Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حوزه اقتصاد گفت: با توجه به آمار‌های غیررسمی میزان فرار مالیاتی به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد ایجاد زیرساخت‌هایی برای دریافت این رقم از مالیات می‌تواند بخش عمده‌ای از کسری بودجه ایران را تامین کند و نیاز ایران به درآمد‌های نفتی را کاهش دهد. علی نوروزی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به دریافت مالیات در کشور اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات دریافت مالیات نبود شفافیت در برخی از فعالیت‌های اقتصادی و عدم امکان محاسبه دقیق مالیات در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناس حوزه اقتصاد تصریح کرد: علاوه بر عدم شفافیت فعالیت‌های اقتصادی در کشور، پایه‌های مالیاتی در کشور متنوع نیست در حال حاضر در بسیاری از کشور‌های پیشرفته پایه‌های مالیاتی متنوعی برای دریافت مالیات از ثروتمندان مشخص شده است.   بیشتربخوانید: غیرواقعی بودن قیمت‌ها براثر سومدیریت و فضای رانت و واسطه‌گری   وی افزود: با توجه به کاهش درآمد‌های نفتی دولت برای تامین هزینه‌های خود و به منظور رونق اقتصادی در کشور باید به سمت دریافت مالیات حرکت کند و در گام نخست با بهبود فضای کسب و کار نسبت به دریافت مالیات اقدام کند.
نوروزی عنوان کرد: با توجه به آمار‌های غیررسمی میزان فرار مالیاتی به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد ایجاد زیرساخت‌هایی برای دریافت این رقم از مالیات می‌تواند بخش عمده‌ای از کسری بودجه ایران را تامین کند و نیاز ایران به درآمد‌های نفتی را کاهش دهد.
این کارشناس حوزه اقتصاد تصریح کرد: با توجه به این که درآمد‌های نفتی معمولاً اولین بخش در حوزه تحریم پذیری قرار دارند دولت برای کاهش وابستگی به درآمد‌های نفتی اقتصاد و جداسازی اقتصاد از این درآمد‌ها نیاز دارد تنوع پایه‌های مالیاتی را اعمال کند.
وی افزود: لازمه دریافت مالیات بهبود فضای کسب و کار و توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های داخلی برای توسعه صنعت و تولید در کشور است.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران درآمد های نفتی دریافت مالیات درآمد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک و هیئت‌ مدیره شرکت‌های حمل و نقل بین المللی استان با اشاره به مشکلات متعدد فعالان این صنف از قبیل صف انتظار در مبادی ورودی و خروجی، مشکلات متعدد در مرزها و در گمرکات و... گفت: مباحث مالیاتی یکی از دغدغه‌های اساسی فعالان این حوزه به‌ شمار می‌رود.

وی گفت: دریافت حق کمیسیون نامتعارف از شرکت‌های حمل و نقل هزینه‌های سنگین دفاتر مالیاتی و اخذ مبالغ جداگانه از بابت کارنه تیر و cmr، حاشیه سود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی را تا حد زیادی کاهش داده است.

فتاح‌زاده با بیان این مطلب خواستار اعمال تعرفه متناسب در رابطه با اخذ مالیات از شرکت‌ها شد و گفت: بخش عمده‌ای از هزینه‌های دریافتی بابت کرایه حمل و نقل، متعلق به رانندگان است، اما متاسفانه هنگام اخذ مالیات این مبلغ، برای شرکت‌ها لحاظ می‌شود.

سید ضیاء رضوی؛ دبیر کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک توضیحاتی در خصوص عملکرد سال 1402 کمیسیون ارائه و مشارکت حداکثری اعضاء در جلسات را به جهت تعیین اولویت ها و برنامه ریزی خواستار شد.

رضوی، ایجاد رویه واحد در شرکت های حمل و نقل بین المللی را از جمله موضوعات مهم و تاثیرگذار در حمل و نقل ذکر کرد و افزود: رقابت سالم صنفی از مهمترین مولفه های رشد بوده و در این راستا اتاق تبریز آماده است جلسات محوری در این خصوص برگزار کند، تا ضمن ارج نهادن به فعالان این حوزه، شاهد رشد چشمگیرصنعت حمل و نقل در استان باشیم.

دبیر کمیسیون مهمترین رسالت اتاق تبریز در برگزاری جلسات کمیسیون را حل مشکلات فعالان گمرک و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته پرونده های مالیاتی شرکت های حمل و نقل بین المللی طبق نظر بخش خصوصی که در جلسه کمیسیون عنوان شده بود، بررسی و صورت گرفت.

 در ادامه این جلسه نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل، با نقد فرایند اخذ مالیات از مجموعه‌های خود، خواستار تعیین مالیات بر اساس میزان سود واقعی شده و مقرر شد بررسی موضوع در جلسه آتی با نمایندگان سازمان امور مالیاتی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد