Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت دانش بنیان خزر الکتریک گفت: دستگاه بی خطر ساز زباله‌های بیمارستانی و وکیوم اولیه همراه با سیستم مانیتورینگ HMI توسط محققان این شرکت دانش بنیان تولید شده است.

مجتبی نوایی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان خزر الکتریک مستقر در پارک علم و فناوری مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دستگاه بی خطر ساز مدل پست شریدر با استریلایزر افقی استوانه‌ای از جنس استنلس استیل ۳۰۴ با استفاده از بخار مرکزی بیمارستان، مجهز به سیستم پری وکیوم، مجهز به شیر‌های اتوماتیک بابت تزریق و تخلیه بخار، تخلیه آب و وکیوم اولیه همراه با سیستم مانیتورینگ HMI توسط محققان این شرکت دانش بنیان تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نوایی اظهار کرد: از دستگاه بی خطر ساز ضایعات بیمارستانی جهت بی خطر سازی انواع زباله‌های عفونی شامل خون و ضایعات پاتولوژیک شامل ضایعات حاصل از زخمها، بافت‌ها و اندام‌های خارج شده ازبیماران، باند و پنبه آلوده به ترشحات زخم و چرک حاصل از زخم ها، سرنگ‌های آلوده، تیغ و سایر ابزار‌های تیز آلوده، سفتی باکس، ظروف پلاستیکی یکبار مصرف آلوده به مواد بیولوژیک، شیمیایی و رادیواکتیو استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان خزر الکتریک در پایان گفت: با توجه به قیمت پایین و ظرفیت بالا دستگاه بی خطر ساز زباله‌های عفونی بیمارستانی که در مقایسه با دستگاه‌های خارجی تولید گردید، از خروج ارز از کشور جلوگیری شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری مازندران مرکز رشد دانشگاه مازندران فناوری زباله های بیمارستانی کرونا دستگاه بی خطر ساز شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محصولاتی، چون دستگاه همو دیالیز و یا تجهیزات صنایع بالادستی ازجمله این محصولات فناورانه است که در کنار جلوگیری از خروج ارز، با توسعه بازار صادراتی ارز آوری برای کشور هم داشتند. 


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بنابر اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم اکنون بیش از ۹ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد هزار شرکت محصولاتشان را به عرصه صادرات رسانده اند.

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان