Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - کارشناس بازار سرمایه گفت: کندی هسته معاملات در روزهای منفی بازار کمتر از روزهای مثبت است زیرا وقتی بازار مثبت است معاملات بیشتری صورت می گیرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه در رابطه با قطعی هسته معاملات بیان کرد: معمولا روز‌هایی که حجم معاملات زیاد است، قطعی معاملات را داریم زیرا هسته معاملات قدیمی شده است، در این دو یا سه سال اخیر اقدامات خوبی در راستای تقویت هسته معاملات انجام شده است، ولی کماکان در روز‌هایی که عرضه اولیه داشته باشیم یا حجم معاملات زیاد باشد قطعی هسته معاملات اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این سوال که هسته معاملات برای چند معامله ظرفیت دارد؟ اظهار کرد: در بازار یک عنوان به اسم حجم معاملات داریم که اگر این عنوان را در سال‌های گذشته بررسی کنیم، در بیشترین حالت ممکن به 2000 میلیارد تومان می‌رسید و در روز‌های معمولی زیر هزار میلیارد بوده است، در دو سال اخیر مردم با تبلیغات دولت به سمت بازار آمدند و به خاطر همین امر حجم معاملات بسیار بالا رفته تا جایی که حجم معاملات در تابستان سال گذشته تا 30000 میلیارد هم رسیده، این موضوع باعث کندی هسته معاملات شده است.
آسایش در پاسخ به این سوال که این قطعی هسته معاملات امری عمدی است؟، اظهار کرد: سرمایه داران خرد سازمان بورس را متهم می‌کنند که به صورت عمد معاملات را کند می کند، اما به نظر من همچنین چیزی درست نیست و قطعی به صورت عمدی صورت نمی‌گیرد، زمان‌هایی که بازارمثبت می شود، معمولا حجم معاملات بیشتر است و در روز‌های منفی شاهد این ماجرا هستیم که معامله کمتری صورت می‌گیرد، اما در روز‌های مثبت معمولا افراد هیجانی‌تر رفتار می‌کنند و معاملات بیشتری را رقم می‌زنند برای همین سهامداران خرد فکر می‌کنند این ماجرا به عمد و از سوی سازمان است که این قضیه واقعیت ندارد.
کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد:در تابستان سال گذشته به علت اینکه حجم معاملات زیاد بود، زمان معامله بعضی شرکت‌ها را عوض کردند، برای مثال زمان معامله شرکت‌های ایران خوردو، سایپا، شستا و ... را عوض کردند و به بعد از ظهرانتقال دادند.
آسایش درپاسخ به این سوال که کشور در حال حاضر تحریم است و نمی‌تواند برنامه هسته معاملات خود را به روز کند برای این امر سازمان چه تدابیری باید بسنجد؟، گفت: در چند ماه گذشته از سازمان بورس خبر‌هایی بیرون آمده است که تعدادی از نخبگان ایرانی در حال کار روی برنامه نرم افزاری جدید هستند و قصد به روز کردن این سیستم را دارند.
وی در پایان تشریح کرد: باید هسته معاملات به روز شود زیرا در آینده با مشکلات بیشتری مواجه می‌شویم، زمانی که سهامداران سهام عدالت بتوانند سهام خود را معامله کنند، حجم معاملات افزایش پیدا می‌کند، چون 50 میلیون نفر سهامدار سهام عدالت وجود دارد که خود این امر باعث کندی هسته معاملات می‌شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارشناس بازار سرمایه کندی هسته معاملات حجم معاملات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا

بیش از ۳ میلیون تن انواع محصول به ارزش ۳۶ همت هفته گذشته در بورس کالا دادوستد شد و سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی، و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را داشتند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در معاملات هفته گذشته بازار فیزیکی بورس کالای ایران 3 میلیون و 284 هزار و 326 تن انواع محصول به ارزش 36 هزار میلیارد تومان دادوستد شد. به لحاظ حجم سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری نیز بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را به خود اختصاص داده بودند.

بر اساس این گزارش، تالار محصولات صنعتی و معدنی شاهد معامله 2 میلیون و 719 هزار و 651 تن انواع کالا به ارزش 24.7 هزار میلیارد تومان در هفته گذشته بود.

در این تالار یک میلیون و 297 هزار و 938 تن سیمان، 741 هزار تن سنگ آهن، 422 هزار و 238 تن فولاد، 231 هزار و 250 تن آهن اسفنجی، 17 هزار و 210 تن آلومینیوم معامله، 7 هزار و 930 تن مس، یک هزار و 185 تن روی، 200 تن کک و 200 تن کنسانتره مولیبدن شد.

از طرفی در دو بخش داخلی و صادراتی تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 421 هزار و 768 تن انواع کالا و محصول به ارزش 9.1 هزار میلیارد تومان به فروش رسید.

در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 184 هزار و 900 تن وکیوم باتوم، 140 هزار و 449 تن قیر، 102 هزار و 877 تن مواد پلیمری، 54 هزار و 500 تن لوب کات، 39 هزار و 103 تن مواد شیمیایی، 13 هزار و 970 تن گوگرد، 5 هزار و 521 تن روغن و 570 تن گازها و خوراک ها معامله شد.

همچنین تالار کشاورزی نیز شاهد معامله یک و نیم تن زعفران به ارزش 150 میلیارد تومان بود و بازار فرعی هم معامله 22 هزار و 623 تن انواع کالا و محصول به ارزش72.2 میلیارد تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟