Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ملکی روز سه‌شنبه در ستاد شهرستانی مقابله با ویروس کرونا در بروجن تاکید کرد: در این مدت فعالیت کارکنان دستگاه‌های اجرایی ارائه‌دهنده خدمات ضروری تا یک سوم و سایر دستگاه‌های اجرایی تا یک دوم کاهش می‌یابد.
وی افزود: در این مدت تمامی ماموریت‌های غیرضرور ‌دستگاه‌های اجرایی شهرستان بروجن لغو شود.
ملکی تصریح کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۵۱۱ تست پی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی. آر (PCR) در شهرستان بروجن انجام که ۲۳۷ مورد آن برابر ۴۶.۳۷ درصد مثبت قطعی شناسایی شده است.
وی یادآور شد: استقرار در مسیر شریانی جنوب به فلات مرکزی کشور و همجواری با 2 استان بزرگ درگیر وضعیت کرونایی قرمز، بی‌ملاحظه بودن، عادی‌انگاری‌ها، رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و بی‌توجهی به فاصله‌گذاری اجتماعی از عوامل مهم تبدیل وضعیت شهرستان بروجن را از زرد به نارنجی است.
فرماندار بروجن اظهار داشت:  به‌منظور جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا تقسیم کار در بین اعضا ستاد شهرستانی صورت گرفته و تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای مصوبات ستاد شهرستانی ملی مقابله با کرونا هستند.
وی گفت: هرگونه دورهمی و تجمع در پارک‌ها، بوستان‌ها، تفریحگاه سیاسرد، تالاب‌های چغاخور و گندمان، بقاع متبرکه و اماکن زیارتی و سیاحتی در شهرستان بروجن ممنوع است.
ملکی تاکید کرد: تمامی مسیرهای دسترسی به این اماکن در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین‌ماه جاری بسته و ورود افراد ممنوع می‌شود.
وی افزود: ورود خودروهای با پلاک غیربومی به شهرستان بروجن ممنوع است و طرح محدودیت تردد شبانه با جدیت بیشتری اجرایی خواهد شد.
ملکی تصریح کرد: تغییر وضعیت شهرستان بروجن از نارنجی به زرد و آبی، نیازمند همراهی و مشارکت بیشتر شهروندان در استفاده از ماسک، پرهیز از دورهمی‌های خانوادگی و خودداری ترددهای غیرضروری است.
به گزارش ایرنا، مشاغل گروه سه شامل تالارهای پذیرایی، استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی، چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها، آموزشگاه‌های موسیقی و زبان، موزه‌ها، سینماها و تئاترها و مهدهای کودک و مشاغل گروه چهار شامل باغ وحش‌ها و شهرهای بازی، مراکز تفریحی آبی و گیم‌نت‌ها است.
براساس جدیدترین رنگ‌بندی شیوع ویروس کرونا، با نارنجی شدن شهرستان بروجن ۲ شهرستان چهارمحال و بختیاری نارنجی و هشت شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۸۰۵ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.
چهارمحال و بختیاری هفدهمین استانی است که شیوع ویروس کرونای انگلیسی در آن به اثبات رسیده و به گفته مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، شیوع این ویروس در استان وارد چرخش شده است.
ویروس جهش یافته کرونا، معروف به کرونای انگلیسی، از قدرت سرایت‌پذیری بیشتری برخوردار است یعنی تا حدود ۸۰ درصد بیشتر از کرونای قبلی قابلیت انتقال و مبتلا کردن افراد جامعه را دارد و درصد کشندگی آن نیز ۳۰ درصد بیشتر از نوع معمولی آن است.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا بروجن چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بروجن چهارمحال وبختیاری ویروس کرونا بروجن چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا اخبار کنکور دستگاه های اجرایی شهرستان بروجن ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۵۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • برگزاری همایش جهش تولید در دیم زار‌های روستای امام قیس شهرستان بروجن
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت