Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،هتل پارس مشهد در خیابان امام خمینی (ارگ سابق) رو به روی باغ ملی قرار دارد. این هتل در سال ۱۳۱۶ هجری از سوی یک معمار روس و به سبک روسی به عنوان اولین مکان اقامتی با شیوه‌های پذیرایی به سبک مدرن و امروزی در مشهد ساخته شده است.

تزئینات به کار رفته در نمای اضلاع جانبی آن از قبیل آجرکاری و نقش برجسته‌های اجرا شده با خمیر آجر پخته است و فضای زیر زمین آن با کاربری فعلی که به صورت چایخانه سنتی در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هتل در حال حاضر همچنان با کاربری اصلی خود فعالیت می‌کند و قدیمی‌ترین هتل فعال در ایران است.



علی نبوی بنیانگذار انجمن صنفی راهنمایان گردشگری خراسان رضوی می‌گوید: اگر بخواهیم قدمت مراکز اقامتی را در ایران بررسی کنیم باید گفت که پیش از ایجاد هتل‌ها و مراکر اقامتی فعلی، کاروانسرا‌ها وجود داشتند که بعد‌ها بعضی از این کاروانسرا‌ها به مراکز اقامتی فعلی تبدیل می‌شوند. به طور مثال هتل عباسی فعلی در اصفهان پیش از این کاروانسرای شاه سلطان حسین صفوی بوده است و بعد‌ها در سال ۱۳۳۶ قرارداد ساخت این هتل منعقد می‌شود و در سال ۱۳۴۵ از آن بهره برداری می‌شود.

بیشتر بخوانید

قدیمی‌ترین هتل تاریخی ایران آماده میزبانی از زائران نوروزی


او می‌افزاید: قدیمی‌ترین و اولین هتل تاسیس شده در ایران، گراند هتل نام دارد که در خیابان لاله‌زار تهران قدیم واقع شده است. این هتل در اواخر دوره قاجار تأسیس شد، اما این هتل دیگر به عنوان مرکز اقامتی فعال نیست.



این فعال گردشگری ادامه می‌دهد: هتل تاریخی پارس در سال ۱۳۱۶ با معیار‌های هتل‌های امروزی تأسیس شد. این بنا تا به امروز نیز به عنوان یک مرکز اقامتی فالیت دارد و پذیرای مهمانان است.


نبوی بیان می‌کند: هتل تاریخی پارس در تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۲۰۶۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. نمای این بنا به همت میراث فرهنگی مرمت شده است و داخل هتل نیز بازسازی شده است.


انتهای پیام//م. م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بناهای تاریخی هتل های قدیمی مراکز اقامتی قدیمی ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۹۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید

این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که موجب می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک : اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان: این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی: سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تیروئید:  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک: سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • آتش‌ سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • آتش‌سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد (فیلم)
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد | ویدئو
  • خوشحالی کین: فعال شدن بند پاداش جذاب
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود