Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان،  پس از وقوع سیلاب‌های سال ۹۸ در استان لرستان که خسارات جدی به زیرساخت‌های این استان وارد کرد، جبران خسارات و بازسازی‌ها یکی از مطالبات مردمی بود که از سوی نماینده، ولی فقیه در لرستان و رسانه‌ها از جمله خبرگزاری مهر بار‌ها به آن پرداخته شد.

عصر امروز سه شنبه آیت الله رئیسی در جریان جلسه شورای اداری لرستان در بخشی از سخنان خود به موضوع خسارت‌های سیل ۹۸ لرستان اشاره کرد و خطاب به استاندار لرستان افزود: گفتند تا حالا خسارت‌ها پرداخت نشده است، اگر پرداخت نشده پیگیری شود، اگر لازم است سازمان بازرسی دنبال کند، اگر نه خود شما هم واقفید به اینکه پرداخت نشده پیگیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه این‌طور نباشد که خسارت‌های سیل با گذشت این همه زمان پرداخت نشده باشد، تصریح کرد: با مردم صحبت شود و اعلام شود اگر الان نمی‌شود سه ماه دیگر پرداخت می‌شود، مردم با اطلاع باشند و بدانند با این دلایل پرداخت نشده است.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه ما مسئولین باید با مردم حرف بزنیم، مردم را در جریان بگذاریم، مردم ما مردم خوب و صبور و متدینی هستند، اگر با آن‌ها شفاف و رک صحبت شود و مسائل گفته شود درک می‌کنند، خاطرنشان کرد: این حق مردم است که با آن‌ها صحبت شود و نکات در میان گذاشته شود، مسائل و مشکلاتی اگر هست با مردم در میان گذاشته شود.

آیت الله رئیسی در ادامه سخنان خود حجت الاسلام درویشیان رئیس سازمان بازرسی کشور را مسئول بررسی موضوع خسارات سیل لرستان کرد و گفت: حجت الاسلام درویشیان این مسئله را در دستور بگذارند و بررسی شود، اگر خسارت مردم پرداخت نشده حتماً دنبال شود و از طریق شما هم اعلام شود.

به دنبال اظهارات آیت الله رئیسی سید موسوی خادمی استاندار لرستان در سخنانی گفت: خسارات اشخاص در جریان سیل پرداخت شده، اما بخشی از خسارات وارد شده به زیرساخت‌ها جبران نشده است.

پیش از این نماینده، ولی فقیه در لرستان با اشاره به وقوع دو بار سیلاب در لرستان و خسارت‌های فراوان به استان گفته بود: با تمام تلاش‌های صورت گرفته چهار هزار میلیارد تومان از این خسارت‌ها جبران شده، اما بیش از شش تا هفت هزار میلیارد تومان از این خسارت‌ها هنوز جبران نشده است.

حجت الاسلام شاهرخی عنوان کرد: اگر در چند سال این خسارت‌ها جبران شود تازه ما به اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ و زمان وقوع سیلاب بر می‌گردیم؛ بنابراین گزارش، بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در جریان سیلاب به راه‌های استان خسارت وارد شد، به طوری که ۹۰۸ کیلومتر از راه‌های بین شهری و روستایی و راه ۸۷۰ روستا در زمان سیلاب قطع ارتباط شد.

همچنین در جریان سیلاب هزار و ۱۴ دستگاه ابنیه فنی استان تخریب شد، ۴۲۳ مدرسه آسیب دیدند که از این تعداد ۱۱۳ مورد باید از ابتدا احداث می‌شدند.

در جریان وقوع سیلاب آب شرب ۱۱ شهر و ۷۹۶ روستای استان قطع شد و بالغ بر ۳۰ هزار کشاورز آسیب دیدند.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل98 قوه قضائیه پرداخت نشده خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد/ خسارت به کشاورزی + فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: طوفان شب گذشته در این استان تلفات جانی نداشته است. - اخبار استانها -

علیرضا نیکروز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج اظهار داشت: شب گذشته طوفان میهمان نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد بوده، ولی تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی از شهرستان‌های مختلف گزارش نشده است.

وی با اشاره به اینکه طوفان خسارت زیادی به زیرساخت‌ بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و راهسازی وارد کرده است، عنوان کرد: گزارش‌های اولیه حاکی از خسارات فراوان به کشاورزی و باغداری است.

.

نیکروز از اعزام کارشناسان به شهرستان‌های مختلف برای ارزیابی خسارات وارده در بخش‌های مختلف خبر داد و افزود: به محض نهایی شدن خسارات وارده، موضوع اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که این شرایط تا روزهای آینده ادامه دارد و ضروری است عشایر و ورزشکاران از هم اکنون به فکر باشند و از رفتن به ارتفاعات و حضور در کنار مسیل‌ها خودداری کنند.

میزان بارش‌ها در مناطق مختلف

.

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بارش های اخیر (از چهارشنبه تا شنبه صبح)استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: دوگنبدان 79.1، دلی خمسیر 78، باشت 78، فیلگاه 76، ماهورباشت 75، امامزاده جعفر 72، سوق 70، امامزاده پهلوان 69، برم سبز 69 و دیشموک 68 میلیمتر بوده است.

علی کریمی اظهار داشت: همچنین میزان بارش‌ها در علی کرمی دمچنار 67، بوستان 65.5، دهدشت 65.4، دیل 64، گنجگون 63.8، سی سخت 63.7، دشتروم 63.5، ستنگان 62.5، سرفاریاب 61، سرآب ننیز 58، یاسوج فرودگاه 57.8، چرام 56، منصورخانی کاکان 56، گنجه‌ای 55.8 و درغک 55 میلیمتر بوده است.

وی ادامه داد: همچنین میزان بارش در مناطق وزگ 54، کریک 54، تنگ پیرزال 53، تل گاه 53، ممبی 53، تنگ سرخ 51، چیتاب 50، لیکک 48.8، مارگون 48، جاورده 47، سرآسیاب یوسفی 44، قلعه دختر 44، لنده 43، قلعه رئیسی 40، پاتاوه 38.5، تنگ رواق 36، موشمی زیلایی 34 و سیرون شبلیز 24 بود.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد/ خسارت به کشاورزی + فیلم
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • قدردانی امام جمعه بندرعباس از سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • حل مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم