Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:34:09 GMT

سیلی سرمای بهاره بر گونه سرخ انار ساوه

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۴۱۱۲۹

سیلی سرمای بهاره بر گونه سرخ انار ساوه

ایسنا/مرکزی مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوه گفت: سرمای بهاره در روزهای اخیر به باغات بخش نوبران و مرکزی ساوه خسارت جدی وارد کرد.

حسن شریفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وقوع سرمای بهاره از تاریخ هشتم الی دهم فروردین ماه سالجاری در این شهرستان اظهار کرد: سرمای هوا در روزهای آغازین بهار سالجاری ۲۰۶ میلیارد و ۸۰۵ میلیون تومان خسارت به باغ‌های ساوه وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیشترین خسارت را متوجه انار به عنوان محصول شاخص این شهرستان دانست و افزود: بر اثر سرمازدگی بهاره به سه هزار هکتار از باغات انار، بین ۴۰ الی ۵۰ درصد، ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت بادام به میزان ۷۰ الی ۱۰۰ درصد، ۲۵۰ هکتار زردآلو به میزان ۷۰ الی ۱۰۰ درصد، ۳۰۰ هکتار گوجه سبز به میزان ۵۰ الی ۸۰ درصد،۶۰۰ هکتار گردو تا ۵۰ الی ۱۰۰ درصد، ۱۰۰ هکتار انجیر بین ۴۰ الی ۵۰ درصد و ۲۰ هکتار انگور به میزان ۲۰ الی ۸۰ درصد خسارت وارد شد.

مدیر جهادکشاورزی ساوه با اشاره به اینکه این سرمازدگی در پی افت شدید دما تا منفی چهار درجه بوقوع پیوسته است، افزود: در نتیجه این سرمازدگی و کاهش محسوس دمای هوا، محصول گردو، بادام و انگور در بخش نوبران و انار، انجیر، گوجه سبز و زردآلو در بخش مرکزی خسارت دیده است.

وی افزود: براساس برآوردهای صورت گرفته پیش بینی می‌شود بر اثر سرمای بهاره ۲۰ هزار و ۲۵۰ تن محصول انار، سه هزار و ۱۸۷ تن زردآلو، ۵۹۵ تن بادام، دو هزار و ۵۳۵ تن گوجه سبز، ۸۱۰ تن گردو، ۶۷۵ تن انجیر و ۱۰۰ تن انگور خسارت دیده و از بین رفته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمازدگی انار ساوه استانی اقتصادی استانی شهرستانها سرمای بهاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهار محال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی اردل گفت: ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال پیشروی هستند.
وحید طهماسبی افزود: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی و سم پاشی صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

دیگر خبرها

  • تصاویری جدید از میزان خسارت تورنادو مرگبار به شهر ۱۲۵ میلیونی چین!
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد