می دهد.

پنجمین گفت وگوی تلویزیونی رئیسی را شاید بتوان یکی از مهم ترین گفت وگو های وی با مردم دانست زیرا در جریان این گفت وگو، رئیس جمهور از افزایش مبلغ یارانه ها به نفری ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان خبر داد.

رئیس‌جمهور در ششمین گفت‌وگوی مستقیم خود با مردم، شنبه ۴ تیر ۱۴۰۱ پخش شد که توزیع ارز ترجیحی بر سر سفره مردم، مقابله دولت سیزدهم با تورم ماهانه ۶۰ درصد و کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، اجرای اصلاحات اقتصادی با اجماع تمام مسئولان و دست‌اندرکاران، مقابله جدی با تخلفات افزایش بی ضابطه قیمت‌ها ناشی از حذف ارز ترجیحی، توسعه روابط همسایگی با هدف افزایش سرمایه‌گذاری خارجی و دنبال کردن اهداف و برنامه‌های قانون جوانی جمعیت، از مهمترین محورهای صحبت‌های بی‌واسطه آیت‌الله رئیسی با مردم بود.

هفتمین گفت وگوی تلویزیونی آیت الله رئیسی که تاریخ چهارشنبه ۶ مهر ۱۴۰۱ انجام شد، پر از نکات سیاست خارجی دولت سیزدهم بود. رئیس جمهور در هفتمین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم به تشریح نتایج و دستاوردهای حضور خود در دو نشست مهم سران شانگهای و مجمع عمومی سازمان ملل و نیز تحلیل رخدادهای روزهای اخیر کشور و تاکید بر استقبال از نقد و اعتراض و عدم پذیرش آشوب و اغتشاش پرداخت.

آیت‌الله رئیسی ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ در هشتمین گفت‌وگوی زنده خود با مردم کشورمان به دغدغه دولت نسبت به نوسانات قیمت‌ها و تلاش در جهت رفع آن، رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان از طریق بانک مرکزی، عدم تاخیر در پرداخت یارانه و حقوق کارکنان دولت علی‌رغم همه مشکلات، مدیریت و منابع و مصارف، عقب نبودن دولت از وعده ایجاد اشتغال و تحقق وعده ساخت یک میلیون مسکن در سال، تعهد و اقدامات دولت در زمینه مبارزه با فساد، همت دولت در تکمیل پروژه‌های بر زمین مانده مسکن و تحقق اقدامات مثبت دولت در ارتقای کیفیت فضای مجازی و طرح فراگیر و چند لایه اجتماعی برای کاهش هزینه‌های درمانی اشاره کرد.

 

در حال تکمیل ....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: منزوی کردن زنان را به هیچ وجه قبول نداریم
  • نگاه دولت به مسائل اقتصادی صرفا تخصصی است نه سیاسی
  • رئیسی: ایران بیشترین تحصیل کرده زن را در منطقه دارد
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکرد
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها توسط رئیس جمهور ابلاغ شد
  • ۳ جمله مهم از دیدار بارزانی با رئیس‌جمهور
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • ملی‌پوشان فوتسال به دیدار رئیس جمهور می‌روند