Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@20:03:46 GMT

خداحافظی بهزیستی خراسان رضوی با مهدهای کودک

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۴۰۸۳۴

خداحافظی بهزیستی خراسان رضوی با مهدهای کودک

ایسنا/خراسان رضوی معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: مدیریت و اداره مهدهای کودک از دستور کار بهزیستی خراسان رضوی حذف شد.

شهره شاهرودی اظهار کرد: با ابلاغ دستور العمل سازمان بهزیستی، کار مدیریت و اداره‌ مهدهای کودک از نظر ساختار، مجوز، نظارت و سایر ارتباطات اداری و مدیریتی با این نهادها، از ابتداء سال جاری از دستور کار بهزیستی خراسان رضوی خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بهزیستی خراسان رضوی پیش از این۱۴۹۳ مهد کودک تحت نظارت داشت که ۶۳۷ مهد در روستاها و ۸۵۶ مهد در شهرها اداره می‌شدند در این تعداد مهد کودک بیش از ۷۰ هزار کودک  تا ۶ سال تحت نظام تعلیم و تربیت تخصصی بودند. 

شاهرودی گفت: به دنبال گفت‌وگوهای مفصل و رایزنی‌های صورت گرفته و نیز برنامه‌ریزی کلان کشور با تصمیم و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، تمام برنامه‌ریزی و مدیریت مهدهای کودک به آموزش و پرورش واگذار شد و در اواخر اسفندماه، اساسنامه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز به تصویب رسید و ابلاغ شد.

بنا به گفته‌ معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی، از اول امسال، با عنایت به مکاتبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بهزیستی استان هیچ مسؤولیتی در قبال مسائل مهدهای کودک ندارد و شهروندان و خانواده‌ها، مشکلات و مسائل مهدهای کودک و سایر موارد اعم از شهریه، مدارک، نحوه‌ مدیریت، مجوزها و... را از آموزش و پرورش استعلام کنند و یا با این نهاد در میان بگذارند.

وی خاطرنشان کرد: البته اکثریت قریب به اتفاق مهدهای کودک استان در سال ۹۹ به خاطر مشکلات ناشی از کرونا، تعطیل بودند و تعداد اندکی به شکل نیمه تعطیل و با پذیرش محدود فعالیت داشتند که در مجموع ۱۰هزار نفر در این زمینه دچار آسیب‌های مالی و شغلی شدند.

شاهرودی گفت: بهزیستی در ۲۰ سال گذشته، تلاش کرد مهدهای کودک را با آخرین متدهای پرورش شخصیت کودکان و آموزش‌های زیر سن دبستان در دنیا تطبیق دهد و مواد آموزشی یک‌پارچه‌ای را نیز تدوین و به مهدها ارائه کرد.همچنین توزیع یک وعده غذای گرم رایگان برای کودکان مهدهای روستایی و حواشی شهرها، که از سوی بهزیستی خراسان رضوی ارائه می‌شد نقش بسیار مهمی در رفع نقایص اسکلتی، سؤء تغذیه، بیماری‌های متابولیکی و اصلاح نظام تغذیه‌ای کودکان و خانواده‌های محروم و نیازمند ایفا کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی خراسان رضوی، وی با تشکر از مدیران و مربیان مهدهای کودک و نیز تشکل غیر دولتی کانون توسعه‌ مهدهای کودک خراسان رضوی، از همه‌ دست‌اندرکاران مهدها قدردانی کرد و گفت: خانواده‌های عزیزی که در این سال‌ها کودکان‌شان را به همکاران ما در مهدهای کودک سپردند، نقش مهمی در امتداد حیات این نهادهای آموزشی-تربیتی داشتند و امیدواریم همچون گذشته به پرورش شخصیت کودکان، آموزش زیر سن دبستان، پرورش خصایص اخلاقی - رفتاری و نیز ساختن زیربنای فکری فرزندان‌شان اهمیت بدهند و با مهدهای کودک زیر نظر سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، همکاری نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بهزيستي آموزش و پرورش بهزیستی خراسان رضوی مهدهای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۰۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد

مصطفی مهدوی ارفع گفت: ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.

مسوول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.

وی با بیان اینکه در کشور‌های توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می‌شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.

مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستان‌های تربت‌جام و کاشمر فعال است.

استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • عکس| اقدام خیرخواهانه کاپیتان پرسپولیس برای کودک خراسانی
  • اقدام خیرخواهانه کاپیتان پرسپولیس برای کودک خراسانی
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • کسب مدال طلا تیراندازی با تپانچه برای ورزشکار خراسان رضوی
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی
  • ماجرای غرق شدن پسر بچه ۷ ساله در اردوی ازمیغان تا بهشت
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی