Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حسین سلاحورزی روز چهارشنبه در نشست شورای گفت‌گوی دولت و بخش خصوصی لرستان اظهار کرد: در لرستان و استان‌های مشابه به طور اساسی ارزش افزوده و تولید کافی وجود ندارد که می‌بایست با درایت و برنامه‌ریزی، درآمد مازاد استان‌های برخوردار را برای توازن منطقه‌ای به این مناطق کمتر توسعه یافته تخصیص داد تا به تقویت سرمایه‌گذاری کمک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گزارشها از وضعیت اشتغال، ساختار صنعت و معدن و پراکندگی بنگاه‌های صنعتی و معدنی استان ارائه شده و در نهایت یک تحلیل استراتژیک مبتنی بر نقاط ضعف و قوت، تهدیدها و فرصت‌های موجود انجام و پیشنهاداتی جمع‌آوری شده است که چگونگی راهکار برای تامین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری را مشخص می‌کند.

وی گفت: بسیاری از پیشنهادات در ماه‌های آخر سال گذشته توسط سازمان بورس انجام شده که تشکیل شرکت‌های سهامی عام پروژه از جمله آنها است و راهکارهای استفاده از بستر سرمایه، بازار پول و در صورت فراهم شدن موقعیت، سرمایه خارجی برای چگونگی امکان سرمایه‌گذاری، منجر به تهیه برنامه‌ شد.

سلاحورزی اظهار کرد: شرکت‌های سهامی عام که با حداقل یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه تعریف شوند می‌بایست ۲۰ درصد به صورت آورده نقدی و سهام‌داران، ۳۰ درصد از محل طرح‌های نیمه‌تمام با قابلیت توسعه و ۵۰ درصد مابقی را بازار سرمایه تامین کند.

وی عنوان کرد: این طرح مصوبه هیات مدیره سازمان بورس هنوز ابلاغ نشده است و نیاز به مذاکره برای اصلاحات احتمالی دارد که اگر سهم آورده غیرنقدی افزایش و نقدی کاهش یابد شاید اجرایی شدن آن در محل‌های کمتر توسعه یافته، عملیاتی‌تر باشد.

رییس‌ اتاق بازرگانی لرستان گفت: اگر ۶ شرکت سهامی عام در این استان برای پروژه پنج هزار میلیارد تومانی در حوزه صنعت، معدن، گردشگری، کشاورزی، زیرساخت و انرژی تشکیل شود تاحدودی قابل وصول و دستیابی است.

سلاحورزی افزود: می‌توانیم از این بستر استفاده کنیم و با حرکت در آوردن طرح‌ و پروژه‌های نیمه‌تمام استان از یک سمت و تامین مالی از سوی بازار سرمایه در یک فرآیند ۲ ساله، توسعه طرح های موجود در بنگاه‌ها یا طرح‌های جدیدی را محقق کنیم.

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران توسعه ایران اتاق ایران سرمایه گذاری لرستان بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران توسعه ایران اتاق ایران اتاق بازرگانی ایران توسعه ایران اتاق ایران سرمایه گذاری لرستان بورس اخبار کنکور سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

آزاد حکمت، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت در گفت‌وگو با رسانه های استان با عنوان این مطلب که سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از سرویس‌های مخابراتی مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان در خصوص ثبت‌نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت، پروژه‌های ایجاد و توسعه زیرساخت‌های تلفن ثابت در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۵۲۵ هزار و ۶۶ شماره آن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به آمار مشتریان فعال تلفن ثابت در استان بیان کرد: میزان ضریب نفوذ این شاخص در استان می‌تواند بیانگر سطح کیفی خدمات قابل ارائه این سرویس به مشتریان باشد.

حکمت ادامه داد: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهداف و شاخص‌های راهبردی در حوزه تلفن ثابت استراتژی‌های قابل توجهی تدوین و برنامه‌ریزی شده است، گفت: قطعا با حرکت در این مسیر شاهد ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی سرویس تلفن ثابت در استان بیش از گذشته خواهیم بود.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجاییکه تلفن ثابت یک محصول زیرساختی برای استفاده از دیگر محصولات مبتنی بر این سرویس بشمار می‌رود اضافه کرد: اینترنت خانگی ADSL ،VDSL و FTTH از دیگر محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان است که تلفن ثابت زیرساخت‌های آن را فراهم آورده است.

حکمت یادآور شد: با تامین تجهیزات و اختصاص سرمایه‌های لازم، پروژه‌های قابل توجهی در استان برای سال جاری در دست اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • آخرین جزئیات بارش‌ها و دمای هوای تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • ورود سامانه بارشی جدید به لرستان