Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  در گفت‌و‌گو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به فرا رسیدن سال ۱۴۰۰ و شعار تولید پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها که توسط رهبر معظم انقلاب اعلام شد، گفت: شعار سال را مقام معظم رهبری تولید، پشتیبانی و رفع موانع اعلام کردند؛ زیرا اصل و اساس است در حل مشکلات اقتصادی کشور به صورت عمده مساله تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: هر موضوعی که بتواند باعث رونق و افزایش تولید شود به حل مشکلات اساسی اقتصادی کشور کمک خواهد کرد؛ شعار جهش تولید در سال ۱۳۹۹ گرچه به صورت اساسی عملیاتی نشد، اما تاحدی قابل قبول و اثرگذار بودو  بستر اینکه این مسیر تداوم داشته باشد فراهم و مشخص شد که اگر موانع برطرف شده و مشوق برای مصرف کننده ایجاد شود تولید می‌تواند مشکلات کشور را رفع کند؛ از همین رو نیز مقام معظم رهبری این شعار را برای سال ۱۴۰۰ اعلام کردند.

حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم افزود: زمانی که سخن از پشتیبانی می‌شود یعنی دولت و ملت موظف به حمایت از تولید هستند و حمایت هم به طور عمده در بخش دولتی در این است که بانک‌ها تسهیلات لازم را برای سرمایه در گردش تولید کنندگان در اختیار آن‌ها قرار دهند و کار آن‌ها را سهل کنند. علاوه بر این در بخش دولتی هم  وزارتخانه‌های مربوطه نظیر وزارت جهاد و کشاورزی در بخش تولید محصولات کشاورزی و وزارت صمت در بخش تولیدات صنعتی و معدنی  باید حمایت خود را عملی و اجرایی کنند تا تولید رشد کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش مردم در تحقق این شعار نیز بیان کرد: مردم باید بنا را بر این بگذارند که سرمایه‌های خود را در بخش تولید به کار بگیرند و آنچه که در بخش تولیدی نیاز به سرمایه دارد را مردم حمایت کنند، برای مثال اگر منابع مالی دارند  که نیاز به سرمایه گذاری حس می‌کنند آن را در بخش تولید قرار دهند.  

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره موانع تولید هم گفت: به طور عمده یک مساله در رفع موانع ناشی از پیچیدگی شرایط دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها برای فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی است و  باید همه مواردی که به عنوان مانع در حال عمل است برداشته شود. برای مثال قوانینی که دست و پاگیر است باید توسط دولت و مجلس کنار گذاشته شود. 

او ادامه داد: دیگر موانع تولید موضوع گمرک است؛ گمرک باید مانع واردات کالا‌هایی شود که در داخل مشابه آن تولید می‌شود. گمرک هم زیر نظر وزارت اقتصاد فعالیت می‌کند که باید واردات مواد اولیه برای رشد و پیشرفت تولید را تسهیل کرده و مانع قاچاق شود. البته در موضوع ممانعت از قاچاق دستگاه‌های بسیاری نظیر نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات است که می‌توانند در رفع موانع کمک کنند و جلوی واردات و قاچاق کالا‌های بی رویه را بگیرند و اجازه ندهند که کالا‌هایی که در داخل تولید می‌شود از بیرون به کشور وارد شوند.

بیشتر بخوانید

رهبری با نام‌گذاری سال ۱۴۰۰ نشان دادند که موانع تولید باید برداشته شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شعار سال جهش تولید مجلس خبرگان رهبری بخش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک

ناظر گمرکات خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستان گفت:‌ این محموله هنوز به گمرک مرزی جهت طی تشریفات اظهار نشده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پیگیری وضعیت محموله ترانزتیی افغانستان به ترکیه نشان میدد هنوز محموله مذکور به گمرک ورودی اظهار نشده است.

ناظر گمرکات خراسان رضوی در خصوص اخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستان گفت:‌این محموله هنوز به گمرک مرزی اظهار نشده است و تا زمان عدم اظهار کالا به گمرک نمیتوان درخصوص وضعیت آن اظهار نظر کرد.

وی با اشاره به اینکه محموله مذکور شامل 22 واگن بوده که تا کنون به گمرک اظهار نشده ، گفت: هم اکنون (روز سه شنبه) نماینده صاحب کالا به گمرک دوغارون در خراسان رضوی برای انجام تشریفات گمرکی مراجعه کرده است.

به گفته جعفری، بعد از انجام تشریفات گمرکی(شامل پلمب کالا) و اظهار آن طبق قوانین و مقررات گمرک ایران، مشکلی برای ادامه مسیر این کالای ترانزیتی وجود نخواهد داشت.

همچنین در این خصوص راه آهن جمهوری اسلامی اعلام کرده است، علیرغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود جهت اعزام 10 واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه را اعلام کرد. متاسفانه پس از گذشت 7 روز کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز  گمرک را برای ترانزیت واگن‌های مذکور اخذ نکرده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان