Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت نیواطلس، صنعت گردشگری فضایی یک گام دیگر به جلو برداشته و انتظار می‌رود، گردشگران برای نخستین مرتبه در اواسط سال جاری میلادی به آسمان بروند. معرفی VSS Imagine در حالی صورت می‌گیرد که سفینه فضایی نسل دوم ویرجین گالکتیک با نام VSS Unity، پس از پرواز ناموفق در اواسط دسامبر، در پایگاه خود در نیومکزیکو پارک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سرگیری پروازهای آزمایشی VSS Unity اکنون در ماه مه با آزمایش VSS Imagine در همان زمان برنامه‌ریزی شده، پیگیری خواهد شد.

به عنوان اولین سفینه فضایی نسل سوم ناوگان ویرجین گالکتیک، کل بدنه VSS Imagine با یک ماده آینه‌مانند جدید پوشانده شده است که برای انعکاس محیط اطراف زمانی که سفینه درحال عبور است، طراحی شده، اما ویرجین گالکتیک می‌گوید این کار برای حفاظت در مقابل حرارت ایجاد شده انجام گرفته است.

از نگاه خارجی، VSS Imagine به نظر نمی‌رسد فاصله زیادی با طراحی‌های قبلی سفینه فضایی این شرکت داشته باشد. این وسیله نقلیه فضایی نیز توسط سفینه مادر به هوا منتقل می‌شود و در ارتفاع بسیار بالا رها می‌شود. اما شرکت می‌گوید، به لطف یک طراحی ماژولار جدید، نگهداری از آن آسان‌تر خواهد بود و این سفینه می‌تواند با سرعت بیشتری پرواز کند. این شرکت امیدوار است که سرانجام سالانه ۴۰۰ پرواز در هر فرودگاه فضایی انجام دهد.

بیشتر بخوانید:

«ویرجین گالاکتیک» از طرح هواپیمای ابرصوتی‌اش رونمایی می‌کند

ریچارد برانسون، موسس ویرجین می‌گوید: «سفینه‌های فضایی ویرجین گالکتیک به‌طور خاص برای این ساخته شده‌اند تا چشم‌انداز جدیدی را به هزاران نفر که به‌زودی می‌توانند شگفتی فضا را تجربه کنند، ارائه دهند. امید ما این است که همه کسانی که به فضا سفر می‌کنند با دیدگاه‌ها و ایده‌های جدید که تغییرات مثبتی را در سیاره ما ایجاد می‌کند، بازگردند.»

کد خبر 592394 برچسب‌ها فضاپیما - کاوشگر فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فضاپیما کاوشگر ویرجین گالکتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

فضاپیمای رباتیک «چانگ ای ۶» در روزهای آینده به سوی ماه پرتاب خواهد شد تا نمونه‌هایی را جمع‌آوری کند و به زمین بیاورد.

به گزارش ایسنا، چین قرار است به زودی راهی ماه شود.

به نقل از چاینا دیلی، «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) اعلام کرده که فضاپیمای رباتیک بعدی چین موسوم به «چانگ ای ۶»(Chang'e 6) قرار است در روزهای آینده سفر خود را به ماه آغاز کند و وظیفه خود را برای آوردن نمونه‌ها از سمت دور ماه که کمتر شناخته‌شده است، انجام دهد.

یک موشک حامل «لانگ مارچ ۵»(Long March 5) به همراه کاوشگر چانگ ای ۶ به وزن ۸.۲ تن، صبح شنبه به صورت عمودی به برج سرویس پرتاب خود در مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان منتقل شد. بیانیه خبری حاکی از این است که پرتاب در زمان مقرر در اوایل ماه مه انجام خواهد شد.

چانگ ای ۶ در ماه ژانویه به مرکز پرتاب فضایی ونچانگ منتقل شد؛ در حالی که موشک لانگ مارچ ۵ در ماه مارس به آنجا انتقال یافت. آنها مرکز پرتاب فضایی ونچانگ مونتاژ و آزمایش شدند. در بیانیه خبری آمده است که مهندسان در چند روز آینده، آزمایش‌های عملکردی نهایی را انجام خواهند داد و سوخت را به موشک پمپاژ خواهند کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، چانگ ای ۶ پس از ورود به مسیر خود به سمت ماه، مجموعه‌ای را از مانورهای پرواز انجام خواهد داد و در نهایت در «حوضه قطب جنوب آیتکن»(South Pole-Aitken Basin) واقع در سمت دور ماه فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی
  • جشن تکلیف هزار و ۶۳۰ فرشته زمینی در ملایر
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ