Web Analytics Made Easy - Statcounter

عمرانی در نخستین بازدید خود در سال ۱۴۰۰ از صنایع خودروسازی کشور، ضمن تجلیل از طرح‌های توسعه‌ای گروه صنعتی ایران خودرو و داخلی‌سازی قطعات با فناوری بالا، تولید خودروی ملی در صنعت را مانند تولید موشک در امنیت کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان،

سعید عمرانی، ضمن تمجید از خلاقیت مهندسان ایرانی در طراحی خودروی جوان‌پسند تارا، این محصول را با کیفیت و دارای قابلیت صادرات به بازارهای منطقه دانست و گفت: باید برای صادرات این محصول برنامه‌ریزی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که وظیفه دستگاه قضایی تسهیل اجرای شعار سال تولید، پیشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها است، گفت: قوانین مزاحمی که از مشکلات تولید و صنعت خودروی کشور هستند باید شناسایی شده و نسبت به رفع آن اقدام کرد.

معاون قضایی دادستان کل کشور تصریح کرد: با استفاده از قوانین، مقررات و ظرفیت‌های موجود در قوه قضاییه، برای حمایت از تولید آمادگی کامل داریم.

عمرانی از صنعت خودرو و قطعه‌سازی به عنوان صنایع مهم در خط مقدم جنگ اقتصادی نام برد و گفت: قطعه‌سازی از راهبردی‌ترین مراحل تولید در روند خودکفایی و جهش تولید است.

وی یادآور شد: در بازدید از ایران خودرو نمونه بارزی از جهش تولید و عرضه محصولات جدید برای جلب رضایت مشتریان را مشاهده کردم؛ در این شرکت استعداد و ظرفیت‌های بالایی وجود دارد و می‌تواند نقطه قوت و نوید بخشی برای سایر صنایع در مسیر خودکفایی کامل در تولید خودرو در آینده نزدیک باشد.

در ادامه این دیدار، فرشاد مقیمی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو، به تشریح آخرین دستاوردهای این گروه صنعتی در جهش تولید و اجرای منویات مقام معظم رهبری در موضوع تولید خودروهای کم‌مصرف پرداخت.

وی در زمینه اقدامات ایران خودرو در تولید و عرضه محصولات با کیفیت و استاندارد با بهره‌مندی از فناوری‌های نوین اظهار کرد: صنعت خودروی کشور برای توسعه نیازمند هم‌افزایی دانش فنی عملیاتی است و اگر چه سرمایه انسانی توانمند و متعهد ایران خودرو توفیقات ارزشمندی را در عرصه خودکفایی و تولید محصول داشته‌ اما تداوم و توسعه این امر با هدف دستیابی به اهداف بلندی که مورد نظر حاکمیت است، نیازمند مشارکت و توسعه سایر مراکز علمی و فنی در این بخش است.

مقیمی ضمن قدردانی از حمایت‌ها و نگاه ویژه قوه قضاییه به تولید و گروه صنعتی ایران خودرو، گفت: تمام ساز و کارها و تمهیدات لازم برای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ فراهم شده است.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ایران خودرو در سال جدید را افزایش ۲۵ درصدی تولید نسبت به سال گذشته، توسعه محصول، افزایش سهم برند ایران خودرو در سبد محصولات عنوان و خاطرنشان کرد: افزایش تولید خودروهای تجاری و تولید محصول کشنده جدید، اتوبوس آمبولانسی و اتوبوس برقی در سال جدید در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است، در ادامه این نشست، معاون قضایی دادستان کل کشور از روند تکمیل کاری خودروهای دارای کسری قطعه و محصولات جدید ایران خودرو بازدید کرد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خودروسازی ایران خودرو خودرو گروه صنعتی ایران خودرو تولید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت امروز دنا و ۲۰۷
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است